Har fået repareret min Tesla model Y i Vejle afdelingen, efter en slem påkørsel bagfra. Service er det udførte arbejde er perfekt. Reparationen tog lang tid, da Tesla ikke kunne levere nye vanger, m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde min Tesla forbi Crashpoint i Odense efter et lille uheld, og jeg kan kun sige: kæmpe anbefaling herfra. Booking gik hurtigt, og hele reparationen blev klaret effektivt, hurtigere end... Ver mais
Arbejdet udført ganske fint Dog skulle slange til sprinklervæske rettes det det stødte på viskerarmen Men lidt træls at låne bilen som selvfølgelig skal afleveres fuld tanket igen sluger 10 l... Ver mais
Fik repareret min Tesla ved Crashpoint Aarhus. Efter reparationen var jeg ikke helt tilfreds med montering af lysbjælken på kofangeren. Kontaktede Crashpoint dagen efter afhentning af bilen, og de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Robert Fultonsvej 20, 8200, Aarhus, Dinamarca
- info@crashpoint.dk
- crashpoint.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig hjælp med reparation af bil
Hurtig hjælp med reparation af bil, og udlån af lånebil mens bilen blev lavet. Rigtig gode til at informere om status, og vejledning til forsikring osv.
God service selvom skaden to for lang…
God service selvom skaden to for lang tid synes jeg men resultatet helt i top og vente tiden værd. Det bedste skade værksted synes jeg.
Kan varmt anbefales.
Mvh Ali
Odense
Jeg har været på Crashpoint værksted i Odense, følte at blive taget godt imod, med mit problem. Fik hurtigt tid på værkstedet, og en præcis tid hvor mange dage de skulle ha den. Super flot arbejde!
Hold jer væk fra det skadecenter
Jeg har haft bilen på deres skadecenter i Aarhus og skulle hente den i dag, efter den har været hos dem i 7 dage. Deres reparation var fuld af fejl og mangler, bl.a. var et skjold i kofangeren ikke sat korrekt på plads og stod løst. Da jeg gjorde dem opmærksom på det, kom de med en bortforklaring om, at skjoldet ikke var originalt, men eftermonteret.
Da jeg kom hjem, opdagede jeg flere underlige ting, bl.a. at kofangeren er fastgjort med strips og mange andre fejl. Det er meget dårligt arbejde og fusk. Hold jer væk fra det skadecenter.
Jeg var på CrashPoint Silkeborg 12/11…
Jeg var på CrashPoint Silkeborg 12/11 og oplevede en enorm god service fra da jeg kom ind af døren til at jeg fik min bil igen 🙂
Jeg vælger samme værksted igen næste gang en giver mig en Bilka bule.
Tesla skade
Fin service og betjening. Dog var der lidt uoverensstemmelse med hvad jeg fik oplyst omkring status og færdiggørelse sammenlignet med det faktiske forløb.
Rigtig fint!
Venligt personale og gratis lånebil i hele perioden - det eneste jeg manglede var en opdatering eller to på hvor langt de var med min bil
(det skal siges at jeg ikke har forsøgt at kontakte dem for en status - men derfor ville det stadig være rart med en mail på at de er igang/har færdiggjort x y z osv)
Lakkering af forskærm på hvid Tesla…
Lakkering af forskærm på hvid Tesla blev udført til Ug.
Fik super god service hos Crashpoint i…
Fik super god service hos Crashpoint i Silkeborg, da jeg fik vinterdæk på. Hurtig og professionel betjening, og personalet var både venlige og hjælpsomme. Alt blev klaret effektivt. Kan varmt anbefales
God oplevelse!
Fik fikset en kollisionsskade på min Highland i Silkeborg på no time! Jacob tog i mod, og der var bare styr på det. God service og et flot stykke arbejde. Kommer igen næste gang konen laver buler!
fantastisk
Alt var fantastisk. God kontakt. Hurtig reparation.
Super god oplevelse med Crashpoint Aarhus
Super god oplevelse:
Kompetent og imødekommende kundechef.
Kompetent og imødekommende værkfører.
Super godt arbejde, min bil har været i virkelig gode og kompetente hænder og er blevet SÅ flot.
Jeg kan varmt anbefale Crashpoint Aarhus!
Rigtig flot arbejde der blev udført
Rigtig flot arbejde der blev udført, det er et værksted man kan stole på, god kommunikation og service. Bilen ser ud som inden uheldet skete.
Odense.
De bruger brugte reservedele af dårlig kvalitet
De bruger brugte reservedele af dårlig kvalitet
Jeg er meget utilfreds med deres arbejde og alle det fejler der var i min bil
Find et andet sted 😡😡
Fantastisk betjening af sød
Fantastisk betjening af sød, imødekommende og kompetent personale
Helt sikker ikke sidste gang jeg har været her!
Det kan helt sikkert anbefales til andre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingenting at klage over ved min…
Ingenting at klage over ved min reparation hos Crashpoint Silkeborg. Imødekommende og serviceminded
Jeg stod med et lidt specielt problem, og CrashPoint var meget fleksible både i forhold til løsningen og tidspunktet.
Vil til enhver tid anbefale.
Crashpoint i Silkeborg leverede superservice
Crashpoint i Silkeborg leverede super service. Hurtigt og effektivt fik de rettet bule og lakeret bagparti.
Dertil kom jeg med et stenslag i forruden på lånebilen, som de ikke tog betaling for selv at fikse.
Fantastisk oplevelse!
Odense :God kommunikation
Odense :God kommunikation, venlighed og havde tjek på deres arbejde.
Kan kun være tilfreds.
Det var da ren fornøjelse
Det var da ren fornøjelse - på en træls baggrund.
Men, profesionelt og hurtigt.
Meget tilfreds.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.