Goed bedrijf
Goed bedrijf, professioneel en zijn echt gespecialiseerd!
Bij De Werkschoenenspecialist geloven we dat een goede veiligheidsschoen veel meer is dan alleen een verplicht onderdeel van de werkuitrusting. De juiste werkschoen draagt bij aan comfort, veiligheid, gezondheid en prestaties op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van vakmensen en bedrijven bij het kiezen van de werkschoen die écht past bij hun werkzaamheden, werkomgeving en persoonlijke wensen. Daarbij kijken we verder dan alleen de veiligheidsnorm. Comfort, pasvorm, ondersteuning en duurzaamheid staan bij ons centraal. In ons assortiment vind je uitsluitend premium merken en innovatieve veiligheidsschoenen die wij zelf zorgvuldig selecteren op kwaliteit, draagcomfort en betrouwbaarheid. Daarnaast investeren wij continu in nieuwe technologieën, zoals AI-voetscans en persoonlijk schoenadvies, zodat iedere klant verzekerd is van de beste keuze. Of je nu zelfstandig vakman bent of verantwoordelijk bent voor de veiligheid van een compleet team, wij denken graag met je mee en bieden persoonlijk advies, snelle service en een oplossing die past bij jouw situatie. Bij De Werkschoenenspecialist draait het niet om de goedkoopste werkschoen, maar om de juiste werkschoen. Veilig werken begint bij de juiste basis.
P.C. Staalweg 70, 3721TJ, Bilthoven, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goed bedrijf, professioneel en zijn echt gespecialiseerd!
Via een collega bij De Werkschoenenspecialist terechtgekomen. Ik zocht een lichte werkschoen voor in de installatietechniek en kreeg de U-Power Red Stratos aangeraden.
De schoenen zitten comfortabel, zijn licht en geven veel steun. Ook na een lange werkdag heb ik veel minder last van vermoeide voeten.
Wat ik vooral prettig vond, was het persoonlijke advies. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken in plaats van zomaar een schoen te verkopen. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede werkschoenen én eerlijk advies. 👍
Bij Glenn terecht gekomen omdat ik werkkleding nodig had.
Je word zeer professioneel geholpen.
Het bleek dat ik scheef liep en er werden gelijk passende inlegzolen in de schoenen gedaan,waardoor ik beter loop nu.
Echt een aanrader een bedrijf waar je nog echt als klant geholpen word!
Wij zijn zeer tevreden over de Werkschoenenspecialist. Onze medewerkers zijn erg blij met de uitstekende service, het ruime aanbod en de hoge kwaliteit van de werkschoenen.
Goede werkschoenen zorgen niet alleen voor meer comfort en veiligheid, maar dragen ook bij aan fittere en efficiëntere medewerkers gedurende de werkdag. De persoonlijke aandacht en deskundige ondersteuning maken het verschil.
Absoluut een aanrader voor ieder bedrijf dat kwaliteit en het welzijn van zijn medewerkers belangrijk vindt!
Heel tevreden over mijn ervaring met De Werkschoenenspecialist. De bestelling verliep makkelijk en de werkschoenen werden netjes en snel geleverd. De schoenen zitten comfortabel, voelen stevig aan en zijn precies zoals omschreven. Ook de communicatie was duidelijk en prettig. Zeker een aanrader!