Naast online helderheid, was ook telefonisch contact prettig en meedenkend/oplossend. Men ging zelfs de fabrikant voor ons benaderen om tot beetje maatwerk te komen voor onze twee walnoten barkrukke... Ver mais
Cascando staande kapstok besteld , wit met witte kledinghangers. Staat perfect bij mijn witte interieur en heeft een mooi en strak design. Makkelijk zelf in elkaar te zetten, solide en stevig met link... Ver mais
Top: Offerte + bestelproces: uitstekend verlopen Meubelkwaliteit: zeer goed Flop: Leveringplanning was ellende + installatie: diverse bouten ontbraken bij nadere inspectie. Ik heb dit zelf opge... Ver mais
Professioneel advies bij kantoorinrichting. Topmerken design meubels geleverd door vakmensen. Van design bureaustoel tot design receptiebalie. Wij helpen u bij de keuze van de meubels en de kleuren en installeren turn-key. Installatie afgerond? Verpakking meegenomen en u bent klaar om de nieuwe meubels meteen te gebruiken.
Nieuwe Linie 12, 5264 PJ, Vught, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Design Online Meubels
vriendelijk, snel geleverd, en door zeer net transport bedrijf geleverd. Top product

Top:
Offerte + bestelproces: uitstekend verlopen
Meubelkwaliteit: zeer goed
Flop:
Leveringplanning was ellende + installatie: diverse bouten ontbraken bij nadere inspectie. Ik heb dit zelf opgelost, een nieuwe afspraak was mij te veel gedoe.

Resposta da Design Online Meubels
De wachtkamer banken zijn super mooi.
de aflevering was iets rommelig.

Resposta da Design Online Meubels
Korte lijnen en heldere communicatie. Er wordt meegedacht, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang in het bestelproces en afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn het ook nog eens gewoon heel mooie meubels. Wij zijn er erg blij mee!

Resposta da Design Online Meubels
Heel betrokken en attent, met fijne communicatie.
Zeker een aanrader!

Resposta da Design Online Meubels
Met 1 telefoontje was alles geregeld !
En ook nog snel in huis !
Heel vriendelijk personeel, snel tot actie komend.

Resposta da Design Online Meubels
Meerdere uitstekende ervaringen. Goede en vlotte communicatie. Leveringen geheel volgens afspraak van prachtige design meubels. Heel blij mee!

Resposta da Design Online Meubels
Opnieuw zeer tevreden over de levering van 2de deel van onze bestelling, keurige en nette bezorgers. Ook dit deel dik in orde!

Resposta da Design Online Meubels
Mooie webpagina, prettig contact, meegedacht en goede verwijzing naar gekozen leverancier voor meer details.

Resposta da Design Online Meubels
Erg tevreden over de communicatie en levering van mijn Artisan meubels. Ook fijn om na de levering te kunnen betalen.

Resposta da Design Online Meubels
Zeer professioneel, het eerste contact, meedenken, informeren, duidelijke communicatie over elke stap omtrent de bestelling, als laatste het afleveren was ook top, vriendelijke behulpzame heren.
Kortom van begin tot eind helemaal SUPER!

Resposta da Design Online Meubels
Snelle order intake, goede info
Plaatsing wat lastig qua communicatie

Resposta da Design Online Meubels
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.