Lækker mad og imødekommende medarbejdere . Vi kommer klart igen. Vi fik ad libitum - der består af mange forskellige små lækre deleretter, så det var muligt at få forskellige smagsoplevelser. Im... Ver mais
A empresa respondeu
Den sämsta Indiska restaurangen jag nånsin besökt. Inte en enda genuin Indisk arom i en enda rätt. Alla kycklingrätter smakade ingenting. Biffen smakade bara köttgryta. Spenaträtten skolbespisning. De... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk smags oplevelse. Vi blev mødt af en rigtig imødekommende og venlig tjener, som meget professionelt fortalte om Dhaba koncept. Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare. Eft... Ver mais
Besøgte Dhaba på H.C. Andersens Boulevard i lørdags, og desværre var det en meget skuffende oplevelse. Vi bestilte deres 10-retters menu på forhånd. Forretterne var faktisk okay og va... Ver mais
A empresa respondeu
Dhaba Indian Kitchen er en kæde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i København, Tivoli, Fields, Køge, Næstved og Nykøbing Falster. Oplev ægte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kærlighed til traditionel madlavning.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
God betjening og restaurant med god atmosfære. Og dejlig mad
Lækker mad og lidt anderledes end hvad man er vant til ved indisk mad. Lækker salat med grønkål og chili var et frisk indslag.
Spændende cocktails (Ginnie in a bottle) og god vin til gode priser.
H. C. Andersens Boulevard.
Dejlig mad og betjeningen var i top.
Vi bestilte dumplings, samosas, og butter chicken. Alle retter var gode, og bestemt noget jeg vil anbefale.
Altid en oplevelse, god mad, venlig og ikke mindst hurtig betjening og servering ☺️ Får vores varmeste anbefaling - Vi benytter Dahba i Nykøbing F.
Hyggelige lokaler. Venligt personale. God betjening. På linje med Peking Temple Restaurant på en top 3.
Vi var et selvskab på 11 personer og havde en virkelig skøn aften, med udsøgt mad, vin og lækre cocktails.
Betjeningen var tip top og vi glæder os allerede til vi skal besøge Dhaba igen.
Herlige hilsner
Isabella
Vidunderlig mad
Godt koncept og skøn indisk mad ✔️
Hurtig servering og godt personale ✔️
Genialt at sidde ude på Torvet om sommeren ✔️
Bedring luft/udluftning i restaurant (4800) ville udløse den 5. ⭐️
Vi kommer igen 🙌🏼
Lækker Thai & der er rigeligt af den 😃
Super lækker mad. Fik deres tasting menu, alt var lækkert.
Deres drinks er også gode
Dhaba Nykøbing F, altid en fornøjelse at komme der. Masser af smag, og konceptet om at man kan få flere retter på en gang og få fyldt op igen er super fin. Maden kom hurtigt og personalet var flinke.
God oplevelse.
Dejligt sted, maden var god og personalet sødt og imødekommende...
Vi bestilte take away i Næstved afdelingen. Maden var kold og kedelig og ikke toppet med mandler. Meget anderledes end inde i tivoli- hvor det til gengæld var virkelig lækkert!
Vi bestilte også en en børne menu med fiskefilet. Fritterne var af søde kartofler-
Hvilket er fint nok, men man kunne godt skrive det og så lade være med at sætte et billede af almindelige fritter på! Og så havde det også været super, hvis de var tilberedte.
God mad og god stemning. Vi besøgte Dhaba for første gang. Søde tjenere, god mad og drinks og en behagelig stemning gjorde det til en rigtig fin oplevelse. Vi kommer igen
Pæn og meget hyggelig restaurant. Venligt og opmærksomt personale og helt igennem fantastisk og smagfuld mad
En god oplevelse i hyggelige omgivelser.
God mad til fornuftige.
Alt i alt en super aften .
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.