Bijna niet te geloven! Woensdag 1 april 2026 1e kennismaking mogelijkheden soort en plaatsing airco. Was vrij snel duidelijk dat wij zouden kiezen voor Daikin Perfera, 3,5Kw. Vrijdag 3 april Dai... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de ar condicionado
- Serviço de conserto de aparelhos de ar condicionado
- Distribuidor de sistemas de ar condicionado
- Equipamentos e soluções de energia
- Consultor de centrais eléctricas
- Empresa de energia solar
Ervaring, flexibiliteit, klantgerichtheid én betaalbaarheid. Dat is waar Favor Cool voor staat. En ja, je mag daar een tikkeltje eigenzinnigheid aan toevoegen. Het is door die eigenzinnigheid dat we jou vandaag oplossingen kunnen voorstellen die je nergens anders vindt en waardoor we al meer dan 15 jaar expert zijn in duurzame klimaatregeling. Het leidt ons naar nieuwe technologieën en toepassingen, zoals onze monoblocs, die we grondig voor je uittesten alvorens ze op te nemen binnen ons aanbod. Door alsmaar stijgende energieprijzen is het duidelijk geworden dat warmtepompen in de toekomst onze woningen en kantoren zullen verwarmen. De vraag naar airco’s neemt alleen maar toe en FavorCool blijft groeien.
Informações de contacto
Industrieterrein Kanaal-Noord 1434, 3960, Bree, Bélgica
- +3289391990
- offerte@favorcool.be
- favor-cool.be
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prima prijs/kwaliteit
Prima prijs/kwaliteit! Snelle service
Installatie door Eric netjes en vlot verlopen.
Zeer tevreden van onze zonnepanelen
Zeer tevreden van onze zonnepanelen. Ze zijn netjes geplaatst door de mensen van favorcool.een klantvriendelijk bedrijf dat je goed begeleid en kwalitatief zeer vriendelijk personeel. TOP!!!
Very professional and quick work
Really impressive and professional. Experience with Eric was really pleasant. Installation was done quickly, very clean and smooth.
Gewoon "perfect"
Gewoon "perfect". Van het verkoopgesprek met Maarten, tot de plaatsing door Jan; alles perfect verlopen. Speciale 'shout-out' naar technieker Jan voor zijn zeer nauwkeurige en propere werk!
Personeel-Kwaliteit
Emin en Ahmed (dagploeg) zijn zonnepanelen komen leggen.Dit hebben ze perfect gedaan.Zijn zeer aangename personen waar je ook voor al je vragen terecht kan.De collega's die het elektrisch gedeelte voor hun rekening namen eveneens Top.
Super Eric10 op 10
Goede en nette installatie van Eric.
Favorcool
Onlangs een airco laten plaatsen door Favor Cool en ik ben zeer tevreden! De installateur Eric werkte netjes, was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Alles is vakkundig geïnstalleerd en werkt perfect. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor airco’s
Technicus net buiten
Technicus net buiten. Alweer zeer nette en vriendelijke service!
Top service en kwaliteit tot in het kleinste detail
Ieder doet zijn best om alles soepel en netjes en klantgericht te laten verlopen.
Aan ieder detail wordt gedacht.
Top werk en top personeel.
Met liefde voor het vak en dat merk je!
Top airco’s
Ik ben heel tevreden van de airco’s! De raad die ik vooraf kreeg van de vertegenwoordiger Johan Stasseyns heeft mij overtuigd de installatie te doen.
FavorCool All-in als jouw professionele, persoonlijke partner voor koeling, warmte, thuisbatterij, zonnepanelen en ...gemoedsrust
Na installatie van zonnepanelen en hybride warmtepomp was ons vertrouwen zo groot in FavorCool mede door hun professionele houding, begeleiding van begin tot einde en vriendelijkheid van de installateurs dat mijn echtgenote en ik besloten om een warmtepomp boiler en airco's te laten plaatsen.
Steeds stond bij FavorCool de klant centraal.
Afspraken werden gerespecteerd evenals hun onderhoudscontracten.
Plaatsing thuisbatterij verliep vlekkeloos evenals begeleiding bij aanmelding en keuring.
Keurig, netjes er zit bij dit bedrijf echt geen stofje tussen de goed geoliede radertjes van offerte over planning tot plaatsing, begeleiding en na verkoop.
Ons dak waar de zonnepanelen heeft zopas stormschade opgelopen en FavorCool staat garant voor een vlekkeloze af,-en wederopbouw in samenwerking met de dakwerkers.
Voor ons, naast het onderhoudscontract voor de airconditionings een hele geruststellende gedachte.
Super management van A tot Z met als de klant als winnaar.
Betrouwbare firma en Super verkoper…
Een aan te raden firma!Super verkoper Johan , eerlijk en kijkt voor de voordeligste oplossing. Ook goede service na verkoop!
Airco laten plaatsen door dit bedrijf
Airco laten plaatsen door dit bedrijf. Favorcool komt perfect afspraken na en ze mogen binnenkort een thuisbatterij komen installeren! Wat zoekt een klant meer dan prijs, kwaliteit en service ?
Mvg
Familie Stasseyns
We hebben een opslag batterij laten…
We hebben een opslag batterij laten plaatsen.
Alles is top verlopen, vanaf de eerste kennismaking tot uitleg en prijsbespreking tot en met plaatsing.
De monteur kwam zelfs op vrijdagavond nog na 19.30 uur voor de plaatsing.
Dus zeker een aanrader!!!
Top firma
Deze firma weet waarover ze spreken
Airco’s zonnepanelen en een batterij
De volgende is een warmtepompboiler zeker van bij favorcool top firma topinstallateurs!!!!
Zeer content niks om op aan te merken!
Super tevreden!
Vandaag is team 11 een bijkomende batterijmodule komen installeren. Ik ben heel tevreden met de service. De installateurs waren super vriendelijk en werken heel vlot door. Echt heel sympathieke mannen die hun job goed kennen. Ook heel behulpzaam! Ook de verkoper Amanda bij wie ik mijn bestellingen heb geplaatst is echt een topper. Zij antwoordt heel snel en is super sympathiek. Zij heeft mij bij mijn vele vragen steeds met het nodige professionalisme en vriendelijkheid bijgestaan. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Zeer tevreden
Bijna niet te geloven!
Vrijdag 3 april Daikin Perfera laten plaatsen.
Wij hadden geluk!
Installateur ‘Rivo’ was/is een zeer kundig, maar bovenal behulpzaam persoon en voerde o.i. zijn werkzaamheden perfect uit. We zijn helemaal tevreden.
Rivo, en Favor Cool, nogmaals dank!
Els Schlijper, Kerkrade.
Instalatie zeer proper en snel…
Instalatie zeer proper en snel uitgevoerd, na een probleem met app kwam Burak op paaszondag langs om dit probleem op te lossen. Wat een onegelofelijke service.
Netjes gewerkt
Snelle en scherpe offerte.
Monteur was vriendelijk en heeft de thuisbatterij netjes geinstalleerd. Daarna alles netjes opgeruimd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.