Geweldige gezellige winkel en zeer attent en behulpzaam personeel en een ruime mooie keuze. Wij hebben de laatste jaren onze meubels daar gekocht en de afspraken zijn goed nagekomen. Dus voor een b... Ver mais
We zijn heel netjes geholpen en goed geadviseerd. Het was jammer dat we het aankoopbedrag niet konden afronden op een rond bedrag. Als dat wel het geval was geweest hadden we alle sterretjes groen gem... Ver mais
De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.
Voorthuizerstraat 131, 3881SG, Putten, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 53% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
We zijn heel netjes geholpen en goed geadviseerd. Het was jammer dat we het aankoopbedrag niet konden afronden op een rond bedrag. Als dat wel het geval was geweest hadden we alle sterretjes groen gemaakt.

Resposta da Country Lifestyle
Vriendelijk personeel wat meedenkt. Wanneer je door de winkel loopt krijg je alle ruimte en vrijheid. Daarnaast ziet de winkel er prachtig, gezellig en schoon uit.

Resposta da Country Lifestyle
Dus voor een bezoek zeker de moeite waard.

Resposta da Country Lifestyle
Netjes geholpen, goede ideeën, wat misschien anders of beter kon.
Uitstekend geholpen. En wat ook belangrijk is, mooie produkten!

Resposta da Country Lifestyle
Ruim aanbod, fijne manier van helpen bij de aankoop, mooie producten.
-puntje: parkeerruimte bij de winkel is weinig, andere parkeerplek onduidelijk aangegeven.

Resposta da Country Lifestyle
we hebben hier al verschillenden items gekocht en altijd prettig geholpen en geadviseerd

Resposta da Country Lifestyle
Zeer goed en vakkundig geholpen door uiterst vriendelijke heer. 2 prachtige stoelen uitgekozen waarbij er meegekeken werd naar houding en comfort. Van tevoren mijn budget verteld en binnen deze range naar tevredenheid 2 prachtige fauteuils rijker, heel hartelijk dank ! Verder een prachtige winkel en shop en de koffie smaakte heerlijk !

Resposta da Country Lifestyle
Prima geholpen per telefoon naar tevredenheid
En erg vriendelijk personeel
Met de uitnodiging de koffie staat altijd klaar als u in de buurt bent
En daar gaan we zeker gebruik van maken

Resposta da Country Lifestyle
Prachtige eetkamerstoelen gekocht. Zeer fijn geholpen door een vakman die ons handige tips gaf! Erg mooie winkel waar zeker vaker gaan kijken.

Resposta da Country Lifestyle
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel en vooral niet opdringerig! Mooie ambiance. Fijne verkoopervaring…..

Resposta da Country Lifestyle
I found an item I’d been looking for for a long time. I made a mistake during the ordering process, and I was ordering from another country in a different language. The result: My order was processed right away, the very friendly staff fixed my mistake immediately, and my order arrived within two days. And by the way… the item was exactly what I was looking for. Country Lifestyle - a company I highly recommend!

Resposta da Country Lifestyle
Fijne jas, heel veelzijdig, te gebruiken bij wandelen en paardrijden. Wind en waterdicht. Super sneller levering.

Resposta da Country Lifestyle
Nadat er een mislukte bezorgpoging (dankzij mijn eigen fout), niet goed is gegaan, heeft er een vrouw die ik toen aan de telefoonlijn had, mij heel vriendelijk en goed geholpen. Dankzij deze mevrouw is alles goed gekomen en word het nu naar het juiste adres gestuurd en krijg ik mijn pakketje alsnog. Dank je wel hiervoor.

Resposta da Country Lifestyle
Super service. Twee mokken kwamen kapot aan en zonder enig moeite hebben we twee nieuwe mokken (de volgende dag al) mogen ontvangen van Pascal! Wij gaan hier vaker bestellen!

Resposta da Country Lifestyle
Fast delivery, perfectly packed with a nice personalized postcard, the quality of the product as expected

Resposta da Country Lifestyle
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.