Szybka i kompetentna obsługa. Pomoc przy podpisywaniu umowy, szczególnie dotyczyła elektronicznego podpisu. Szybkie i dokładne informacje dotyczące odszkodowania wysyłane zarówno na komórkę jak i komp... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Doskonała obsługa mojego "opiekuna" - p.Agnieszki. Konkretne i rzetelne informacje, wszystko wytłumaczone od A do Z. Obsługa dokumentów również bardzo sprawna. Możliwość ogarnięcia potrzebnych dokumen... Ver mais
Łatwy proces zawierania umowy, szybkie i sprawne informowanie o aktywnościach, łatwy kontakt telefoniczny i mailowy, profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja sprawy oraz sprawny przelew... Ver mais
Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona poniewaz nigdy nie slyszalam o tego typu uslugach, jednak po przeczytaniu pozytywnych opinii zdecydowalam sie na rozpoczecie wpsolpracy z DelayFix. Ku mojemu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Księdza Ignacego Jana Skorupki 5, 00-546, Warszawa, Polónia
- 22 292 92 22
- kontakt@delayfix.com
- delayfix.com
Não respondeu a opiniões negativas
OK. ZGODNIE Z UMOWĄ
Warto prosić o wypłatę w Euro
Długo to trwało ,ale liczy się finał wygrania sprawy , to jest najważniejsze. Polecam
Szczerze mówiąc nie wierzyłem w…
Szczerze mówiąc nie wierzyłem w uzyskanie odszkodowania, a tu takie przepiękne zaskoczenie. Jestem bardzo zadowolony z działania DelayFix i zapewne w przyszłości w razie potrzeby będę korzystał i już od teraz polecał. Dziękuję bardzo.
Uzyskane odszkodowanie (Super)
Uzyskane odszkodowanie (Super), jednak po prawie 2 latach i brak kontaktu w trakcie sprawy.
Zbyt długi czas
Bezproblemowo odzyskaliśmy pieniądze za…
Bezproblemowo odzyskaliśmy pieniądze za opóźniony lot na wakacje, jesteśmy bardzo zadowoleni z usług wyżej wymienionej firmy, polecam gdyż warto zaczekać Ale zwrot pieniędzy uzyskany pozytywnie.
Polecam! Po 3 miesiącach otrzymaliśmy odszkodowanie na konto. Wszystkie formalności załatwialiśmy przez telefon i email. Sprawnie i konkretnie.
Delayfix mogę naprawdę polecić
Delayfix mogę naprawdę polecić ,
Kontakt był konstruktywny , odpowiedź na moje zapytania przyszła prawie natychmiast , bezproblemowy także przekaz odszkodowania .
Nie polecam.
Na odszkodowanie czekaliśmy od stycznia 2025 do kwietnia 2026. Dopiero pisma z prośbą o przedstawienie dokumentów spowodowały że dostaliśmy informację o zawarciu ugody z przewoźnikiem. Zamiast 600 Euro odszkodowania za lot na Dominikanę otrzymaliśmy marne 1300 zł. Zlecenie przelewu zajęło firmie 9 dni.
Kancelaria stanęła na wysokości…
Kancelaria stanęła na wysokości zadania,choć trochę trwało ale wynik końcowy pozytywny
Usługa zrealizowana z najwyższą…
Usługa zrealizowana z najwyższą starannością. Firma wykazała się dużą skutecznością w egzekwowaniu praw pasażera, zapewniając przy tym przejrzystą komunikację na każdym etapie postępowania. Zdecydowanie polecam wsparcie prawne DelayFix.
Polecam wszystkim jestem bardzo…
Polecam wszystkim jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Maria 19 03 2026
Warto korzystać z usług firmy DelayFix
Na początku podchodziłem do tematu bardzo sceptycznie i nie byłem przekonany, czy w ogóle uda się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie za opóźniony lot. Postanowiłem jednak spróbować z pomocą firmy DelayFix – i była to bardzo dobra decyzja.
Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Wszystko było jasno wyjaśnione, kontakt z firmą był bezproblemowy, a formalności ograniczone do minimum. Najważniejsze, że sprawa została załatwiona w terminie, a odszkodowanie rzeczywiście zostało wypłacone, zgodnie z ustaleniami.
Doceniam przede wszystkim rzetelność, dobrą organizację oraz profesjonalne podejście do klienta. Z czystym sumieniem mogę polecić DelayFix każdemu, kto stara się o odszkodowanie za opóźniony lot i zastanawia się, czy warto skorzystać z takiej usługi.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.