Szybka i kompetentna obsługa. Pomoc przy podpisywaniu umowy, szczególnie dotyczyła elektronicznego podpisu. Szybkie i dokładne informacje dotyczące odszkodowania wysyłane zarówno na komórkę jak i komp... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Doskonała obsługa mojego "opiekuna" - p.Agnieszki. Konkretne i rzetelne informacje, wszystko wytłumaczone od A do Z. Obsługa dokumentów również bardzo sprawna. Możliwość ogarnięcia potrzebnych dokumen... Ver mais
Łatwy proces zawierania umowy, szybkie i sprawne informowanie o aktywnościach, łatwy kontakt telefoniczny i mailowy, profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja sprawy oraz sprawny przelew... Ver mais
Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona poniewaz nigdy nie slyszalam o tego typu uslugach, jednak po przeczytaniu pozytywnych opinii zdecydowalam sie na rozpoczecie wpsolpracy z DelayFix. Ku mojemu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Księdza Ignacego Jana Skorupki 5, 00-546, Warszawa, Polónia
- 22 292 92 22
- kontakt@delayfix.com
- delayfix.com
Não respondeu a opiniões negativas
Udało się uzyskać odszkodowanie za…
Udało się uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot, firma do końca walczy o odzyskanie odszkodowania, sprawa trwała około 5 miesięcy, informacji o przebiegu sprawy brak, ale na infolinii wszystkie informacje można uzyskać bez problemu.
Obsługa klienta
Obsługa klienta bardzo miła i szybka.Dobry kontakt z klientem i pomocny,
Polecam,
dziękuję za odzyskanie odszkodowania
dziękuję za odzyskanie odszkodowania, bez Waszej firmy nie udałoby się uzyskać odszkodowania. Zgłosiłam 2 roszczenia do linii Smartwings, jedno roszczenie zostało wypłacone bardzo szybko, natomiast drugie nie. Przekazałam sprawę do DelayFix i uzyskałam odszkodowanie.
Jestem zadowolona z usług firmy
Jestem zadowolona z usług firmy, profesjonalne podejście do klienta, zawsze w kontakcie, sprawa zakończone sukcesem
Neumím polsky
Bardzo polecam
Bardzo polecam. Bez żadnych działań z mojej strony. Wypłata środków w ciągu 4 miesiecy od opóźnionego lotu.
reklamacja zostala przeprowadzona…
reklamacja zostala przeprowadzona uczciwie i stosunkowo szybko, musialam tylko dostarczyc dokumenty. Sama bym prawdopodobnie nie podjela dzialania.
Jesteś bardzo zadowoleni z Państwa…
Jesteś bardzo zadowoleni z Państwa obslugi, polecamy Państwa firmę znajomym
Firma warta polecenia
Sprawnie i skutecznie reprzentuje stronę umowy w procesie dochodzenia roszczeń.
Dość długo czekaliśmy na pieniądze
Dość długo czekaliśmy na pieniądze, ale je otrzymaliśmy. Sama próbowałam uzyskać odszkodowanie, ale Ryanair upierał się, że opóźnienie lotu nie wynikało z winy linii lotniczej. Półtora roku czekania, zamiast 400 otrzymaliśmy po 240 euro, ale lepszy rydz, niż nic. Dziękujemy.
Profesjonalizm w każdym calu
Kontakt już na lotnisku, co oszczędza czas na samodzielne poszukiwania. Kontakt bardzo miły i co ważne przebiegający zgodnie z ustnymi ustaleniami. Minimum formalności. Szybkie uzuskanie odszkodowania - na etapie reklamacji
Odszkodowanie za opóźniony lot
Po kilku latach uzyskałam odszkodowanie za opóźniony lot.
Polecam współpracę
Dobra komunikacja i efektowne działanie. Tym charakteryzuje się ta firma. Osobiście polecam.
kwestia lepszej komunikacji
Brak informowania o zaawansowaniu sprawy odszkodowania wpływał na zwątpienie co do rzetelności firmy. Wskazane chociaż lakoniczne informacje raz na pół roku.
Trochę długo to trwało
Profesjonalna usługa, sprawa zakończona sukcesem
Od samego początku profesjonalne podejście do klienta i sprawy. Przekazywane inforamacje o postępie sprawy były dość rzadkie, ale za to rzetelne i wiarygodne. Sprawa zakończona sukcesem. Polecam.
- prawie 2 lata od momentu problemu :(
- prawie 2 lata od momentu problemu :(
- rozwiązany problem tylko 1 osoby (ja i żona mieliśmy ten sam "przypadek" a dotychczas rozwiązany jest tylko jeden a drugi czeka na rozstrzygnięcie :(
To ponoć wina sądu ale w mojej ocenie NIE JEST TO FAJNE!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.