Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation
Informações de contacto
Metalbuen 34, 2750, Ballerup, Dinamarca
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- ddctv.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
GodGod, venlig og kompetent service af Dansk Digital Center
God, venlig og kompetent service af Dansk Digital Center

Alt virkede efter besøg
Alt i alt en super god service. Alt virkede efter besøg og servicen var i top.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, samt god service😄👍

God og effektiv service
God, venlig og effektiv installation af ny antenne og tv-pakke af Flemming, som kom indenfor aftalt tid og var meget hjælpsom og serviceminded

Meget dygtig
Meget dygtig, og løste problemet med det samme..

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Meget professionel og fin service
Meget professionel virksomhed med fin service.min bedste anbefaling.

Super dygtig tekniker fra Dansk Digital Center
Teknikeren fra Dansk Digital Center løste alle mine netværksproblemer med fuld tilfredshed.
Alle spørgsmål blev besvaret tilfredsstillende omkring forskellige netværksløsninger på mine routere.
Vil meget gerne bruge den meget dygtige tekniker fra Jer en anden gang.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Det var en venlig og kompetent oplevelse…
Det var en venlig og kompetent håndværker, der hurtigt og grundigt fandt frem til de mange problemer, vi havde i forbindelse med signaler til fjernsynet. Han kravlede op på et meget utilgængeligt loft og opsatte en ny antenne, fandt at det antennekabel der var opsat nogle steder ikke var rigtigt og skaffede det rigtige kabel.
en god oplevelse, venligst finn Johansen

Vi er meget tilfredse
Installatøren var venlig og omhyggelig, og han tog sig tid til at se om alt fungerede, som det skulle.
Vi er meget tilfredse.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Meget hurtig kontakt og effektuering
Meget hurtig kontakt og effektuering. Arbejdet perfekt udført og ingen kommentarer .

God oplevelse
Super venlig og hjælpsom service, hurtig levering.

God og professionel service
God og professionel service, kan varmt anbefales herfra

Venlig medarbejder
Venlig medarbejder, fik løst problemet hurtigt.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Det var en meget positiv oplevelse
Det var en meget positiv oplevelse. Jeg var hele tiden informeret om hvornår tekniker ville komme og han var meget præcis 🤩 Teknikeren var meget omhyggelig og jeg fik gode forklaringer på system og betjening 😃effektiv og ikke mindst utrolig høflig tekniker, jeg mener hans navn var Flemming. Jeg vil gerne anbefale DDC
de er meget proffessionelle 🤩

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Opsætning af ground plane antenne til amatørradio
Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ejerlejlighed i Hørsholm. Inden besøg havde jeg på forhånd anskaffet antenne og egnet coax kabel. Montør udførte arbejdet fuldt tilfredsstillende. Arbejdet varede ca. 2 timer. Jeg modtog på stedet en faktura på DKK 2.866, heraf materialer for DKK 416.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Han kom som aftalt og justeret…
Han kom som aftalt og justeret parabolen var meget flink dygtig kan klart anbefales

Super godt
Super godt, teknikeren kom i det aftalt tidsrum, yderst professionelle og virkelig god service og de går ikke før det virker.
Har brugt dem tidligere, til min fars plejehjemsbolig og også der var der en super god service, tak for hjælpen.
Kan varmt anbefale dem.

Resposta da Dansk Digital Center A/S
hurtigt og dygtigt udført fejlfinding…
hurtigt og dygtigt udført fejlfinding samt do rep

Resposta da Dansk Digital Center A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.