Dansk Digital Center A/S Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi
  2. Loja de dispositivos electrónicos
  3. Loja de aparelhos de som
  4. Ponto de acesso Wi-Fi

Escrito pela empresa

wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super service

Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det måtte de da. Han fandt ud af at det var et træ der stod i vejen/var blevet for stort og om han lige skulle save det ned. Helt paf. Ja meget gerne. Det gjorde han så og bagefter installerede han så lige den nye boks og harddisk vi lige havde modtaget, men ikke havde nået at tætte til. Helt fantastisk service. TAK!

25 de junho de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde en rigtig god oplevelse med FJ-teknikeren fra Dansk Digital Center A/S. Teknikeren kom præcis til den aftalte tid, var utrolig serviceminded og professionel hele vejen igennem. Opgaven blev udført hurtigt og effektivt, og alt fungerede perfekt bagefter. Det er rart at møde fagfolk, der både er punktlige og venlige, kan varmt anbefalde

30 de maio de 2025

Kommer til aftalte tid

Kommer til aftalte tid, er professionelle, gode til at forklare hvordan det de laver, virker. Hurtig respons på opfølgende spørgsmål.
Dansk Digital Center A/S får de bedste anbefalinger herfra.

3 de outubro de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Mange tak for din anmeldelse, Michael!

Godt arbejde

Kompetent og meget venlig medarbejder som nemt hjalp med alle vor problemer. Kom også hurtigt igen da der var opstået en fejl mere

26 de agosto de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Mange tak for anmeldelsen!

Helt i top

Da jeg skulle have installeret nordlys på mit TV, var teknikeren super god til at vise mig tingene og til at få indstalleret det hurtigt. Det bedste jeg har oplevet

19 de agosto de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for anmeldelsen, Michel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Flink og med grundig faglig viden

Flink og med grundig faglig viden, udført perfekt og effektivt

16 de agosto de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Mange tak! Vi stræber efter at kunne give den bedste oplevelse, med grundigt kenskab til vores hverv.

Stor tilfredshed

Vi har nu indtil flere gange de seneste år haft behov for Dansk Digital Centers hjælp. Og ALTID været super tilfredse. Kan anbefales!

5 de agosto de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er glade for at kunne hjælpe!

Klart at anbefale

Klart at anbefale, fik fjernet gamle antenner og ledninger, og sat ny parabol op.
Fantastisk service og dygtig tekniker.
Hv Henriette

15 de julho de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Mange tak for anmeldelsen, Henriette!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine forældre har i lang tid haft…

Mine forældre har i lang tid haft problemer med signal styrken på deres antenne installation - de har i dag haft Tekniker på besøg og han har fixet det hele og billedet er blevet så fint 🤩 mine forældre er meget glade og syntes Teknikeren har lavet det så fint om og ydede en effektiv service og meget pænere løsning♥️ det betyder alverden for dem om aftenen, at se deres tv - tusind tak💃

16 de julho de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord! Og vi er glade for at vi kunne hjælpe dine forældre! :) Vi har givet teknikeren besked. Selv tak!

Meget tilfreds!

Alt i alt, meget tilfreds.
God og effektiv service ved bestilling.
Kompetent og grundig montør.

10 de junho de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord, Patrick! Vi har givet teknikeren besked.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prompt og venlig sevice

Der var professionel og imødekommende håndværkere, der hjalp mig med parabol signal!

3 de junho de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Mange tak for den fine anmeldelse! Var der evt. noget vi kunne have gjort bedre?

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut en anbefaling at bruge Dansk…

Absolut en anbefaling at bruge Dansk Digital Center.
Venlig, effektiv, pertentlig og kompetent medarbejder der kom her og monterede tv på væg og installerede det.
Tøv ikke med at bruge dem, klart en anbefaling værdig.

11 de junho de 2024

Resposta da Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord! Vi har givet teknikeren besked. Hav en god dag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais