Den Ouden Steegh Opiniões 240

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het kopen v een antieke kast was voor ons een unieke ervaring. Na eerst bij reguliere meubelzaken op internet te hebben gekeken. Starten we op marktplaats en snel na die ondoorzichtige markt kwamen we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis antigos
  2. Antiquário
  3. Arte e antiguidades

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

240 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

De liefde voor de meubels is voelbaar…

De liefde voor de meubels is voelbaar bij de mensen en als je de locatie binnenkomt. In het echt was de kast nog mooier dan op fb. Ook het zorgvuldig bezorgen/plaatsen van de kast en de rust waarmee dit ging heb ik als zeer prettig ervaren. Jammer dat ik niet meer ruimte heb om meer meubels te kopen bij Den Ouden Steegh!

30 de janeiro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review

Hartelijk welkom bij ditske

Hartelijk welkom bij ditske
We hadden alle tijd om alle meubels te bekijken en Ditske heeft ons 2 keer koffie aangeboden en was totaal niet een verkoopster waar wij een idee bij hadden om niet weg te gaan om iets verkocht te hebben
Wij hebben bij haar een mooie Duitse kast gekocht en is netjes thuis geleverd en in de kamer geplaatst.

6 de janeiro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Goede ervaring!

Fijn geholpen door Ditske, gemakkelijke vlotte communicatie en snelle levering! Heel blij met onze mooie hoekkast!

12 de janeiro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Top ervaring.

We werden buiten de normale openingstijden hartelijk ontvangen. De houtkachel brandde gezellig en de koffie was heerlijk.Ditske is een hele gezellige hartelijke gastvrouw. Ik heb een prachtige spiegel gekocht tegen een mooie prijs. Ben heel blij ermee.

19 de janeiro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Flexibel en meedenken is bij Den Ouden Steegh prima in orde.

De communicatie met Den Ouden Steegh verliep heel fijn en snel.
We hadden wat speciale wensen met ombouw/ aanpassingen van kasten.
Er werd goed en flexibel meegedacht.
Ook de levering van de meubels was prima in orde.

11 de janeiro de 2023

Waar voor je geld.

De informatie klopt met wat geleverd is; ook de staat van de kast klopt met de foto’s. Vlot geleverd; de kast was - denk ik - die morgen nog in de was gezet en rook gigantsch naar meubelwas. Mooie kast; ik ben er blij mee.

8 de janeiro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

mooie kast gekocht en zeer tevereden.

We hebben een mooie kast gekocht volgens afspraak gebracht en geplaatst en heel erg prettig geholpen door Ditske zowel tijdens de verkoop als bij de levering.

14 de dezembro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn er super blij mee!

Wij zijn er super blij mee, staat mooi en onze koffiemachine staat er super op!
We zijn heel fijn geholpen, geweldige service!

29 de dezembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de foto. Hij staat echt prachtig

professioneel

professioneel, flexibele en aardige mensen

7 de dezembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Je komt aanrijden bij een prachtige…

Je komt aanrijden bij een prachtige boerderij,achter in de verwarmde schuur staan de kasten.
Kasten staan overzichtelijk, en Ditske geeft goed advies nadat ze gevraagd heeft waar je naar op zoek bent.
Kast wordt in de was gezet en uitgepoetst thuisbezorgd. Wij zeggen ga kijken en ervaar.

11 de novembro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Den Ouden Steegh heb ik in mei 2022…

Den Ouden Steegh heb ik in mei 2022 bezocht, omdat ik op zoek was naar een antieke kast voor servies en glaswerk.
Al snel vond ik hier een mooie kast met veel bergruimte en helemaal naar mijn smaak. Ik ben daar uitstekend geholpen door Ditske, met wie ik de afspraak maakte dat de kast op afroep zou worden geleverd. Ik zou nl ergens in oktober de sleutel krijgen van een nieuwbouw appartement. Tot die tijd werd de kast opgeslagen.
Toen ik de datum wist van oplevering heb ik met Ditske snel een afspraak kunnen plannen voor levering.
De kast staat nu in.mijn woonkamer te pronken
Ben er erg blij mee.
Astrid Hofstra

18 de outubro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review.

Breed en fraai assortiment

Breed en fraai assortiment. Het was gemakkelijk om goede afspraken te maken die ook keurig werden nagekomen. Charmant was het potje was bij aflevering teneinde de kast te onderhouden.

21 de novembro de 2022

Kwaliteit en enthousiasme

Prachtige kasten, zeer kundige en enthousiaste eigenaar. Grote keuze, de allermooiste staat nu bij ons. Erg blij mee!

12 de dezembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Hij staat ook echt prachtig!

Goede service en voorlichting

Goede service en voorlichting, komen afspraak na en zijn flexibel. Mogen alleen soms sneller reageren op een vraag.

23 de novembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de review, ik zal proberen iets sneller te zijn :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige antieke kasten, fijn bedrijf

Wat een heerlijk informeel en tegelijkertijd zeer vakkundig bedrijf met veel mooie antieke kasten in allerlei soorten en maten. Vanwege de landelijke ligging kom je hier niet toevallig langs maar het is zeker de moeite waard om er een omweg voor te maken. Zeker als je je wilt orienteren wat er zoal te koop is op dit gebied en waar je op kunt letten bij de aanschaf van een antieke kast. De verkoopster denkt creatief mee en heeft een goede kijk op wat er past in je woning. Ook kun je een verzoek indienen als je naar iets speciaals op zoek bent. Elke kast is uniek en het aanbod wisselt daardoor natuurlijk. Wij kwamen na een facetime moment serieus kijken naar een kastje wat we misschien wel wilden aanschaffen. Uiteindelijk zijn er drie prachtige kasten bij ons thuis bezorgd.

11 de outubro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn een zeer tevreden klant .

Wij zijn een zeer tevreden klant van Den Oude Steegh.
We werden vriendelijk ontvangen met koffie en kregen goede uitleg over de kast die we eventueel van plan waren te kopen.
Ook de inruil van onze kast verliep soepel.
De aflevering ging volgens plan.

14 de setembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de review! De kast staat prachtig in de keuken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ditske verkoopt antieke meubels met passie!

We hebben bij Ditske een super mooie antieke tuigkast gekocht. Hij staat prachtig in onze gang waar hij dienst doet als garderobe kast. Den ouden Steegh is heel gezellig ingericht met allerlei mooie antieke meubels. Daar moet je echt eens gaan kijken. En Ditske weet veel te vertellen over de meubels. Het is echt haar passie!

15 de setembro de 2022

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review! De kast staat ook echt prachtig!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.