Rask El-Service Opiniões 9

2,8

Informações sobre a empresa

1. Electricista
  2. Serviço de instalação eléctrica

Informação fornecida por diversas fontes externas

Elektriker på Lolland Falster - stikkontakt, varmepumper, tyverisikring, alarmsystemer? Vi laver alle elektriker opgaver for private og erhverv. ☎ 54606055

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller Rask Elektrikker til at…

Bestiller Rask Elektrikker til at komme og lave lidt el arbejde. De sender en voksen lærling som ikke ved at man skal afisolerer ledninger før de virker 🧐 jeg er målløs, samt ikke ved at før det skal virke så skal ledningerne samles i samledåsen.
Oprydning skal man selv stå for.
Rillefræsning er det eneste som han kunne finde ud af.
At man ikke kører før at jobbet er færdigt, han skulle på overarbejde det var åbenbart vigtigere.
Jobbet bestod i at skulle samle 7 ledninger så loftlyset kunne tænde og samle 2 ledninger i elskabet og lave 2 gange rillefræsning. Et job som burde tage 4 timer løb op i 7,5 time jeg måtte selv hente materialer hos grossisten for at spare tid han havde ikke nogle automatisering med til at koble strømme til tavlen, selv om det var aftalen.
og at jeg så måtte bruge en anden Elektrikker til at færdiggøre jobbet.
Har talt med deres overmontør og hans eneste svar er hvad skal jeg gøre ved det. Jeg er målløs og kommer som sagt ikke til at bruge dem igen. Har så har forsøgt at snakke med cheferne for firmaet men pt er han ikke vendt tilbage. Oven i så er deres timepris 507kr for en voksen elev, det er en smule dyrere end København.

28 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

på grænsen til svindel og tyveri

Deres tekniker var hos mig fra 9:30 til 11:10, Jeg har videoovervågning, så det var ikke svært at finde tiderne, det er 1time og 40 minutter. Regningen lød på 3 arbejdstimer.

Deres tekniker var ubehjælpelig og kunne dårlig forklare de mest simple ting om det produkt han arbejdede på.

Find nogen der ved hvad de laver og ikke tager ekstra penge for det de laver.

5 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for virkelig, virkelig fin service

Tak for super fin service. Vi kom i nød, da vi blev brændt af i vores sommerhus i mandags af et andet firma, der skulle servicere vores luft-varmepumpe. Lone fandt en tid til os allerede i dag, onsdag. Virkelig rar, venlig og omhyggelig elektriker fik vi besøg af. Kæmpe 5 stjerner til Rask El Service. Sikke en hjælpsomhed og top service

30 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige bestilt en ladestander til…

Jeg har lige bestilt en ladestander til vores nye elbil.
Jeg ringede til Rask-El og fik fat i Jacob og fik en utrolig god service. J eg fik en fin forklaret omkring, hvad der var nødvendigt for vores behov.
Alt er leveret og monteret til aftale tid og pris.
1000 tak for god service.

2 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglede strøm i stueetagen i mit hus

Manglede strøm i stueetagen i mit hus, da 1 af 3 gamle sikringer var gået ude i vejen.
Rask El kom og skiftede KUN den ene sikring.
14 dage efter gik sikring nr. 2, hvorfor jeg igen henvendte mig til Rask El, hvor jeg gjorde indsigelse om hvorfor de ikke havde skiftet alle 3 gl. sikringer.
Svaret var, at de kun skiftede den sikring, der er defekt.
Efterfølgende har jeg fået information om at man normalt skifter alle gamle sikringer på en gang, når man alligevel er i skabet.
Uproffesionelt arbejde, som jeg derfor kun kan give 1 stjerne.

20 de dezembro de 2023

Hurtig installation af ladeboks

Hurtig installation af ladeboks - og flot arbejde. Jeg havde bestilt en ladeboks til min elbil og Rask-El klarede opsætning til min fulde tilfredshed. Oven i købet meget hurtigt (få dage efter bestilling). Desuden er det lavet meget elegant og helt efter mine ønsker. Jeg kan kun anbefale at tage fat i dem.

19 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre ude for at dette firma lavede…

Desværre ude for at dette firma lavede el arbejde som blev unødigt kompliceret og dyrt. Udgiften skulle deles mellem to parter. Senere nægtede firmaet at specificere hvilket arbejde, der var lavet og hvornår, så man ikke kunne kontrollere deres fakturering. Arrogant og uprofessionelt i mine øjne.

18 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en opvaskemaskine med…

Jeg har bestilt en opvaskemaskine med levering og installering fra Rask El i Maribo. Der var nogle problemer med den, hvilket har medført mange samtaler med butikken - og de har været SÅ søde og opsatte på at løse problemet! Jeg kan helt klart anbefale dem.

16 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Rask el slår sig op på at levere og…

Rask el slår sig op på at levere og montere varmepumper.
Da jeg bad om assistance, kom en mand ud. Gættede på at det nok var en ventil der ikke virkede, men det kan jeg ikke lave, kørte igen og så fik jeg en regning på montørtimer, for et besøg af en som ikke kunne montere.

17 de dezembro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais