Crimilex Strafrechtadvocaten bvba Opiniões 6

2,5

Informações sobre a empresa

1. Advogado de direito criminal
  2. Empresa de advocacia

Crimilex is een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht met vestigingen in Turnhout, Hasselt en Antwerpen. Onze advocaten staan mensen bij wanneer ze door de politie moeten verhoord worden. Wij hebben hiervoor een 24/24 en 7.7 permanentiedienst zodat wij de klok rond beschikbaar zijn voor mensen die worden opgepakt en moeten verhoord worden. We zorgen daarnaast ook voor de verdediging wanneer mensen voor de rechtbank dienen te verschijnen. Maar ook slachtoffers kunnen bij ons terecht. Wij pleiten voornamelijk voor de politierechtbanken, de correctionele rechtbanken en de hoven van assisen.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Maaike jans een advocaat van men...

Maaike jans een advocaat van men.... geloofde mijn verhaal niet terwijl een goede advocaat achter u hoort te staan zij vondt het Bullsht
In de rechtzaak heeft ze mij gewoon slecht verdedigt en zegt ze nog ik raad u aan om niet in beroep te gaan terwijl ik weet dat ik onschuldig ben
De vonnis stuurt ze me per mail ik wil haar bellen maar niemand neemt op

31 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Beste Jean Luc, blij dat we je hebben kunnen helpen. Ivm je vraag over je internationaal rijbewijs neem je misschien beste even contact op met je gemeente.

Ik wil Crimilex bedanken

Ik wil Crimilex bedanken om voor mij pro deo te willen optreden en dat ik in die moeilijke periode de nodige steun hebt gekregen bij het afhandelen van mijn dossier.

Graag wil ik ook iedereen Crimilex aanraden als advocatenkantoor en zal indien nodig zelf terug beroep doen op uw diensten.

18 de abril de 2022

Resposta da Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Beste Paul. We zijn blij te horen dat onze hulp een steun kon betekenen in een moeilijke periode in de leven. Dank voor de mooie woorden van lof.

Chat gesprek

Beste, ik ben zeer tevreden over het chat gesprek. Snel en efficiënt.

15 de fevereiro de 2022

Resposta da Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Bedankt voor de positieve review. Blij dat we je snel hebben kunnen helpen 😊.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had niet verwacht dat ik zo goed…

Ik had niet verwacht dat ik zo goed geholpen werd.maar ik geef het toe Mvr Janoe remies heeft me top geholpen ben haar dankbaar dat geef ik mee

23 de janeiro de 2022

Resposta da Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Dank voor de mooie woorden. De positieve commentaar nemen we met plezier mee. 🙂

Classificada 5 em 5 estrelas

luisteren aandachtich naar het…

luisteren aandachtich naar het gebeuren.geven goede inlichtingen verder over de zaak.goede pleiters.

24 de novembro de 2021

Resposta da Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Bedankt voor de positieve woorden. We zijn blij dat we je kunnen helpen hebben.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.