Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Ver mais
Lekkere koffiebonen, goede service, mooi initiatief. Handig dat ik nu 1x per 4 weken de koffiebonen thuis ontvang. Ik zit nu al een paar maanden niet meer zonder bonen ;) Enige minpuntje vind ik... Ver mais
Heerlijke koffie, ik heb de dark roast bonen en maal deze zelf, de medium is helaas niks voor mij maar ook zeker niet vies. De bezorging gaat goed en is altijd optijd. Ik heb een tijdje moeten afstemm... Ver mais
Lekkere koffie. Belangrijkste punt om hier te kopen is dat de cups biologisch afbreekbaar zijn. Het abonnement is enerzijds misschien onhandig omdat je vergeet dat er alweer koffie aankomt terwijl dat... Ver mais
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Komt nagenoeg iedere zoveel weken enigzins optijd gepropt en al in m'n brievenbus terecht. Zijn er hier thuis heel erg fan van geworden. Hebben naast het koffiezetapparaat nu ook de matchende melkschuimer gehaald, dus in combinatie met het abonnement is het echt een aanrader.

Resposta da De Koffiejongens
Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hokjes aangevinkt. Bonen in de brievenbus, aanbieding met uitstekende koffiemachine, geen cups meer, lekkere koffie en een goed gemoed. Voor wie kan tellen: vjjf sterren dus!

Resposta da De Koffiejongens
De lekkerste koffie van de koffiejongzns maandelijks in de bus een cadeautje aan mezelf ❤️

Resposta da De Koffiejongens
Cups zijn afbreekbaar, dat is het belangrijkste. Maar het blijkt ook nog eens heerlijke koffie te zijn!
En de doosjes zijn leuk om mee te laten knutselen!
De grotere doos pas helaas niet door mijn brievenbus..

Resposta da De Koffiejongens
Mooie aanbieding van de koffiejongens: koffie en melkopschuimer. En snel geleverd .
Zeer tevreden.

Koffie = heerlijk & eerlijk, cups GFT ipv alu
Past alleen niet door elke brievenbus. Ik zou liever een iets grotere bestelling willen laten bezorgen bij een pakketpunt ipv regelmatig de buren hiermee lastig te vallen. Of een bezorgafspraak in/rondom t huis? Is zoiets te regelen?

Resposta da De Koffiejongens
Lekkere koffie en mooi meegenomen dat het duurzaam + afbreekbaar is. Het abbonement is echt ideaal. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Heel tevreden dus!

Resposta da De Koffiejongens
De darkroast is primadeluxe, alleen die geur van versgemalen koffie al….
Helaas passen de pakketten niet goed in de brievenbus.

Resposta da De Koffiejongens
Fantastisch, duurzaam , lekker, afbreekbaar en het past ook nog in de brievenbus, geen overbodige verpakkingen en super vriendelijk. En ik kreeg ook nog onverwacht een koffiebus cadeau.

Resposta da De Koffiejongens
Vind de koffie heerlijk en een leuk concept. Kan echter geen gebruik maken van de aanbieding( melkopschuimer) omdat ik 1x eerder een proefpakket heb besteld. Dus geen abonnement voor mij

Resposta da De Koffiejongens
heerlijke koffie ook nog eens biologisch en afbreekbaar wat wil je nog meer.
en een prima service!

Resposta da De Koffiejongens
Mijn zoon, die alle merken decafé vies vindt, vraagt 's avonds gewoon of hij één van mijn koffietjes mag. Dat is wel een heel goede reclame voor de Koffiejongens 🤗
En uiteraard het duurzame aspect van de cupjes en de algehele werkwijze zorgt ervoor dat ik deze koffie graag drink.

Resposta da De Koffiejongens
Heerlijke koffie, goede service, vriendelijke mensen. Mooi concept!

Resposta da De Koffiejongens
De koffie is lekker, komt op tijd aan, er is aandacht voor mens en milieu…wat kan een mens meer wensen.

Resposta da De Koffiejongens
Sinds een paar weken drink ik deze heerlijke koffie!
Bovendien heb ik een zeer goede ervaring met de klantenservice gehad,deze reageerde snel en losten mijn probleem snel op. Chapeau!!

Resposta da De Koffiejongens
Mooi concept, want biologischen nog afbreekbaar ook. Aardige, snelle service en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. De 2 lungo-varianten zijn favoriet. Heel handig zo’n abonnement: bestellen en het volgt zo in je brievenbus. Gewoon doen!

Resposta da De Koffiejongens
Lekkere koffie, prima prijzen als je een abonnement neemt (voor de cups)

Resposta da De Koffiejongens
Sowieso fijn concept, want afbreekbaar en biologisch. Aardige, snelle hulp en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. Ristretto is favoriet! Heel handig zo’n abonnement: gewoon uitrekenen wat je gemiddeld drinkt, wat extra voor gasten en hop…instellen en bestellen en het volgt zo in brievenbus. Aanrader!!!

Resposta da De Koffiejongens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.