Online Puppycursus van Puppyopvoeden.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super handige cursus! Ik vond het in eerste instantie raar; een “online” puppycursus, maar ik heb meer contact en antwoorden dan bij de reguliere puppycursus. (Vooral dingen die thuis gebeuren die j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een super fijne online cursus. Met filmpjes en tekst per onderwerp (zoals de eerste 24 uur met je pup, zindelijkheidsttraining, leren alleen te zijn). En al die onderwerpen zijn weer opgedeeld in kl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij genieten dagelijks van deze cursussen. De combinatie van filmpjes en theorie is gelukkig afwisselend. De cursus is in behapbare brokjes opgedeeld. Op het forum kan ik dingen opzoeken en vragen st... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke filmpjes en omschrijving in de tekst. Daarnaast is Cleo gemakkelijk per mail bereikbaar voor vragen meer gericht op het gedrag van je hond. Ik ben wel benieuwd naar filmpjes waarbij het g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador de cães

Waarschijnlijk heb je al een aantal artikelen gelezen op mijn website puppyopvoeden.nl. Ik ben Cleo Verheijen, een ervaren dierentrainer met een eigen hondenschool in Amersfoort. Wil je ook door mij begeleid worden bij het opvoeden van je pup of volwassen hond. Ik bied een aantal videocursussen aan waarbij ik alles voor doe met hond.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

35 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Regelrechte aanrader voor elke nieuwe hondenbezitter!

Zeer zeer aan te bevelen puppy- en pubercursus. Op een live hondentraining leer je een hoop maar Cleo legt in haar filmpjes en teksten heel helder en overzichtelijk uit hoe hondengedrag werkt en hoe je het beste uit je hond kan halen. Op een heel positieve manier, met veel liefde voor de hond. Wij hebben best een ingewikkelde pup, maar door Cleo’s training krijgen we houvast en hebben we haar goed leren begrijpen. Het is fijn om dit thuis via een app op je telefoon te kunnen doen. Echt ontzettend blij mee!

16 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de cursus

Zeer tevreden over de cursus. Cleo reageert altijd snel en vriendelijk. Super makkelijk toen we op reis waren, maar ook als je thuis bent. Trainen in je eigen tijd, geen afleiding door andere pups en het materiaal is veel langer beschikbaar dus als de pubertijd aandringt kun je opnieuw het materiaal erbij pakken. Grootste pluspunt vind ik dat het niet enkel gehoorzaamheid is maar ook Opvoeding. Heel fijn als een hond helemaal nieuw voor je is. Dus oprecht heel blij mee en al mijn dank aan cleo!

14 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Gebaseerd op het gedrag van echte honden

De combinatie van filmpjes en theorie is afwisselend. De cursus is in behapbare brokjes opgedeeld. Dit motiveert om een module ook echt af te werken. Het forum, met de categorie indeling, is een hele fijne manier om de vragen en frustratie te delen. En Cleo is snel en compleet met antwoorden en tips. De cursus is altijd beschikbaar, je hoeft niet te wachten met je vragen tot de volgende les. Echt ideaal!

13 de outubro de 2023

Zeer goede cursus

Zeer goede cursus, veel bruikbare tips / filmpjes . Ook te herbekijken dus handig .
Vragen worden beantwoord !
Aan te raden !
Wim en Veerle , pootje van de Bowie

21 de dezembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke filmpjes en omschrijving in…

Ik ben wel benieuwd naar filmpjes waarbij het gedrag van de hond anders is dan gewenst, zodat we daar ook van kunnen leren.

6 de abril de 2022

Aanrader!

Verhelderend, prettige communicatie en lekker in je eigen tijd, kortom: zeker een aanrader!!

11 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij en enthousiast over Puppy Opvoeden.

Enthousiast ben ik over de modules die ik bij Puppy Opvoeden heb gekocht.
Gestart met de online training voor puppy's omdat het niet is gelukt om deel te nemen aan groepslessen voor puppy's.
De informatie en aanwijzingen bij de betreffende modules zijn duidelijk vormgegeven.( opvoedingscursus, gehoorzaamheidstraining, interactie tussen honden)
Zowel door de video's als door de leesteksten. Elke stap bij het aanleren van een commando wordt helder uitgelegd.
Het kunnen teruglezen wat in de video's is verteld en voorgedaan dat vind ik prettig.
Deze leesteksten heb ik geprint zodat ik deze nog eens even kan nalezen. ( bv 's avonds in bed) Bij het stellen van een schriftelijke vraag heb ik nogmaals ervaren dat Cleo deskundig is. Met een uitgebreid antwoord heeft zij mij concrete handvaten gegeven om verder te kunnen gaan met situaties die ik lastig vind m.b.t. Timber.
Dus ik ben blij, tevreden en enthousiast over de werkwijze van Cleo/ over de modules die ik volg bij Puppy Opvoeden.
Mabel de Lassacquère

20 de fevereiro de 2022

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de online trainingen van Cleo. We zijn begonnen met de puppy training en zitten nu halverwege de puber training. De uitleg is helder en op de vele filmpjes laat Cleo stap voor stap zien wat de bedoeling is. Het wijst zich over het algemeen vanzelf. Heb je toch een vraag, dan reageert ze snel op je mails.
Mensen vragen ons soms of onze hond via deze online methode wel leert hoe ze met andere honden moet omgaan. Maar in onze buurt zijn voldoende honden en uitlaatplekken om te socialiseren met andere honden, daarvoor hoeft ze echt niet naar een hondenschool.

3 de fevereiro de 2022

Hele fijne puppycursus!

Deze puppycursus is echt een aanrader! De informatie is super uitgebreid, alles komt aan bod! Onze pup beet heel erg en ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Toen heb ik deze cursus aangeschaft en ik kon meteen handelen (op een positieve manier, dat vind ik heel belangrijk) het werkte ook meteen!! Cleo reageert ook snel als je vragen hebt. Als je nog twijfelt, dan zeg ik doen!

17 de janeiro de 2022

Echt een aanrader!

Wat zijn we blij met deze online puppycursus!
Op deze manier kunnen we allemaal meedoen binnen ons gezin en kunnen we nog eens terugkijken hoe het ook alweer zat.
Ook als je er niet helemaal uitkomt, kun je Cleo mailen en heb je heel snel antwoord. Dan geeft ze tips die specifiek voor jouw situatie gelden, waardoor het echt een op-maat-training wordt. De clicker die je er gratis bij krijgt, is ook superfijn; onze hond had in no time door hoe de clickertraining werkte! En dat is zó’n leuke, positieve manier van trainen, die zowel de hond als jezelf heel veel plezier brengt!

12 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Cursus online puppy opvoeden is echt…

Cursus online puppy opvoeden is echt een aanrader. Jij bepaalt het tempo met je hond. Cleo legt stap voor stap uit hoe jij je hond kan opvoeden. Ook laat zij oefeningen zien aan de hand van video filmpjes. Voordat onze pup bij ons kwam wonen had ik al behoorlijk wat info door genomen van Cleo en wist bij de start al hoe om te gaan met onze kleine Beer. Cleo beantwoordt vrij vlot al jouw vragen als je er niet uit komt. Ik vind het een fijne manier van samen werken met je hondje.

11 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne online puppy cursus

Wat een fijne online puppy cursus, ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ik heb al veel honden gehad en best wel veel ervaring, maar in de online trainingen kwam ik nog zoveel nieuwe bruikbare tips tegen. Mooie video's en heldere uitleg. Iedereen die een pup aanschaft zou deze cursus moeten volgen. Leerzaam voor pup en baas.
Ik ben zeer tevreden.

10 de janeiro de 2022