Bij eerste afhaal moment was de bestelling niet compleet! Drie weken later was deze compleet! Uitstekende dienst na verkoop. Zal creon rolluiken aanbevelen bij vrienden en kenissen.
Leia as opiniões dos outros
Topkwaliteit; juiste afmetingen (oef ook voor mijn meter) sterk materiaal, goed verpakt, makkelijk te plaatsen. Enkel de stopblokjes waren niet meegeleverd… misschien misverstand, er zaten stabilisato... Ver mais
Opnieuw top verlopen. De afspraak om te leveren verzet ( wegenwerken) verliep zonder drama. Levering smorgens op tijd en op 5 minuten klaar. Opnieuw top. Product stevig verpakt en voorzien van duideli... Ver mais
De rolluiken werden netjes geleverd in zeer goede verpakking. Alles was netjes en ordelijk. Voor de montage ben je toch best met minstens 3 personen. Alles paste perfect en montage was simpel. Aanslui... Ver mais
Ik kan echt niet klagen
Ik kan echt niet klagen. Vriendelijk, goede hulp en nog enkele tips op de koop toe....
Bij eerste afhaal moment was de…
Bij eerste afhaal moment was de bestelling niet compleet!
Drie weken later was deze compleet!
Uitstekende dienst na verkoop.
Zal creon rolluiken aanbevelen bij vrienden en kenissen.
Een aangename ervaring !
De mensen van deze firma waren behulpzaam en vriendelijk en het geleverde materiaal was kwaliteitsvol. Een aangename ervaring dus!
Vlot geleverd en goed product
goede support en snelle levering
mijn over gebuur had ze ook al in het…
mijn over gebuur had ze ook al in het verleden zelf geplaatst met succes
Een top produkt…
voor een doe het zelver was er een duidelijke gebruiksaanwijzing. Alles was tot in de puntjes verpakt. En een prima levering volgens afspraak
Paste perfect simpel te plaatsen
Heel goede kwaliteit en past perfect
Heel goede kwaliteit en past perfect. Zal er nog bestellen en zegge het voort,bedankt
De beste ervaring met CREON die ik sinds lang gemist heb
Supere mensen om mee te handelen correcte bediening alles ontvangen wat ik bestelt heb als we de installatie niet correct konden verbinden een belletje een het was opgelost kleur van de ramen zoals het beschreven was in de bestelling een aanrader voor iedereen om daar te bestellen super content .
Kwaliteit is toch niet super,
Kwaliteit is toch niet super,
Heb de bak al zeker 5 keer moeten open doen omdat de lamellen steeds loskomen van elkaar.
Een SMS voor levering
Een tekstbericht i.p.v. een onbekend nederlands telefoon nummer zou beter zijn,want de laatste tijd worden we overladen met telefonische oplichters.
Het product is correct en netjes geleverd.
snelle servis en goede webcite
Tris tris facile instalation...
Tris tris facile instalation...
Veel veel gemakkelijk instalatie.
Çok basit yerlestirmesi.
Dank u wel....
Mrc.
Tesekkurler.
Van bestelling tot aflevering top...
Goede service en afspraken.
Goede service en afspraken.
Goede prijs en materiaal.
Plaatsing vlot en gemakkelijk.
Snelle levertijd, niets op aan te merken.
alles primaa verlopen
Heel duidelijke omschrijving van hoe je moet bestellen en alles is verlopen zoals het moet verlopen.
Ik zal zeker nog bij deze firma bestellen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.