Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi købte i oktober 2025 en temmelig dyr Miele støvstøvsuger og valgte firmaet frem for de store kæder som Power. Vi fik dengang en fin service og vejledning. Støvsugeren er desværre allerede gåe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening, og bedste samlede tilbud på de hvidevarer jeg havde bestemt mig for. Kan bestemt anbefale butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dahvid, Glostrup, har ydet os en service ud over al forventning!!! Vores køle-fryseskab var gået i stykker, og forretningen påtog sig kontakt til producent og foranledigede reparation. Dahvid fulgte... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Vi er blevet ekspederet af Borak og vi har aldrig fået bedre service🌞han er sød og høflig meget udførlig i sin forklaring af produktet, jeg syntes bare at i og han skal vide at i har en lille... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa
  2. Loja de hardware

Sobre Dahvid

Escrito pela empresa

Hos Dahvid finder du et nøje udvalgt sortiment af hårde hvidevarer, køkkenudstyr og andre produkter til husholdningen og til personlig pleje. Du kan besøge os i vores fysiske butik og showroom i Roskilde og på webshoppen dahvid.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Top vejledning, pris og levering

Vi har købt alle vores hvidevarer til nybyggeri og fik både professionel rådgivning af direktøren og en yderst god pris
Hele molevitten blev leveret af Brian, som var mere end almindelig hjælpsom med at få båret det hele ind.
Kan kun anbefale dahvid!

19 de dezembro de 2020

Fin service

Jeg gik lidt tilfældigt ind i butikken for at spørge på et godt køleskab. Havde i forvejen et godt øje til Liebherr, og fik et godt tilbud, dvs. kr. 500,- under laveste pricerunnerpris. Det accepterede jeg, fik efter et par dage leveret køleskabet helt inde i køkkenet, hvor det nu snurrer perfekt.
Fin service - tak.

13 de janeiro de 2020

Manglende/ dårlig kommunikation

Bestilte en elkoger d. 10. November fra Dahvid.dk, og modtog også ordre bekræftelse. Efter Ca. en uge, havde jeg ikke modtaget afsendings oplysninger, eller hørt fra dem. Jeg sender en mail ang min ordre, og får svar tilbage at den er udsolgt, de påstår de har forsøgt at ringe til mig. Men har ingen indgående opkald fået, eller nogen mail. Jeg beder dem annullere ordren, da pengene er reserveret på min konto, og har I dag d. 22 november, endnu intet hørt tilbage ang. sagen. Skuffende kommunikation med dette firma.

22 de novembro de 2019

Dahvid Roskilde

Fik et fint tilbud på Ovn, Køle/frys, Opvasker, Tørretumbler og vaskemaskine. Eftersom jeg ved Dahvid Roskilde ville handle lokalt, så var det ikke nogen svær beslutning.

Lang historier kort.
- 4 x forskellige Køle/frys før de fandt et der passede mit køkken (standard HTH)
- 2 x forskellige opvaskemaskiner
- En ovn som stadig ikke er færdig monteret (har dog droppet at få Dahvid til at udfører dette)
Besøg af montør 2 gange, tømrer 3 gange, sælger 1 gang, og direktør 2 gange.
Min ordre blev væssentlig dyrer end forventet, og i stedet for at have alle mine vare den første dag jeg flyttede ind i mit nye hus, så gik der godt og vel 1½ måned.

Jeg lod mig personligt hidse op over håndteringen af opgaven og betaling inden den var løst, havde dog en fin dialog med direktøren.
Kan desværre ikke anbefales.

23 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

DAHVID. DK i Roskilde..... PLAT OG SVINDEL....

Bestilte en Philips barbermaskine Serie 9 til ca 1000 kr og måtte Rykke telefonisk efter Ordre og ordrebekræftelse.

Flere dage går så ankommer pakken til pakkeboks og henter den så her til formiddag.... Og Lidt som forventet INGEN barbermaskine i pakken kun etui.... PLAT OG SVINDEL.....

21 de setembro de 2019

Ingen varekundskab.

Min hustru og jeg skal have ny indbygningsovn. Vi er blevet anbefalet Dahvid i Roskilde, som vi besøgte i dag. Sikke en oplevelse - jeg troede næsten, at vi deltog i skjult kamera - ekspedienten var totalt blank med kendskab til produkterne, og da min hustru spørger, om der er filter på ovnen, så der ikke lugter af madlavning i hele huset, så får hun at vide, at den har pyrolyse rensning, hvor man bare åbner lågen, og derefter vil der ikke lugte af madlavning. Jeg tror ikke, at vi køber vores nye ovn hos Dahvid.
Jeg har læst svaret fra Dahvid. Er det at tale upassende, når man spørger om produktets egenskaber? Det klæder ikke Dahvid, at lyve om hændelsesforløbet. Min Hustru har aldrig tysset på mig, men en virkelig god historie. (Vi købte den nye ovn hos Skousen i Roskilde.)

5 de julho de 2017

Resposta da Dahvid

Dialog udfordringer mellem vores elev og denne kunde. Kunden tiltalte vores elev meget upassende. Vores elev er i en læringsfase, og derfor kan man ikke forvente, at han kan alle produkterne udenad, men man kan tiltale ham pænt. Selv hustruen tyssede på hendes mand flere gange. Så derfor er det helt ok med os, at denne kunde køber sine produkter et andet sted - også hos en konkurrent :-) Mvh Dahvid

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, behagelig kontakt og lynhurtig levering

14 de junho de 2017

Kære Eric,
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det var en fornøjelse af handle med dig.
Vi sætter stor pris på tiden du har brugt på, at give os denne anmeldelse. Vi glæder os til, at byde dig velkommen en anden gang.

Tak for god service

Hej

Vi er blevet ekspederet af Borak og vi har aldrig fået bedre service🌞han er sød og høflig meget udførlig i sin forklaring af produktet, jeg syntes bare at i og han skal vide at i har en lille stjerne i jeres butik tak for altid god service. Venlig hilsen Annette Westergaard Hansen og Jørgen Stilling Hansen

3 de junho de 2017

Kære Annette & Jørgen,
Tusinde tak for jeres fantastiske anmeldelse og de søde ord om vores elev Burak og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på tiden i har brugt på, at give os denne anmeldelse.
Vi glæder os til, at byde jer velkommen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dahvid Roskilde. Fremragende service.

En knap 4 år gammel tørretumbler slår konstant hfi-relæet fra. En servicemand fra et uautoriseret servicefirma konstaterer formedelst 895,- kr., at tumbleren ikke kan repareres. Sælgeren, Dahvid i Roskilde, tager sig af sagen, sørger for besøg af autoriseret servicemand, der konstaterer, at en radiostøjdæmpningskondensator er defekt. Tumbleren repareret, yderst tilfreds kunde, overordentlig professionel og imødekommende hjælp fra Dahvid. Min bedste anbefaling.
Børge Christensen

24 de maio de 2017

Kære Børge,

Tusinde tak for din anbefaling og de 5 stjerner, vi sætter utrolig stor pris på stjernerne og tiden, du har brugt på, at give os denne anmeldelse. Dejligt vi fik løst opgaven med succes.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Mange hilsner Anica Team Dahvid

Meget positiv oplevelse

Fandt et komfur, som vi først var ude for at se i forretningen i Roskilde, hvor vi fik en fremragende og kompetent betjening for at kunne træffe et endeligt valg. Bestilling på hjemmeside og aftale om levering fungerede gnidningsfrit, levering skete helt som aftalt og installationen (som blev udført af Brian) var fantastisk med en god snak og vejledning. Kan klart anbefales.

16 de abril de 2017

Kære Michelle,

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vores montør Brian gør det bedste hver eneste gang, han besøger en kunde, så det er så dejligt, du har taget dig tid til, at skrive denne anmeldelse og rosén til Brian. Vi glæder os til, at byde dig velkommen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

+++ Nem bestilling og hurtig levering

Super oplevelse at handle med Dahvid. Lige fra bestilling, besvarelse spørgsmål til levering. Kan kun anbefales.

5 de abril de 2017

Kære Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, vi sætter utrolig stor pris på stjerne og tiden, du har brugt på, at give os denne anmeldelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Mange hilsner Anica Team Dahvid

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig og modbydelig oplevelse!!!!

Jeg købte en hår trimmer i sommeren 2016.
Trimmeren begyndte at blive sløv i skæret marts 2016. Jeg indleveret trimmeren i butikken i Roskilde og oplyste at den var blevet sløv og den nærmest rev i hårene og at det derfor gjorde ondt når nan klippede sig med den. Sælgeren sagde humoristisk nok at man jo måtte lide for skønheden. Men de tog imod den og ville lave en reklamation på den.

2 dage efter ringede jeg til dem for at høre hvad status var. Sælgeren sagde i telefonen at den var lavet og at jeg bare kunne hente den.
Jeg undrede mig over at de havde lavet den i butikken, og spurgte ind til hvad de havde gjort.
Sælgeren fortalte at der sad noget fast i motoren og de nu havde lavet den. Jeg fortæller at der aldrig havde været noget galt med motoren og fortalte nu for anden gang at den var sløv i skæret og den rev i hårene og det gjorde ondt st klippe sig med den. Jeg aftalte med sælgeren at komme der ud.
Da jeg kom ud i butikken havde de glemt fortalte sælgeren mig at de havde prøvet den i butikken på en kollegas mave og at den virkede fint. Jeg fortæller dem nu for 3 gang hvordan situationen er. Sælgeren siger jeg skal prøve den på mig selv i butikken. Jeg spørger ham om han ikke stoler på mig. Sælgeren svarer uhøfligt at jeg selv skal betale for at de sender den til reperation hvis de så konstaterer at den virker fint. Jeg føler mig tvunget til at prøve den i nakken på mig selv i butikken foran 2 ekspedienter og muligvis også et par kunder i baggrunden. Sælgeren konstaterer at den ikke klipper som den skal og giver mig pengene tilbage på mit dankort.
Jeg er dybt forarget over denne situation jeg blev sat i og sætter aldrig mine ben i den butik igen!!!!
Elendigt og modbydelig oplevelse!!!!!!

1 de abril de 2017

Kære Thomas,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er frygtelig kede af den ene stjerne, men endnu mere kede af, den oplevelse du har haft i vores butik.

Først og fremmest skal jeg beklage, den ubehagelige oplevelse, du har været udsat for. Det er på ingen måde acceptabelt, og ikke den måde vores kunder skal behandles. Jeg ved, du har været i dialog med vores direktør, som også har givet dig, sin forbeholdende undskyldning. Ud over det, har det involveret personale også været til, et møde omkring denne sag.

Som et lille plaster på såret, har vi sendt en lille gave til dig.

Vi håber, du trods denne ubehagelige oplevelse vil give os en chance igen, en anden gang.

Fryseskab og amerikansk køleskab

Vi har lige købt 2 stk hårde hvidevare ved dahvid i Roskilde!) kan varmt anbefale stedet, god service i butikken, altid gode priser, og en stor tak til jeres chauffør som var så hjælpsom med varene!) godt sted og handle og prisen er altid med!) mvh Ann-marie og Michael

1 de março de 2017

Kære Ann-marie & Michael,

Tusinde tak for jeres fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på tiden i har brugt på, at give os denne anmeldelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang.

Hurtigt

Jeg bestilte tirsdag, og torsdag var det fremme. Dog med GLS erhverv, som plejer at være hurtigt. Men alt i alt super tilfreds. Varen var endda pakke rigtigt godt og beskyttet ned. God oplevelse :)

2 de fevereiro de 2017

Resposta da Dahvid

Kære Patrick, Tusinde tak for dine 5 stjerner, og din anmeldelse. Vi glæder os til, at hjælpe dig en anden gang. Mange Hilsner Anica - Dahvid.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Service ud over det forventede...

Bestilte en grillpande til en fødselsdagsgave.
De havde den ikke på lager, så den skulle først bestilles hjem.
Det betød at jeg pludseligt ikke kunne nå at få panden i tide.
For at hjælpe mig kørte de personligt hjem og afleverede panden ved min dør.
Det er da service....
Tak :-)

25 de outubro de 2016

Kære Dorte,

Tusinde tak for dine 5 stjerner. Vi er super glade for, vi nåede det inden fødselsdagen. Vi håber at hjælpe dig en anden gang.

Super service.

Dahvid, Glostrup, har ydet os en service ud over al forventning!!!
Vores køle-fryseskab var gået i stykker, og forretningen påtog sig kontakt til producent og foranledigede reparation. Dahvid fulgte op på processen helt igennem.
Vi har handlet hos Dahvid (tidligere hvidt og frit) i flere år og altid fået god behandling. Forretningen giver en venlig, personlig og yderst kompetent betjening. Vi handler der gerne fremover og anbefaler til andre at gøre det samme.

8 de setembro de 2016

Kære Anne & Jack,

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os, at vi yder den bedste service og gøre alt for vores kunder. Det er en ærgerlig sag, når produkterne går i stykker, og det forstår vi godt. Vi glade for jeres tillid og er der det mindste, så ved i, hvor vi er.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super ansvarlig og betænksom service

Min mor har købt noget køkkenudstyr til mig af et dyrt mærke til en god pris fra denne butik for ca. 1,5 år siden. For et par måneder siden gik en reservedel til maskinen desværre i stykker, og både min mor og jeg har derfor over sommeren haft kontakt med en medarbejder fra DaHvid, som skulle sørge for at få en ny af den pågældende reservedel hjem fra leverandøren. Jeg har sjældent oplevet så ansvarlig og betænksom service! Der har været lidt bøvl med ventetid fra leverandøren, først reparerede de noget forkert og siden leverede de en forkert del, men den søde unge pige fra DaHvid, som har taget sig af sagen, har på eget initiativ ringet til både mig og min mor (vi skiftedes lidt til at tage os af sagen pga ferie) flere gange og opdateret os på status, forventet ventetid, og med uendelig tålmodighed og godt humør undskyldt gang på gang for besværet. Hun har desuden sørget for, at den nye reservedel blev sendt direkte til min bopæl fra leverandøren, så jeg ikke skulle frem og tilbage til DaHvid i Brøndby og hente tingene hver gang. Denne form for service kan man selvfølgelig sige burde være en selvfølge og forbrugerens gode ret, men sådan er det bare ofte ikke i dagens Danmark som jeg oplever det, og det gør, at DaHvid helt klart er en butik jeg vil anbefale til andre og med glæde selv ville handle i igen, hvis jeg skulle stå og mangle noget køkkenudstyr e.l.

18 de agosto de 2016

Kære Julie,

Tusinde tak for din super fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Puha en sag du og jeg var igennem her. Vi takker for din tålmodighed og er super glade for det til sidst lykkes os, at finde den rigtige dryp tud på Kitchenaids lager.

Classificada 3 em 5 estrelas

En ok oplevelse

Dahvid.dk havde den billigste AQVIA (danskvand maskine), hvilket jo var dejligt. Men desværre var det ikke en helt tilfredsstillende oplevelse. Man kunne se at æsken havde været åbnet før (der var revet en lang flænge i pappet), og selve maskinen var helt fyldt med noget sort støv. Det synes jeg ikke var ok - så kunne jeg nærmest ligeså godt have købt den brugt.

Den virker dog fint og er efter en ordentlig rengøring også pæn igen. Så jeg er alt i alt glad for mit køb. Men vil nok ikke handle hos Dahvid.dk igen.

17 de maio de 2016

Kære Pernille,

Vi er kede af, du havde en øv oplevelse og det er bestemt ikke det. vi står for. Skulle du alligevel have lyst til at købe et produkt på vores hjemmeside, så vedlægger vi en lille gave til dig. Venligst skriv i bemærkningen dit tidligere ordre nr.

Super!

Billigste pris og levering på 1 dag. Fantastisk!

19 de janeiro de 2016

Resposta da Dahvid

Hej Jeppe, Tusinde tak for dine 5 stjerner og din anmeldelse. Vi glæder os til, at hjælpe dig igen en anden gang. Mange Hilsner Anica - Dahvid.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering.

Bestilt wok og gryde til rigtig god pris. Hurtig levering.

13 de janeiro de 2016

Resposta da Dahvid

Hej Jakob - Tusinde tak for dine 5 stjerner - Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang. Mange hilsner Anica

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais