Deraskesvende Opiniões 99

TrustScore: 5 em 5

4,9

Helt perfekt oplevelse, god service. Fandt HUE pærer med fjernbetj. til en rigtig god pris, desværre modtog jeg først pærer uden fjernb. men Martin Nielsen tog allerede samme aften (kl 22,!!) og ordne... Ver mais

Vi har bestilt en Belid Diablo lampe hos SR Light som vi modtaog efter få dage. Desværre var den blevet beskadiget under transporten.Vi fik tilsendt en ny lampe, og den gamle sendte vi tilbage med den... Ver mais

Vi har købt en Diablo lampe hos Sr-light, desvære var den skæv og med den forkerte fatning G9 hvilket var vores skyld, det havde vi ikke været opmærksom på. Lampen var også skæv, så vi fik uden p... Ver mais

1. Loja de Iluminação
  2. Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa

Escrito pela empresa

Rask EL Service ApS – din elektriker på Lolland, Falster og Sydsjælland Lokal el-installatør med 3 afdelinger placeret i Maribo, Nykøbing Falster og Vordingborg. Vi er en stor elektrikervirksomhed, der blev grundlagt i Holeby i 1935. I dag har vi 3 afdelinger beliggende i Maribo, Nykøbing F. og Vordingborg, men vi kører på hele Lolland, Falster og store dele af Sjælland. Vores ca. 80 medarbejdere er fordelt på de tre afdelinger. Den daglige service på Guldborgsundtunnellen er en opgave, Rask El Service ApS varetager, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’. Vi servicerer privatkunder med blandt andet almindelige serviceopgaver, el-installationer, montering og servicering af luft/luft varmepumper og tyverisikring. Derudover har vi stor erfaring med erhvervsløsninger indenfor alarm- og brandsystemer (ABA), adgangskontrol, sikring, elevatorservice og større entrepriseopgaver.

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice. Havde købt 2 væglamper med usb-stik. I den ene lampe virkede usb-stikket ikke, og ved mail til kundeservice og efterfølgende opringning til butikken, som varetager SR Light, lovede de at sende en ny lampe, som jeg modtog 2 dage senere.

29 de janeiro de 2025

Leveringen var ingen ubetinget succes

Leveringen var ingen ubetinget succes. Jeg havde bestilt 2 pendler. SR Light leverede også 2 pendler, men en af pendlerne var en model jeg ikke havde bestilt, og den anden som jeg havde bestilt var defekt med en bulet lampeskærm.
Når jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes det, at SR Light, efter min henvendelse, var meget hurtige til at levere en anden lampe

6 de outubro de 2023

É esta a sua empresa?