Super handige cursus! Ik vond het in eerste instantie raar; een “online” puppycursus, maar ik heb meer contact en antwoorden dan bij de reguliere puppycursus. (Vooral dingen die thuis gebeuren die j... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Duidelijke filmpjes en omschrijving in de tekst. Daarnaast is Cleo gemakkelijk per mail bereikbaar voor vragen meer gericht op het gedrag van je hond. Ik ben wel benieuwd naar filmpjes waarbij het g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Waarschijnlijk heb je al een aantal artikelen gelezen op mijn website puppyopvoeden.nl. Ik ben Cleo Verheijen, een ervaren dierentrainer met een eigen hondenschool in Amersfoort. Wil je ook door mij begeleid worden bij het opvoeden van je pup of volwassen hond. Ik bied een aantal videocursussen aan waarbij ik alles voor doe met hond.
Informações de contacto
Bolwerk 15, 3823AE, Amersfoort, Holanda
- cleo@puppyopvoeden.nl
- cursussen.puppyopvoeden.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Veel meer zelfvertrouwen!
Super handige cursus!
Ik vond het in eerste instantie raar; een “online” puppycursus, maar ik heb meer contact en antwoorden dan bij de reguliere puppycursus. (Vooral dingen die thuis gebeuren die je eigenlijk anders wil van je pup😅). Wat ook leuk is dat je aan de filmpjes ziet dat ook Cloe wel eens laat zien dat het niet altijd goed gaat. Geeft me veel meer zelfvertrouwen!
Een super fijne online cursus puppy opvoeden
Een super fijne online cursus. Met filmpjes en tekst per onderwerp (zoals de eerste 24 uur met je pup, zindelijkheidsttraining, leren alleen te zijn). En al die onderwerpen zijn weer opgedeeld in kleinere stukjes.
Ook kun je vragen stellen als je er niet uitkomt en krijg je snel antwoord.
Ik ben er blij mee!
zoveel meer zelfvertrouwen!
zoveel informatie en zo nuttig! En als je een vraag hebt vrijwel direct antwoord. Ik ben echt blij met deze cursus!! mijn zelfvertrouwen groeit met de dag
aanrader
duidelijke uitleg en prettig dat je je vragen altijd kan stellen
Cursus die je niet kan missen.
De cursus raad ik iedereen aan het is zo duidelijk en vol liefde voor elk probleem. Snel antwoord en dat alles wat je vooraf al aan informatie kan krijgen, top. Gevoel dat je er niet alleen voorstaat om je puppy groot te brengen. Heel veel toegevoerde waarde. Ga ervoor zou ik zeggen! Dank is groot.
Puppycursus
Al maanden voordat ik mijn puppy kreeg ben ik begonnen met de cursus van Cleo. Zodra mijn pup er was kon ik weer van alles terug lezen/kijken. Er is zóveel informatie te vinden. Toen mijn pup 7 maanden was heb ik haar nog een vraag gesteld over een probleem met mijn hond. Hier kwam snel en zeer uitgebreid antwoord op toegespitst op mijn hond. Echt heel fijn! Een aanrader voor elke hond bezitter.
Gedetailleerde puppycursus op eigen tempo
Nog voordat mijn toekomstige pup in huis is, ben ik begonnen aan de online cursus van Cleo. Ik had eigenlijk nooit gedacht aan een online puppycursus, maar ik vind het nu al zo handig. Dankzij de duidelijke en volledige video's kan ik me op mijn eigen tempo voorbereiden op de komst van mijn puppy. Ook als ze er straks is, kan ik de video's rustig terugkijken en zelf bepalen wanneer ik welke trainingen met haar doe. Super prettig!
Ik vind het bovendien heel handig dat je Cleo in het online forum vragen kunt stellen, waarop ze snel en uitgebreid antwoord. De vragen van andere cursisten kun je ook meelezen, waar je zelf ook weer van kunt leren.
Kortom: ik ben erg blij met mijn keuze voor deze digitale cursus. Dankjewel, Cleo! :)
Top cursus
Wij genieten dagelijks van deze cursussen. De combinatie van filmpjes en theorie is gelukkig afwisselend. De cursus is in behapbare brokjes opgedeeld. Op het forum kan ik dingen opzoeken en vragen stellen. Je krijgt snel antwoorden en tips. De cursus is altijd beschikbaar, ik hoef niet te wachten met vragen tot de volgende les. het terugkijken is ook erg fijn!
Super puppy cursus …
Fantastische cursus en vooral heel fijn dat je altijd alles terug kan kijken als je niet meer weet hoe het moet en vragen kan stellen via het forum. Daar wordt je ook snel en goed geholpen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze cursus heb gevonden.
Super leerzame online puppycursus
Superleuk om deze online puppycursus bij Cleo te volgen.
Ik leer ontzettend veel, doe opdrachten met veel plezier samen met mijn pup. Als ik vragen heb kan ik deze stellen in het forum en krijg ik vrij snel antwoord. Alles in de cursus komt aan bod en ze laat je zelf nadenken over wat je van je pup verwacht. Ook voor de toekomst, wanneer je hond volwassen is. Ben benieuwd naar de volgende cursus! Een aanrader!
puppyopvoeden.nl
Geef jouw puppy een goede start
Omdat wij binnenkort onze pup mogen verwelkomen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte cursus die tevens betaalbaar is.
Ik ben enorm blij met de keuze voor de online cursus van Cleo! Informatief, duidelijk en een goede opbouw.
Zowel tekst als filmpjes en een forum om je vragen te stellen.
De cursus van Cleo is echt een…topper
De cursus van Cleo is echt een aanrader. Ze legt alles haarfijn uit in filmpjes. Je kunt ook de geschreven tekst lezen. Alles wat ze uitlegt en vertelt laat ze jou ook in zien hoe een pup denkt. Daarom snap je beter wat je kunt doen. Door je pup of pubberhond te leren kennen en trainen. Je kunt vragen stellen en filmpjes maken over dingen waar je tegen aan loopt. Alles kun je zo vaak je wil terug kijken of lezen. Ook de dingen waar andere puppy bezitters tegen aan lopen kun je mee lezen. En misschien zit daar voor jou dan ook al het antwoord in. Ik heb ook de clicker van Cleo razend snel binnen gekregen. Mijn hondje is 10 weken nu en heb nu al resultaat. Dit is echt een aanrader om op je eigen tempo de cursus te volgen. En er zo langale je wilt over te doen. Ik zeg doen dus
Beste puppycursus
Een hele prettige, overzichtelijke cursus met duidelijke uitleg en voorbeeldvideo's. En als je een vraag hebt, kan je die makkelijk stellen op een forum en krijg je snel een persoonlijk en uitgebreid antwoord van Cleo terug.
Prima cursus!
Mijn hondje was al 6 maanden toen ze kwam. Met de puppycursus van puppyopvoeden.nl hebben we toch erg veel geleerd. Doordat we samen meteen de cursus starten ging de hechting ook heel natuurlijk. De filmpjes zijn duidelijk en de opbouw van de cursus vind ik ook goed. Als je vragen hebt kan je ze stellen. Cleo geeft snel antwoord, waardoor je weer verder kan met je pup.
Ik had vooraf mn twijfels over een online cursus, maar ik moet zeggen dat ik er nu erg enthousiast over ben. Je traint lekker wanneer het jou uitkomt op een tempo die past bij je hondje. Ik ben dik tevreden dus en deze cursus is zijn geld zeker waard! Groetjes Marleen
Top online puppycursus
Goede duidelijke cursus onderbouwt met goede uitleg en filmpjes. Het fijne aan deze cursus is dat de informatie en de filmpjes beschikbaar blijven en je er dus altijd op kunt terugvallen.
Cleo weet waar ze het overheeft en kan weet alles over het gedrag van honden. Een top cursus!
Topcursus!
Ik kan alleen maar zeggen dat deze cursus een geweldige hulp bij opvoeding en training is wanneer je een pup in huis heb of krijgt vanaf het moment van ophalen. Zeker óók wanneer je eerder pups gehad hebt!
De cursus bestaat uit veel korte, overzichtelijke modules met duidelijke uitleg en filmpjes. Iedere module bevat een onderwerp. Sommige (belangrijke) onderwerpen zijn gespreid over meer modules, verspreid over de cursus.
Vooral het feit dat na aanschaf de cursus altijd ter beschikking staat (op laptop, computer en/of telefoon) is heel handig. Je kunt het in je eigen tempo en dat van je pup doen, iedere module (apart) terugkijken zo vaak je wilt en het hele gezin kan meedoen. Je bent niet afhankelijk van één keer per week een uurtje staan kleumen op een veldje met een pup die net even niet in de leermodus staat ;-). Een uur is ook veel te lang voor een pup om bij de les te blijven.
Voor vragen kun je altijd bij Cleo terecht en je krijgt vlot en vooral uitgebreid antwoord. Tevens zijn de vragen van en antwoorden voor medecursisten te bekijken, hetgeen heel nuttig kan zijn.
Wat mij erg aanspreekt is de positieve en motiverende instelling van Cleo: 'Geen zorgen, het komt zeker goed!'
De aanschaf van deze uitgebreide cursus is z'n geld meer dan waard.
Het is handig de cursus aan te schaffen voor je de pup in huis hebt, zodat je je kunt voorbereiden.
Wat mij betreft absoluut een aanrader!!
Fijne en complete puppycursus
Fijne duidelijke en complete puppycursus met extra fijn een mogelijkheid om vragen te stellen aan Cleo en mee te lezen met de vragen van anderen in deze community.
Super leerzame online puppycursus
Super leerzame online puppycursus, alles wordt erg duidelijk uitgelegd met tekst en filmpjes. Je leert op een positieve manier en met heel veel liefde om te gaan met je pup. Als je iets even niet meer weet kun je het makkelijk weer opzoeken om je geheugen op te frissen. (De cursus is dag en nacht beschikbaar!) Ook is er een leuke community waar je met al je vragen terecht kunt, ideaal. Cleo weet altijd raad, een echte aanrader deze puppycursus! Wat ook nog een groot voordeel is iedereen binnen het gezin kan meedoen! 👍🏻 Wij zijn dik tevreden en onze pup Toby ook.
van harte aanbevolen!
Een hele fijne cursus en biedt precies wat ik verwachtte en hoopte! Duidelijke filmpjes. Cleo neemt je stap voor stap mee.
Voordelen tov een live cursus: je kan zelf kiezen wanneer je de filmpjes bekijkt, je kan ze terug kijken, je kan ze (in ons geval) met je hele gezin bekijken. Dit helpt om allemaal hetzelfde te doen. Echt een aanrader!