Digitalsupport Data Recovery Opiniões 94

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datters Seagate 2TB Harddisk kunne ikke starte, idet hovederne var ødelagte og var parkeret på mediet. Allan fra Digitalsupport udskiftede hovederne på disken. Efterfølgende var det muligt, at... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de recuperação de dados

Escrito pela empresa

Professionel data recovery i Danmark - Gratis express analyse - Tilbud med fast pris samme dag din enhed er undersøgt. Få reddet data fra harddisk, SSD disk, NAS server, Server RAID og memory kort - 24/7 døgnservice tilbydes.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende redning af data på defekt harddisk

Allan fra Digitalsupport udskiftede hovederne på disken. Efterfølgende var det muligt, at redde 99,96% af filerne eller 98,31% af diskens data.
Jeg er meget imponeret over den service, som vi har fået, og ikke mindst det gode resultat.

29 de abril de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse, Sigfred – og for tilliden.
Dejligt at vi fik reddet næsten alle data:

Classificada 5 em 5 estrelas

Digitalsupport var behjælpelig med at…

Digitalsupport var behjælpelig med at genskabe data fra en 10+ år gammel disk. Trods store skader på disken blev resultatet at jeg fik en stor del af dataen genskabt. Alle pengene værd. Tusind tak Digitalsupport for den fantastiske service.

21 de abril de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Esben!
Det glæder mig virkelig, at det lykkedes at redde så meget data fra harddisken – især når den havde så mange skader og andre havde givet op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er meget tilfreds og taknemmelig

Er meget tilfreds med Allans store indsats. Jeg havde en meget gammel og meget slidt harddisk til reparation/recovery hos ham - en harddisk med mange fotos, barndomsminder og andet værdifuldt. Harddisken skulle have været udskiftet for længe siden - men trods det, fik Allan reddet 86% af indholdet, og til en meget rimelig pris. Samtidig er jeg imponeret over, at det overhovedet kunne lade sig gøre. Jeg er dybt taknemmelig, og selvom jeg ikke håber, at det sker igen, så ville jeg henvende mig til Allan igen en anden gang. Han får mine varmeste anbefalinger :)

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Tak for din flotte anmeldelse, Britt Louise.
Jeg er glad for, at det lykkedes at redde så mange af dine billeder og minder fra harddisken.
Tak for anbefalingen – og du er altid velkommen igen.

– Allan, Digitalsupport

Redning af materiale fra 4 måneder gammel ssd

Jeg har netop stået med en 4 måneder gammel ekstern SSD der pludselig slet ikke var til at komme ind på.

Allan trådte hurtigt til og fik reddet 99,99% af materialet derpå!

En klar kæmpe anbefaling til at bruge Allan, når de andre ikke kan, kan han! :)

Hurtig service og virkelig god til at informere om processen.

2 de março de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Tak for de 5 stjerner, Dennis. Det var en fornøjelse at hjælpe dig med din eksterne SSD, så du kunne få dine data retur. Tak for anbefalingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel service og alle pengene værd…

Fantastisk service og alle pengene værd. Jeg havde en gammel, ødelagt hard disk liggende med barndomsminder, som jeg aldrig havde fået gjort noget ved. Men med hjælp fra Digitalsupport fik jeg genskabt alt data og adgang til filerne igen. Stor anbefaling herfra.

2 de março de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse - det var godt vi kom i mål.

Classificada 5 em 5 estrelas

gik i et år med en død harddisk

gik i et år med en død harddisk, viste ikke hvad. Hørte på vandrørene om digital support, kikkede på deres side med priser, og ligeså andre steder, de var bedst og billigst. Prøvede kontakt og der er nogen hele tiden, top dollar. Lave aftale og alt kommer som aftalt til aftalt pris og sidst men ikke mindst, der bliver under opgaven giver tilbage meldinger hele tiden om status....som lille privat person betyder det meget, hvordan det går, tak for det.... Michael nu med 76000 filer reddet.

9 de janeiro de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Hej Michael. Mange tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for mig, at du fremhæver løbende statusopdateringer. Jeg ved, at data er personlige og vigtige, så gør en dyd ud af at holde mine kunder i hånden hele vejen – til den aftalte pris. Fantastisk at jeg kunne hjælpe dig med at redde de mange tusinde filer efter så lang tid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min computer døde pludselig…

Min computer døde pludselig og ingen kunne få liv i den, og jeg frygtede, at alle mine data gennem 30 år var forsvundet, men så kontaktede jeg Digital Support, som reddede alle mine filer, så den varmeste anbefaling herfra.

21 de janeiro de 2026

Professionel data-recovery i topklasse

Jeg stod med en harddisk, der var helt stået af og umulig at få liv i. Efter at have kontaktet Digitalsupport følte jeg mig i trygge hænder med det samme. De har ydet en fremragende service og har formået at genskabe mine data fra en ellers "død" disk. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver. Stor tak for hjælpen – det er alle pengene værd!

15 de janeiro de 2026

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for ordene og stjernerne Uffe.
Det var godt vi kom i mål med at redde dine data.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft min gamle eksterne…

Jeg har haft min gamle eksterne harddisk til reparation, og har haft en helt fantastisk oplevelse. Fantastisk service hele vejen igennem, og meget udførlig beskrivelse af problemstilling samt overskueligt overblik over hvilke filer der kunne reddes og hvilke der ikke kunne inden jeg sagde ja tak til at han reddede filerne...

De varmeste anbefalinger herfra :-)

Mvh
Brian Holst

4 de dezembro de 2025

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for stjernerne Brian, er glad for vi kom i mål.

Classificada 5 em 5 estrelas

60 GB Data recovery fra en Kingston 256 GB USB-stik…

Jeg indleverede et Kingston 256 GB USB-stik med ca, 60 GB data, som ikke ville genkendes af Windows 11. Det skyldtes bit fejl i NAND hukommelseschippen. Chippen blev afmonteret og udlæst i ekstern læser og efterfølgende fejlkorrigeret. Strukturelle fejl i disk-systemet blev rettet. De genskabte data blev sendt på et nyt USB-stik lagt i en beskyttende plastikpose.
Opgaven blev løst meget professionelt til aftalt tid og pris, kan varmt anbefales

23 de novembro de 2025

Tak for din tilbagemelding og de fem ★★★★★ Steen
Er glad for at jeg kunne hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Allan reddede alt mit data.

Jeg sendte min defekte 500 GB HGST harddisk til Allan og fik den undersøgt.
Han kom frem til, at årsagen til min harddisk ikke fungerede mere, skyldes, et defekt hoved inde i disken. Jeg blev derfor meget nervøs for, at alt mit data var væk, men Allan skrev til mig, at hans vurdering vil være, at der er gode muligheder for at redde mine data.

På hans hjemme har han tre forskellige ekspeditionstider og priser, i forhold til hvor hurtig det skal gå: Express (48 timer), Normal (5 hverdage) og Slow (10 hverdage).
Når data er reddet, fremsender han en fil-liste til godkendelse, og kan man ikke godkende resultatet, betales der ikke.
Han opbevarer derefter en sikkerhedskopi af ens data, indtil data er returneret og sikret.

Allan reddede alt mit data, og det er jeg meget taknemlig for.
Jeg kan varmt anbefale digitalsupport, og jeg vil bruge ham igen, hvis jeg kommer i samme situation.

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for stjernerne Nicolaj – godt vi kom i mål.
Også godt at du ikke gav op da de første der så på din disk ikke kom i mål.

Fantastisk oplevelse

Jeg kontaktede flere forskellige firmaer omkring dataredning fra min harddisk og Digitalsupport var klart den bedste både hvad gælder pris, ekspeditionstid og kundeservice. Virkelig behagelig, professionel og transparent process. Min harddisk havde en fysisk defekt og hele 99,3% af min data kunne reddes. Tusind tak!!

Tak for stjernerne Emmely,
Godt det lykkedes af komme i mål med at redde data fra din 1 TB WD Elements disk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Allan har reddet alle data fra et USB…

Allan har reddet alle data fra et USB stick der ikke kunne mere. Så fantastisk at have sine minder, fotos og videoer igen. God service og professionel hele vejen igennem.

9 de setembro de 2025

Tak for din tilbagemelding Dorte og de fem ★★★★★
Er glad for at jeg kunne hjælpe med at redde data fra dit USB stik.

Exceptionel god service

Exceptionel god service. Ingen forsinkelser. Formåede at gendanne over 99% af filerne på en disk som flere computere ikke kunne genkende længere, og lagde også de delvis corrupte filer med i separat mappe, så vi selv kunne vurdere hvad vi ville gøre med dem.

Kan kun varmt anbefale deres service!

22 de agosto de 2025

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Hans, den sætter jeg pris på.
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra den WD Blue SA510 SSD.

MangeMangeTak

Tak, Så mange tak
Super betjening
Tak til Allan for at redde data fra min ødelagte HD
TakTakTak

20 de agosto de 2025

Tak for ★★★★★ Jan.
Godt det lykkes af komme i mål med dataredning fra den 5 TB Seagate disk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Reddede indholdet af beskadiget desk

Det lykkedes Digitalsupport at redde over 99% af beskadiget harddisk. Kun 1 fil var beskadiget. Super service.

28 de julho de 2025

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Johnny, den sætter jeg pris på.
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra den defekte WD My Cloud NAS.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dønningerne af tårnhøje bekymringer har lagt sig !

Dønningerne af tårnhøje bekymringer har lagt sig !
Min backup disk, en ellers potent roterende Seagate, mente at læsearme skulle skate på skiverne.
Med en max driftstid på mindre end 100 timer, var det noget kun overraskende. Retfærdigvis skal nævnes at den er af ældre dato men altid opbevaret i metalkuffert og har aldrig forladt min matrikel.

Den var ellers kommet godt i gang via min iMac, hvor folder kunne oprettes.
Men pludselig ingen adgang. Derfor forsøgt på Windows pc, da diskformater kan drille.

Så kom lydende rigtig i gang 😱
Med ‘sjove’ lyde, blev disken lukket ned med det samme.

God og hurtig aftale med Allan fra Digital Support. Afleveret personligt. Hele køreturen fra Aalborg værd. Sikker transport! Skal ikke nyde noget koks hos GLS eller DAO 😉
Allan fik styr på stort set alle data med nye læsearme. Åbenbart en kendt fejl på Seagate diske.
Kun minimal støj på enkelte jpg filer. Bestemt ikke kritisk.

Under hele forløbet klar og hurtig korrespondance med Allan. Aftaler holdes.
Det giver ro i en kritisk situation.

Prisen kan ikke diskuteres, for hvad er prisen for meget relevante ulæselige data ?!
Så for mig absolut alle pengene værd, som i øvrigt først skulle afregnes efter data var reddet !

Også købt en 2TB Samsung SSD hos DS til absolut konkurrencedygtig pris.

PS! Ja ja ved det godt. Min egen skyld ikke at have sikret min BU procedure.
Allan har håneretten og jeg har lært lektien 😁

PPS! Det er vel overflødigt at Digital Support stærkt kan anbefales 💪😎

8 de julho de 2025

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for stjernerne Bue, er glad for vi kom i mål.

Ærlig dataredning.

Reel behandling. Og det lykkedes at redde det meste.
Fair pris.
Kan varmt anbefale Digitalsupport Data Recovery.

16 de julho de 2025

Mange tak for de 5 ★★★★★ Bjarne,
Er glad for at jeg kunne hjælpe.

Rigtig god kundeoplevelse

Digitalsupport Data Recovery er fantastisk. Jeg har netop afsluttet et data recovery forløb hos Digitalsupport Data Recovery med en defekt harddisk (defekte læsehoveder på en ekstern WD My Passport HDD), og hvor 99,9 procent af filerne blev reddet. Allan Sørensen fra Digitalsupport Data Recovery er yderst kompetent med mange års erfaring, troværdig og meget imødekommende. Han svarer hurtigt på spørgsmål og leverer som aftalt og til en rimelig og fast pris. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut og kan klart anbefale Digitalsupport Data Recovery.

4 de junho de 2025

Resposta da Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for din tilbagemelding Torben, det var godt vi kom i mål.
Mvh. Allan / Digitalsupport

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais