De Koffiejongens Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekkere koffiebonen, goede service, mooi initiatief. Handig dat ik nu 1x per 4 weken de koffiebonen thuis ontvang. Ik zit nu al een paar maanden niet meer zonder bonen ;) Enige minpuntje vind ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke koffie, ik heb de dark roast bonen en maal deze zelf, de medium is helaas niks voor mij maar ook zeker niet vies. De bezorging gaat goed en is altijd optijd. Ik heb een tijdje moeten afstemm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekkere koffie. Belangrijkste punt om hier te kopen is dat de cups biologisch afbreekbaar zijn. Het abonnement is enerzijds misschien onhandig omdat je vergeet dat er alweer koffie aankomt terwijl dat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

309 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

128 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Top bonen en top service

Komt nagenoeg iedere zoveel weken enigzins optijd gepropt en al in m'n brievenbus terecht. Zijn er hier thuis heel erg fan van geworden. Hebben naast het koffiezetapparaat nu ook de matchende melkschuimer gehaald, dus in combinatie met het abonnement is het echt een aanrader.

8 de junho de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Lars, wat fijn om te horen, dankjewel voor de mooie review! Superleuk dat jullie zo fan zijn geworden 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben voor de bonenvariant gegaan

Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hokjes aangevinkt. Bonen in de brievenbus, aanbieding met uitstekende koffiemachine, geen cups meer, lekkere koffie en een goed gemoed. Voor wie kan tellen: vjjf sterren dus!

4 de junho de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Lèon, wat een heerlijke review, dankjewel! Vijf sterren én alle hokjes aangevinkt: daar worden wij heel blij van 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

De lekkerste koffie van de…

De lekkerste koffie van de koffiejongzns maandelijks in de bus een cadeautje aan mezelf ❤️

3 de junho de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Wendy, wat fijn dat je zo blij bent met onze koffie! Bedankt voor de mooie review 😊

Gewoon heel lekker

Cups zijn afbreekbaar, dat is het belangrijkste. Maar het blijkt ook nog eens heerlijke koffie te zijn!
En de doosjes zijn leuk om mee te laten knutselen!
De grotere doos pas helaas niet door mijn brievenbus..

3 de junho de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Carine, bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je niet alleen blij bent met onze composteerbare cups, maar ook geniet van de koffie zelf. En geweldig dat de doosjes een tweede leven krijgen als knutselmateriaal!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en veel koffiegenot gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie aanbieding van de koffiejongens

Mooie aanbieding van de koffiejongens: koffie en melkopschuimer. En snel geleverd .
Zeer tevreden.

29 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Bram, bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je (h)eerlijke koffie en natuurlijk je mooie cadeau!

Koffie = heerlijk & eerlijk

Koffie = heerlijk & eerlijk, cups GFT ipv alu

Past alleen niet door elke brievenbus. Ik zou liever een iets grotere bestelling willen laten bezorgen bij een pakketpunt ipv regelmatig de buren hiermee lastig te vallen. Of een bezorgafspraak in/rondom t huis? Is zoiets te regelen?

18 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je mooie review Tine, dat waarderen we enorm!

Als je een bestelling van 180+ cups of 6+ zakken bonen (van 375g) plaatst, worden onze pakketjes automatisch via DHL geleverd als echt pakket! Wellicht is dit voor jou een goede optie! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekkere koffie en mooi meegenomen dat…

Lekkere koffie en mooi meegenomen dat het duurzaam + afbreekbaar is. Het abbonement is echt ideaal. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Heel tevreden dus!

27 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review 😊 Fijn dat de koffie goed bevalt én dat je het duurzame aspect waardeert. Daar doen we het voor! Veel genietmomenten gewenst!

Classificada 4 em 5 estrelas

De darkroast is primadeluxe

De darkroast is primadeluxe, alleen die geur van versgemalen koffie al….
Helaas passen de pakketten niet goed in de brievenbus.

26 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Gerard, wat leuk om te horen dat de Dark Roast zo goed bevalt! Mocht je vaker problemen hebben met de bezorging, stuur ons dan gerust een mailtje via info@dekoffiejongens.nl. Dan kijken we graag even met je mee naar een passende oplossing 😊

Fantastisch

Fantastisch, duurzaam , lekker, afbreekbaar en het past ook nog in de brievenbus, geen overbodige verpakkingen en super vriendelijk. En ik kreeg ook nog onverwacht een koffiebus cadeau.

15 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Gerda, bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van!

Heerlijke koffie

Vind de koffie heerlijk en een leuk concept. Kan echter geen gebruik maken van de aanbieding( melkopschuimer) omdat ik 1x eerder een proefpakket heb besteld. Dus geen abonnement voor mij

25 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Pien, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je onze koffie heerlijk vindt! Wat vervelend dat het niet lukte om gebruik te maken van de aanbieding met de melkopschuimer. Ik heb je gelijk een mailtje gestuurd om even met je mee te kijken en dit voor je op te lossen!

the best there is

heerlijke koffie ook nog eens biologisch en afbreekbaar wat wil je nog meer.
en een prima service!

23 de maio de 2026

Hi Hans, wat leuk om te horen, dankjewel! 😊

Heerlijke eerlijke koffie!

Heerlijke eerlijke koffie!

20 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Carolien, bedankt voor deze mooie review, daar worden we erg blij van! Geniet inderdaad van je (h)eerlijke koffie!

Heerlijke decafé!

Mijn zoon, die alle merken decafé vies vindt, vraagt 's avonds gewoon of hij één van mijn koffietjes mag. Dat is wel een heel goede reclame voor de Koffiejongens 🤗

En uiteraard het duurzame aspect van de cupjes en de algehele werkwijze zorgt ervoor dat ik deze koffie graag drink.

16 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te horen Tanya, daar worden we echt blij van 😊 Dank je wel ook voor je mooie woorden over onze duurzame cupjes en werkwijze. Fijn dat juist die combinatie van smaak én duurzaamheid zo goed bevalt. Geniet van de koffiemomentjes samen!

Heerlijke koffie, mooi concept

Heerlijke koffie, goede service, vriendelijke mensen. Mooi concept!

15 de abril de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Regina, bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je geniet van de koffie, ons concept en ook nog goed geholpen wordt!

Positieve ervaring

De koffie is lekker, komt op tijd aan, er is aandacht voor mens en milieu…wat kan een mens meer wensen.

14 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor deze mooie review Hubert! Wat fijn om te lezen dat je onze missie steunt en ook nog geniet van de koffie! Geniet ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds een paar weken drink ik deze…

Sinds een paar weken drink ik deze heerlijke koffie!
Bovendien heb ik een zeer goede ervaring met de klantenservice gehad,deze reageerde snel en losten mijn probleem snel op. Chapeau!!

4 de maio de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Veel koffieplezier gewenst!

Super lekkere koffie!

Mooi concept, want biologischen nog afbreekbaar ook. Aardige, snelle service en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. De 2 lungo-varianten zijn favoriet. Heel handig zo’n abonnement: bestellen en het volgt zo in je brievenbus. Gewoon doen!

30 de abril de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Bart, bedankt voor je mooie review, wauw! Hier doen we het heel graag voor en wat leuk om te zien wat jouw favorieten zijn! Geniet ervan!

Lekkere koffie

Lekkere koffie, prima prijzen als je een abonnement neemt (voor de cups)

23 de abril de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te horen dat je onze koffie lekker vindt, dankjewel Steven!

Aanrader

Sowieso fijn concept, want afbreekbaar en biologisch. Aardige, snelle hulp en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. Ristretto is favoriet! Heel handig zo’n abonnement: gewoon uitrekenen wat je gemiddeld drinkt, wat extra voor gasten en hop…instellen en bestellen en het volgt zo in brievenbus. Aanrader!!!

29 de abril de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Esther, bedankt voor je mooie 5-sterren review, wauw! Hier worden we nog eens blij van. Fijn om te horen dat je ook goed geholpen wordt en geniet van je (h)eerlijke koffie!

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie! Makkelijk te bestellen!

25 de abril de 2026

Resposta da De Koffiejongens

Hi Susan, wat fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.