Contact opgenomen met Graydon en werd direct vriendelijk geholpen door Dagmar. Zij legde alles haarfijn uit, gaf antwoord op mijn vraag en hielp mij direct verder! Top service, zeer goed geholpen en... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snel en vakkundig geholpen door Faouzi. In korte tijd heeft hij ervoor gezorgd dat de jaarcijfers van een klant snel beoordeeld konden worden. Hierdoor kreeg onze klant alsnog een kredietwaardigheidss... Ver mais
Gesproken met Sabrina Petra. Was erg behulpzaam en vriendelijk. Heeft mij geholpen met mijn lidmaatschap van de Consumentenbond en mij daarna doorverbonden met de juiste juridische afdeling. Gesprek m... Ver mais
Super snel bereikbaar, vriendelijk, toegankelijk, luisterend, meedenkend en verstand van zaken. Dat is hoe ik het contact met met Sabrina Petra heb ervaren! Het is fijn om te kunnen bellen en vragen v... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Agência de avaliação de risco
- Serviço de empresa para empresa
- Agência de crédito
- Empresa de gestão de dados
GraydonCreditsafe combineert data, oplossingen en expertise in één geïntegreerd bedrijfsinformatieplatform. Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring helpen we klanten hun groei en financiële stabiliteit te versterken. Onze toekomstvisie: internationale data omzetten in lokale marktkennis, met sterke aanwezigheid in Nederland en wereldwijde dekking. Als onderdeel van de Creditsafe Groep – met 120.000 klanten wereldwijd – zijn we de meest gebruikte aanbieder van kredietinformatie.
Informações de contacto
Jan Pietersz. Coenstraat 10, 2595 WP, Den Haag, Holanda
- 070-38 44 600
- customerservice@graydoncreditsafe.nl
- creditsafe.com/nl/nl.html
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
sterke uitleg
sterke uitleg, gaat ons veel werk schelen. namens zakelijkautolease.nl
Very fast Respond
Had a short chat with Jelle Roozenbeek and already a vew moments later the financial report I asked for.
Veel geduld met ons gehad maar perfect…
Veel geduld met ons gehad maar perfect afgeronde samenwerking
Groot en professioneel, maar ook persoonlijk en flexibel
Had de indruk dat sprake was van grote ondoordringbare corperate organisatie, maar contact was zeer persoonlijk, flexibel, nuttig en professioneel
Goede klantenservice
Ik had een kredietrapport van een Chinese leverancier nodig. 1 e-mail naar Koen Costima en een paar minuten later had ik de informatie die ik wilde. Geweldige service.
Graydon / Creditsafe portal een aanrader!
Al jaren een zeer tevreden gebruiker van het Graydon / Creditsafe portal..! Zeer tevreden over de rapportages en de monitoring alert service.
Zeer betrouwbare service met goede rapportages.
Snelle reactie
Snelle reactie, goede toelichting en schappelijke prijs voor mijn bedrif
Vriendelijke en behulpzame onboarding
Vriendelijke en behulpzame onboarding gehad van Cristina, enkele dagen na mijn aanmelding als nieuwe klant. Ik kan meteen aan de slag !
Zeer goed geholpen door Rico…
Zeer goed geholpen door Rico Timmermans, vriendelijk en behulpzaam.
goed geinformeerd
goed geinformeerd, nog een reminder verstuurd, snelle afhandeling van de taken
Snelle credit rating van ons eigen…
Snelle credit rating van ons eigen bedrijf ontvangen
Via de informatie die Graydon…
Via de informatie die Graydon Creditsafe laat zien kun je zeer goed de financiële risico's in beeld brengen van je klanten in heel Europa. Een niet te missen instrument. Helaas ook iets aan de prijzige kant als je het mij vraagt.
communicatie
De applicatie is perfect. Echter jullie blijven maar bellen, door verschillende accountmanagers terwijl ik duidelijk heb gevraagd een voorstel per mail te doen. Een systeem als Graydon is prima, maar ik wil hier niet tien keer over gebeld worden. Dit kan en mag veel efficiënter en zakelijk.
Superservice van Faouzi via de livechat
Via de livechat stelde ik een vraag aan GraydonCreditsafe. Mijn vraag/wens bleek buiten de reguliere werkwijze te vallen, maar Faouzi heeft mij desondanks fantastisch geholpen door met mij mee te denken en uiteindelijk een passende oplossing aan te bieden.
Werd snel geholpen door Rico en gaf nog…
Werd snel geholpen door Rico en gaf nog wat tips waar op te letten
Prima rapporten
Prima rapporten, overzichtelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Creditsafe (Graydon) blijft gelukkig voortborduren op het succesvolle 'unlimited' idee en dat werkt erg fijn.
Hoe een Account Manager een verlopen licentie oplost.
Onze licentie was verlopen en als je deze dan per direct nodig hebt is het fijn dat er Account managers (Koen Costima) die hier begrip voor hebben en het ook direct oplossen.
Zonder toestemming verwerking persoonsgegevens
Ik zie hier meer reviews over en voeg die van mij hier toe. Ik ben recent ingeschreven als eenmanszaak bij de KvK en kreeg kort daarna een brief van GraydonCreditsafe dat zij mijn bedrijfsgegevens gebruiken. Er is nooit om toestemming gevraagd om mijn persoonsgegevens te verwerken.
Na een verzoek tot verwijdering kreeg ik een standaardverhaal over “gerechtvaardigd belang”. Wat opvalt: ze leggen niet concreet uit, waarom zij mijn gegevens nodig hebben. Zodra je blijft doorvragen, draaien ze de rollen om en willen ze dat ik een reden geef, waarom ik mijn gegevens verwijderd wil hebben. Dat is natuurlijk de omgekeerde wereld – de bewijslast voor de verwerking ligt bij hén, niet bij mij.
Ondanks meerdere verzoeken weigeren ze mijn gegevens te verwijderen. Ze zeggen dat ze eerst “een nieuwe belangenafweging” willen maken, maar daarvoor moet ik een reden geven. Daarmee proberen ze vooral tijd te rekken en hun standpunt te behouden. En als je een reden geeft en ze vinden dat deze ongeldig is, zullen ze gewoon doorgaan met het blijven verwerken van je persoonsgegevens. Geef dus nooit een reden en dien een klacht in bij het AP:
Ik heb hierover gebeld met de Autoriteit Persoonsgegevens, die bevestigde dat ik in mijn recht sta om verwijdering te verzoeken. Als hier niet naar geluisterd zou worden, kon ik een klacht indienen bij het AP of het hogerop opzoeken. Ook is er al jurisprudentie, waarin duidelijk is dat gegevens verwijderd moeten worden, wanneer er geen geldige toestemming meer is.
Kortom:
Ze respecteren privacyrechten niet, met in dit geval het niet willen verwijderen van persoonsgegevens.
Voor iedereen die dit ook overkomt: meld dit bedrijf bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Samen staan we sterker, een losse melding zal minder snel iets doen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.