De kroon zonwering Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

2 man die goed samen werkten en heel doelgericht en to-the-point de installatie uitvoerden Een lust om te zien dat het zonder geklungel en tijdsverspilling wordt afgerond, we zijn er blij mee.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het ging om een nieuwe motor voor mijn oude zonnescherm en een nieuwe hordeur. Een telefonische afspraak werd vriendelijk en snel gemaakt. Daarna kwam er iemand kijken die gelijk een inschatting van... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een vriendelijke monteur die zijn werk perfect heeft uitgevoerd binnen een respectabele tijd. Dit bedrijf raad ik iedereen die raamhorren, deurhorren of een zonnescherm gemonteerd wil hebben... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele prettige eerste ervaring met De Kroon. Vriendelijk en goed geadviseerd in de winkel. Snelle plaatsing. Geplaatst door uitstekende vakmensen die je graag in huis hebt. Duidelijke uitleg en heel te... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de persianas
  3. Loja de cortinas

Al vele jaren staat De Kroon Zonwering bekend als dé specialist in hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, en verfijnde woninginrichtingsoplossingen, waaronder gordijnen en vloeren. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil upgraden of een zakelijke professional die functionele en esthetische oplossingen zoekt, bij De Kroon Zonwering vinden we altijd een passend aanbod. Ons assortiment omvat gerenommeerde kwaliteitsmerken voor zowel binnen- als buitenzonwering. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze royale showroom, waar u een uitgebreid scala aan producten kunt verkennen. Ons toegewijde en vriendelijke team staat klaar om u deskundig advies te geven, zodat uw keuzes nauw aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Bij De Kroon Zonwering begrijpen we dat elk project zijn eigen unieke karakter heeft. Om die reden bieden we gratis inmeetservices en vrijblijvende prijsopgaven. Dit helpt u niet alleen bij het plannen van uw project, maar stelt u ook in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw budget en vereisten. Onze klantgerichte aanpak weerspiegelt zich in alles wat we doen. We geloven dat functionele zonwering en doordachte woninginrichting de sleutel zijn tot comfortabele leefruimtes. Of u nu een specifieke ruimte wilt verbeteren of een totale woningmake-over nastreeft, De Kroon Zonwering staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we u kunnen helpen om van uw huis een comfortabel en stijlvol toevluchtsoord te maken.

Volledige ontzorging en topkwaliteit zonwering voor een eerlijke prijs

Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Laat de zonwering maar aan ons over – wij regelen alles tot in de puntjes, terwijl u geniet van het resultaat.
Bij De Kroon Zonwering streven we ernaar om elke klant te verblijden met zonwering van topkwaliteit. Daarom gaan wij persoonlijk op zoek naar de beste producenten, zodat we hoogwaardige producten en uitstekende service kunnen leveren – altijd tegen een eerlijke prijs.

Gratis inmeten, gratis parkeren, gratis drankje tijdens uw showroom bezoek.

uitstekende service met een lach!

uitstekende service met een lach!
Wij bieden u twee jaar garantie op de montage. En vijf jaar garantie op een motor van Somfy. Neem voor verdere productspecifieke garantie voorwaarden even contact met ons op! Dit kan telefonisch van maandag tot zaterdag tussen 09:00 en 17:00. of op elk gewenst moment via ons contactformulier.

Informações de contacto

Promotion box for De kroon zonwering

Tijdelijk: Scherpe Seizoensdeals!

Profiteer nu van tijdelijke zonweringdeals bij jou in de buurt!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

175 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima service en kwaliteit

Goede ervaringen met verkoper, medewerkers die de screens hebben opgehangen en Rebecca waar wij regelmatig contact mee hadden ivm oa de levertijd en datum plaatsing

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goede ervaringen heeft gehad met zowel onze verkoper, de monteurs die de screens hebben geplaatst als met Rebecca. We vinden het belangrijk om onze klanten tijdens het hele traject, van advies tot plaatsing, goed te begeleiden en op de hoogte te houden. Bedankt voor uw vertrouwen in De Kroon Zonwering en veel plezier met uw nieuwe screens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Op de afgesproken datum geleverd en…

Op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. De heren hebben heel vakkundig en snel gewerkt en waren zeer vriendelijk . De Kroon is zeker een aanrader .

17 de junho de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat de levering en plaatsing volgens afspraak zijn verlopen en dat onze monteurs vakkundig, snel en vriendelijk hebben gewerkt. We waarderen uw vertrouwen in De Kroon Zonwering enorm en zijn blij dat u ons aanbeveelt. Veel plezier met uw nieuwe zonwering!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede professioneel personeel en denken…

Goede professioneel personeel en denken mee om alles goed op te hangen. Aardige heren.

12 de junho de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze monteurs professioneel te werk gaan en met u meedenken om alles perfect op te hangen. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Veel plezier met uw zonwering en bedankt voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie producten en goede service!

Mooie producten en goede service!

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We doen er elke dag ons best aan om kwaliteit en klanttevredenheid voorop te stellen, dus het is geweldig om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Bedankt voor uw vertrouwen in De Kroon Zonwering!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het mken van een afspraak kost moeite

Het maken van een afspraak kost moeite, maar als dat dan is gelukt, wordt het mankement vervolgens snel en doeltreffend opgelost.

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw eerlijke review. We begrijpen dat het maken van een afspraak makkelijker had mogen verlopen en nemen deze feedback ter harte. Fijn om te lezen dat het mankement vervolgens snel en doeltreffend is opgelost en dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw vertrouwen in De Kroon Zonwering.

Tevreden klant - rolluiken

Het hele proces van advies, verkoop tot installatie van onze rolluiken is uitstekend verlopen. Het personeel is vriendelijk, servicegericht en werken netjes. Aanrader!

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat geweldig om te horen dat het hele traject, van advies en verkoop tot de installatie van uw rolluiken, naar volle tevredenheid is verlopen. We zijn trots op ons vriendelijke, servicegerichte team en fijn dat u onze nette werkwijze waardeert. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen in De Kroon Zonwering!

Uitstekende service

Uitstekende service, kwalitatief perfect werk en een uitermate klantgerichte monteur.

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u onze service, de kwaliteit van het werk en de klantgerichte aanpak van onze monteur zo waardeert. We geven uw compliment graag door aan onze collega. Bedankt voor uw vertrouwen in De Kroon Zonwering en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

De uitleg in de showroom was heel…

De uitleg in de showroom was heel duidelijk. De gemaakte montage afspraak is nagekomen. De montage is netjes uitgevoerdt.

4 de junho de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u de uitleg in onze showroom als duidelijk heeft ervaren en dat de montageafspraak volgens planning is verlopen. We zijn blij dat ook de nette montage aan uw verwachtingen voldeed. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering!

Classificada 5 em 5 estrelas

De vakmannen van De Kroon zonwering…

De vakmannen van De Kroon zonwering hebben weer
een mooi stukje werk afgeleverd!

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat onze vakmannen opnieuw mooi werk hebben afgeleverd. Vakmanschap en kwaliteit staan bij De Kroon Zonwering hoog in het vaandel, en het is geweldig dat u dit zo waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Classificada 2 em 5 estrelas

Er is geen rekening gehouden met raanuitzetters

Er is geen rekening gehouden bij het inmeten met de raamuitzetters.
Als de bovenlichten open wordt gezet komen de raamuitzetters te ver naar binnen zodat de horren niet naar beneden kan.
Wij zijn wel op de hoogte gebracht van het andere beslag wat eventueel weg moest.
Bovenstaande is nu provisorisch opgelost.
Verder ziet het er keurig uit.

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw eerlijke review. We vinden het vervelend dat er bij het inmeten geen rekening is gehouden met de raamuitzetters en erkennen dat dit niet goed is gegaan. Inmiddels hebben we contact met u opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken. Fijn dat u tevreden bent over het eindresultaat. Bedankt voor uw feedback, die helpt ons onze service verder te verbeteren.

empatiesch personeel!!!!

Resposta da De kroon zonwering

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u ons personeel als empathisch heeft ervaren. Bij De Kroon Zonwering vinden we persoonlijke aandacht en begrip minstens zo belangrijk als vakmanschap. Bedankt voor uw vertrouwen, en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar met passend advies en de beste service.

Klantvriendelijk vakkundig goede…

Klantvriendelijk vakkundig goede adviezen.
Echt de kroon al jaren een begrip!

9 de junho de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Hartelijk dank voor deze prachtige woorden! Wat bijzonder om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, vakmanschap en deskundige adviezen zo waardeert. Dat De Kroon Zonwering al jarenlang een begrip voor u is, zien we als een groot compliment en een blijk van vertrouwen. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met passende zonwering en persoonlijk advies.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede deskundige begeleiding bij…

Goede deskundige begeleiding bij opmeten en advies op maat. Flexibel bij onverwachte veranderingen. Goede deskundige snelle montage.
Goede geoliede organisatie.

5 de junho de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze deskundige begeleiding, het advies op maat en de flexibele aanpak zo heeft gewaardeerd. Ook zijn we blij dat de snelle montage en onze organisatie naar tevredenheid zijn verlopen. Veel plezier met uw nieuwe zonwering en bedankt voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering.
We staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 6 weken besteld en geleverd en…

Binnen 6 weken besteld en geleverd en opgehangen..
Monteurs werken super netjes
En snel super gedaan
Mvg Gradus Kwarten

4 de junho de 2026

Beste Gradus,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw zonwering binnen de afgesproken termijn is geleverd en gemonteerd. We zijn trots dat onze monteurs een nette en snelle installatie hebben verzorgd en dat u zo tevreden bent over het eindresultaat.

Uw complimenten geven wij graag door aan ons montageteam. Veel plezier gewenst met uw nieuwe zonwering en bedankt voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering.

Goede producten
Vriendelijke en meedenkend
Niet opdringerig

3 de junho de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze snelle levering, de kwaliteit van onze producten en onze service zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk om klanten eerlijk en deskundig te adviseren, zonder opdringerig te zijn, zodat u de zonwering kunt kiezen die het beste bij uw wensen past.

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denken mee en werken professioneel

Medewerker die komt inmeten helpt indien nodig verder met het kiezen van de meest passende oplossing, monteurs waren in voor een babbel en voerde zeer goed werk uit.

Al bij al een aanrader!

28 de maio de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat onze inmeetadviseur u heeft kunnen helpen bij het kiezen van de meest passende oplossing. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen deskundig advies krijgen in de showroom, maar ook tijdens het inmeten thuis nog kunnen rekenen op persoonlijk en praktisch advies over zonwering.

Daarnaast zijn we blij dat u onze monteurs als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. Een prettige sfeer én een professionele montage gaan wat ons betreft hand in hand. Uw complimenten over hun werk en klantgerichte aanpak waarderen wij enorm.

Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in De Kroon Zonwering. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zonwering!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies, flexibel en vakkundige plaatsing

Goed advies, prettig geholpen bij de keuze van zonnewering.
Flexibel bij het vaststellen van een datum voor plaatsing.
Plaatsing van de zonwering begon keurig op tijd en zeer netjes gewerkt, goede uitleg en het personeel was ook zeer behulpzaam.

27 de maio de 2026
Opinião espontânea

Resposta da De kroon zonwering

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wat leuk om te lezen dat u prettig bent geholpen bij de keuze van uw zonwering en tevreden bent over het advies dat u heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten tot de beste oplossing te komen, passend bij hun wensen en woning.

Daarnaast zijn we blij dat de flexibiliteit rondom de montageafspraak en de vakkundige plaatsing van de zonwering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Onze monteurs streven ernaar om altijd netjes, op tijd en zorgvuldig te werken, met duidelijke uitleg over het gebruik van het product.

Bedankt voor uw vertrouwen in De Kroon Zonwering. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zonwering!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service in de showroom en…

Uitstekende service in de showroom en bijzonder kundige en aardige monteurs.

27 de maio de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze service in de showroom als uitstekend heeft ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed te adviseren bij de keuze voor de juiste zonwering of raamdecoratie. Ook geven wij uw complimenten graag door aan onze monteurs. Hun vakmanschap, klantvriendelijkheid en zorgvuldige montage maken voor veel klanten het verschil.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over De Kroon…

Wij zijn erg tevreden over De Kroon Zonwering. Voor de zonwering aan onze achtergevel. De wachttijd viel ons uiteindelijk alles mee. In de showroom werden we goed geholp en werd naar onze wense geluisterd. Het inmeten verliep soepel en duidelijk, met goede informatie en vriendelijk personeel.

Ook de plaatsing ging erg goed. Omdat de zonwering op de dakkapel geplaatst moest worden, kwamen ze met vier man sterk. Alles werd netjes en professioneel uitgevoerd. We kregen bovendien uitgebreide uitleg over de afstandsbediening en de app, en daar werd echt de tijd voor genomen. Het waren ook gewoon leuke en vriendelijke gasten.

Bij één screen bleek een klein fabricagefoutje te zitten, een scheurtje in het doek. Dat werd direct netjes opgelost: de factuur werd tijdelijk teruggezet, zodat we nog niet hoefden te betalen totdat het in orde was.

Al met al zijn we heel tevreden over de service, de communicatie en de vriendelijke werklui.

18 de maio de 2026

Resposta da De kroon zonwering

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele traject van uw nieuwe zonwering aan de achtergevel. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en hen van deskundig advies te voorzien, dus het is prettig om te horen dat u dit zowel in onze showroom als tijdens het inmeten heeft ervaren.

Ook zijn we blij dat de montage van de screens op uw dakkapel naar wens is verlopen. Onze monteurs zetten zich dagelijks in om iedere installatie veilig, netjes en professioneel uit te voeren. Het doet ons goed dat u hun vakmanschap, uitleg over de afstandsbediening en app, én hun vriendelijke benadering zo waardeert.

Hoewel een klein fabricagefoutje natuurlijk vervelend is, vinden wij het belangrijk om dit snel en zorgvuldig op te lossen. Fijn dat u onze service en communicatie rondom deze oplossing als positief heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe screens en zonwering en bedanken u voor het vertrouwen in De Kroon Zonwering.