B&B De Tobbedanser Opiniões 4

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Informações sobre a empresa

1. Hotel

Informação fornecida por diversas fontes externas

Beste gasten, Wij hopen dat u een fijne overnachting heeft gehad bij B&B de Tobbedanser in Harlingen en dat u een positieve indruk heeft overgehouden aan uw verblijf. U kunt via deze mail ook anderen laten weten wat uw ervaringen zijn geweest bij de Tobbedanser in Harlingen, Nederland. Wilt u een bericht achterlaten voor ons, wij zijn er heel blij mee! Alvast hartelijk dank, Albert en Linda Bergsma Wilt u rechtstreeks een kamer reserveren in Harlingen, B&B de Tobbedanser dit kan via https://www.detobbedanser.nl/ T +31(0)517-859111 of M +31-612735551

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

4 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 4 em 5 estrelas

Een B&B met de kwaliteit van een internationaal hotel, maar met de perssonlijke 'touch'...

Value for money. Eigen parkeerplaatsen, goed ingerichte kamer en badkamer. Comfortabel verstelbaar bed. Koffie / thee faciliteiten op de kamer, tv (uitgebreid zender aanbod) en snel internet, prima badkamer accessoires. Perfect ontbijt (voor een nette meerprijs). Zeer tevreden en aanbevelenswaardig!
Een B&B met de kwaliteit en allure van persoonlijke gastvrijheid van een internationaal hotel.

16 de setembro de 2025

Heerlijke B&B

Rustige omgeving, fijne, comfortabele kamer met alles wat je eventueel nodig zou kunnen hebben, hele lekkere verstelbare bedden, heerlijke douche en een prima ontvangst van de ontzettend aardige eigenaren. Het ligt enigszins uit het centrum van Harlingen, maar wij zijn er te voet heen gegaan om ergens te eten en dat was voor ons (net zestigers) toch prima te doen.

13 de março de 2020

Resposta da B&B De Tobbedanser

Lieve fam. van Voorn, wat een mooie review voor ons, heel hartelijk dank daarvoor. Het is zoals het is, ben je nog goed ter been is het goed te doen om te lopen naar het centrum van Harlingen, lekker uitbuiken na de maaltijd is toch heerlijk. Dat bereik je alleen maar door in beweging te blijven. Maarja, zoveel mensen zoveel wensen en dat moeten wij respecteren. Maar erg fijn om te lezen dat het verblijf jullie zo heeft voldaan.
Nogmaals heel veel dank en misschien tot een volgende keer.
Hartelijke groet,

Super B & B zum wohlfuehlen

Sehr gutes Angebot bei wirklich sehr netten und liebevollen Gastgebern. Wunderbare Zimmer, aauber und sehr gemütlich in ruhiger Lage. Man kann abschalten und genießen. Wirklich sehr zu empfehlen!

3 de março de 2020

Resposta da B&B De Tobbedanser

Vielen Dank Paul für diese Bewertung, tolle 5 *, wir sind sehr zufrieden damit!
Herzliche Grüße von B & B de Tobbedanser

Heerlijke relaxte overnachting!

Op het laatste moment besloten om hier te overnachten vooraf aan het vertrek naar Terschelling.
Wat een relaxte ervaring in de Tobbedanser!
Na aankomst gezellig koffie en thee gedronken met Albert en Linda, wat een lieve en gastvrije mensen.
We hebben genoten van een gezellige kamer met heerlijke bedden en een prachtige badkamer.
De volgende ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar.
Na het ontbijt lekker uitgerust naar de veerhaven voor vertrek met de boot naar Terschelling.
Het is zo goed bevallen dat we meteen geboekt hebben voor april. We kijken er al naar uit!

3 de março de 2020

Resposta da B&B De Tobbedanser

Hallo Coby, Onze 1e reactie hier op trustpilot en gelijk een super goede review. Helemaal TOP Coby en tot april, gaan we ook nog gezellig genieten van een diner!
Groet en tot dan!
B&B de Tobbedanser

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.