Daan Tech Danmark Opiniões 312

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Maskinen kom hurtigt, og den ser meget fin ud i køkkenet og har forbedret min hverdag enormt. Nogle ting vasker den ikke så godt op som jeg selv gør, til gengæld vasker den meget hyppigere op :-) [Ti... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Don't buy Købte Bob opvaskemaskine i maj og leveret i juni 24. Nu allerede efter 6 mdr tisser vandet ud både ved indtag og ved afledning af vand. Så dyr gadget og kort fornøjelse. Spændende at se hva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opvaskemaskinen er simpelthen så nem. I forhold til at den kom helt fra Frankrig var levering også i orden. Den vasker rigtigt godt! Vi bor i en gammel lejlighed uden mulighed for tilslutning af vand... Ver mais

Informações sobre a empresa

Sobre Daan Tech Danmark

Escrito pela empresa

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Maskinen lever langt hen ad vejen op…

Maskinen lever langt hen ad vejen op til forventningerne - kassetterne vasker dog ikke ordentligt i dansk kalkholdig vand, men med almindelige tabs bliver resultatet fejlfrit.

Jeg har fast tilslutning til både vand og afløb, og der passer afløbsslangen der følger med, ikke til indkobling på en almindelig afløbsstuds, selvom at jeg bestilte med tilkobling til fast installation, så var det kun vandslangen der fulgte med til tilkobling, ikke en afløbsslange med vinkel, med både muffe og rette dimension, til afløb på en almindelig køkkenvandlås i Danmark.

Jeg savner i forbindelse med købet, en ordremodtagelses mail, om at ordren er modtaget i deres system, men endnu ikke bekræftet - som, for mig, er meget normalt at få ved et internet-køb.
Jeg var i hvert fald i tvivl om den var gået igennem, da jeg ikke fik en, og først flere dage efter, da de fik bekræftet den, kunne se hvad jeg havde bestilt - og evt om noget skulle ændres (det var der).

At damen i telefonen kun kunne meget lidt engelsk, når jeg valgte en på engelsk, er også en anden snak.

Men den kører nu, og jeg er tilfreds, her små 2 uger inde i brugen.

6 de janeiro de 2025

Fineste lille opvasker

Fineste lille opvasker. Passer perfekt i et lille køkken. Nem at samle, nem sætte til, nem brugsanvisning, nemt system. Er så glad for Bob og det hele bare var simpelt og lige til at sætte i gang.

5 de janeiro de 2025

Falsk kvalitet

Ikke at i brug endnu

20 de novembro de 2024

Hej,

Tak for din kommentar.

Men jeg forstår den ikke. Du siger, at du ikke er tilfreds, men du har ikke brugt produktet endnu?

Tøv ikke med at kontakte vores supportteam, hvis du har spørgsmål.

Tak for din tillid,

Classificada 1 em 5 estrelas

Min maskine virker ikke optimalt

Min maskine virker ikke optimalt. Den skal genstartes 3 gange før den kan tænde. Den taber vand, så mit gulv er nu ødelagt.

6 de dezembro de 2024

Goddag,

Tak for din kommentar.
Vi undskylder for ulejligheden.

Vores supportteam står til rådighed for at hjælpe dig med at løse dette problem.
Vi vil være i stand til at finde en hurtig løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Classificada 5 em 5 estrelas

God størrelse, ekstrem hurtig og effektiv

Vi er super tilfredse med Bob til vores 1-værelseslejlighed. Han sparer os rigtig meget tid hver dag og det er super nemt at fylde vand på også fungerer det godt med kassetterne. Der er dog lidt kalk på glassene, men sådan er det vel at bo i Danmark. Vi er super tilfredse og glæder os til at have ham i mange år!

10 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ville egentlig ikke give nogle…

Ville egentlig ikke give nogle stjerner, men kunne ikke komme videre ellers, vi bestilte vores Bob i juli måned og pengene blev trukket vi blev lovet at maskinen ville komme i uge 45, vi har ikke set skyggen af den. Øv øv øv, vi kæmper for at få vores 3500kr tilbage stol ikke på firmaet.

29 de julho de 2024

Goddag,

Tak for din kommentar.
Det er vi meget kede af at høre.

Desværre kan jeg ikke finde en ordre i dit navn.
Har du bestilt fra Daan Techs hjemmeside?

Kontakt os venligst på sav@daan.tech med dit ordrenummer, så vi kan tjekke det sammen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Godt produkt.

Er yderst tilfreds med produktet. Opfylder mine behov. Men I burde få tjekket at QR kode virker når man vil logge på via dansk side. QR kode virkede kun via fransk side. Udfordrende når man ikke forstår fransk.

31 de outubro de 2024

Don't buy

Don't buy
Købte Bob opvaskemaskine i maj og leveret i juni 24. Nu allerede efter 6 mdr tisser vandet ud både ved indtag og ved afledning af vand. Så dyr gadget og kort fornøjelse. Spændende at se hvad den kundeservice der åbenbart ikke er tilstede ilfg andre andmeldelser vil sige.

7 de novembro de 2024

Hej,

Tak for din kommentar.

Vi beklager, at du har et problem med din Bob.
Vores service er tydeligvis der for at hjælpe dig.
For dette, bedes du kontakte os via vores adresse sav@daan.tech for at få hjælp til at løse dette.

I mellemtiden undskylder vi denne ulempe.

Fantastisk maskine

Fantastisk maskine nemt hvis du bor i en lille lejlighed eller et sted hvor at du ikke kan have en almindelig størrelse opvaskemaskine nem levering rimelig hurtigt inden for 14 dage helt fra Frankrig med Post Nord og det franske Post system.
Men hvis du godt vil passe på din maskine skal du nok være klar til at bruge lidt penge på specielle kassetter med sæbe og rens midler hvilket egentlig er okay prisen vil jeg sige

31 de agosto de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais