Révolution au cabinet !!! Dext a débarqué !!! Mais comment survivions nous avant …. À adopter rapidement !! Équipe hyper réactive, des nouvelles fonctionnalité dont vous ne pourrez plus vous passez !... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bra service och fick bra information inför köp här i Sverige. Jag köpte en mittpelare som jag använder för porträttfoto, funkar som den ska. Genomtänkt med gummiring för att dämpa fall mot stativet, s... Ver mais
Fixade leverans problem som uppstod för att jag bara har norskt telefonnummer och inte kan skaffa Ibox-appen. Smidigt hanterande av DEXT löste saken så att varorna kunde hämtas på bemannat utlämningss... Ver mais
Leslie et Grégoire ont été très à l’écoute et ont répondu à toutes nos demandes ! Nous avons hâte d’utiliser les nouvelles fonctionnalités au quotidien. Merci Dext !
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
DEXT startades 2010 och ger ut fotoböcker och säljer utvalda fotoprodukter. Vi säljer enbart via webben www.dext.se
Informações de contacto
Stora Nygatan 5, 111 27 , Stockholm, Suécia
- order@dext.se
- dext.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Grym kvalitet och extremt snabb leverans
Snabb leverans/kvalitetsprodukt
Snabb leverans, beställde ett stativ sent på söndag kväll och på tisdag förmiddag hade jag paketet.
Stativ med hög kvalitet
Fina produkter med väldigt hög kvalitet. Bra precision på alla detaljer.
Saknar telnummer för rådgivning men förstår att det är en stor kostnad att bemanna en sådan tjänst.
Fantastiskt bra service!
Fantastiskt bra service!! Grymt bra grejer till lite pengar!!
/Claes Thorberntson
Snabb service och fin kvalitet
Mycket bra produkter och snabba…
Mycket bra produkter och snabba leveranser på det som finns i lager. Har handlat mycket av de och allt funkar så bra. Rekommenderas till 100%
I did place another order on Dext.se…
I did place another order on Dext.se because they solved my problems with the first order that satisfied me.
Now the second order came to me in one week (Netherlands) and I am very happy with the stuff I did order and the way Dext did handle my order.
I will order from Dext again if I need more Leofoto stuff.
I can recommend them to all of you.
När jag började fotogradera var kameror…
När jag började fotogradera var kameror och objektiv mekaniska underverk. Leofotos stativ och tillbehör för tankarna tillbaka till den tiden.
Super service from Dext
I did write an earlier review as my Leofoto FL-120 that I did buy from Dext prooved to be in used state.
Dext responded to my review and did sent me a mail to let me know that this is not the way it should be.
They asked me to send some photo's from the FL-120.
I did this yesterday and now this morning opening the mail I saw that they already did sent a new copy to me.
I call this super service, I wanted to correct my earlier review but can not see how to do this.
I am only able to do this with the reviews I did overhere in the Netherlands.
But I will order from Dext again when needed.
Thank you very much David for helping me this way and so fast.
Har aldrig haft problem med DEXT
Har aldrig haft problem med DEXT. Allt har varit till belåtenhet.
Helt okej!
Både bemötande, kunskap och professionalitet. Helt okej även makrostativet jag köpte. Stabilt och funktionellt. Perfekt till gaffling med makroobjektiv.
Bra produkter och snabba leveranser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.