DIFERZA Opiniões

TrustScore: 2 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

DE WEBSHOP VOOR DE NIEUWSTE TRENDS OP HET GEBIED VAN WONEN, GADGETS, SPORT & VRIJE TIJD.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

11 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een slecht bedrijf is dit

Wat een slecht bedrijf is dit! Ze zijn telefonisch niet te bereiken. Ze beantwoorden geen mails en komen hun afspraken niet na. Wij adviseren om
Niet met dit bedrijf in zee te gaan

9 de outubro de 2024

Niet doen!

Op 4 december 6 hele leuke barkrukken besteld voor 770,95 euro. Direct een paar welkom mails met 'Hallo, bonjour, Hola! Nog eentje erachteraan met een bedankje voor de bestelling. 'Geweldig, super, Yessssss! Dan ga je dus nattigheid voelen. Dan denk je: hmmmm, die zijn enthousiast! Op 5 december: Michael, goed nieuws! Je bestelling bij Diferza.nl is verzonden. Hieronder staan je bestelgegevens ter referentie.

LET OP: Mocht je meerdere track and trace nummers ontvangen dan kan het betekenen dat je bestelling afzonderlijk van elkaar wordt geleverd.

Helemaal leuk! Kom maar op met die barkrukken! 5 dagen later geen track en trace code of verdere info. Mail verzonden met de vraag hoe en wat? Binnen 24 uur een reactie dat er een ticket aangemaakt is. Inloggen om te zien wat de status is.....onmogelijk! Dag later een reactie dat ze erachter aan gaan. 'Hartelijk dank voor je bericht. Goed dat je een bericht stuurt! ik ga hier gelijk achteraan.' Gaf een klein beetje vertrouwen. 2 dagen later: 'Wij zijn nog bezig met het onderzoek naar je pakket, maar denken dat je pakket helaas verloren is geraakt.
Wens je een nieuwe of een terugbetaling?' Heb gemeld dat ik graag mijn geld terug wil. Geen reactie. Gisteren nog een mail gestuurd met de vraag dat als mijn geld terug gestort is en ik de barkrukken nog een keer zou bestellen (ze zijn nou eenmaal erg leuk) hoe groot de kans zou zijn dat ze daadwerkelijk geleverd worden. Uiteraard ook geen reactie. Thx Lindsey. Telefonisch bereikbaar. Neuh. Valt onder een of andere website community die niet opneemt. Alles moet per mail. Of ik mijn geld nog terug ga zien? Werkelijk waar geen idee! Bezint eer ge begint......

Update; Gisterenavond nadat ik deze review geplaatst had een mail van Diferza. Excuses voor het niet reageren en zowaar 3 track and tracé codes. (Krukken zijn per 2 verpakt). Net om 09.00 uur werd ik gebeld door de bezorger of hij de dozen voor de deur mocht zetten. Soort van centrale hal. Dus, over een stroomversnelling gesproken! Het kan verkeren.

13 de dezembro de 2023

Op 3 november 2 stoelen besteld

Op 3 november 2 stoelen besteld. Op 7 november s avonds een mail gestuurd met de vraag wat de status is van mijn bestelling. 8 november s morgens een gegeneraliseerde mail dat het aankoopbedrag is teruggestort.

Vreemde gang van zaken, je wordt niet op de hoogte gehouden van je bestelling. Geen persoonlijke mail met tekst en uitleg waarom dit is. En je mailt zelf en dan dit.

Voor mij geen bestellingen meer bij dit bedrijf.

8 de novembro de 2023

Niet netjes

Niet netjes. Een oppottafel zondag besteld, zou maandag worden geleverd. Ondertussen zijn we woensdag en moet volgens de track en trace onze bestelling nog naar het depot voordat het naar ons komt. Was een cadeautje, verrassing voor iemand die vandaag jarig is. Niet leuk! Geen verjaardagscadeautje. Heb vanmorgen gemaild naar Diferza, geen antwoord, geen enkele reactie. Eerste en laatste keer dat we iets bij Diferza hebben besteld. Heb mijn lesje weer geleerd om eerst de reviews beter te lezen

29 de junho de 2022

Resposta da DIFERZA

Beste Corry, Wij hebben je zojuist een mail gestuurd. Wij vinden dit erg vervelend om te horen. Nogmaals onze excuses en hopen dat de oppottafel zo snel mogelijk geleverd zal worden. Vanwege drukte en de huidige vakantie periode, hebben wij de mail van vanmorgen pas kunnen beantwoorden. Wij hopen dat de jarige alsnog veel plezier zult hebben van de oppottafel.

Slechte sevice

Step gekocht na 5 maand batterij stuk als je vraagt naar garantie of een oplossing beantwoorden ze gewoonweg u mail niet meer bedankt Diferza 😡😡😡

28 de abril de 2021

Hi Jurgen,

Wat vervelend en dat hoort inderdaad niet. Fijn dat we het alsnog hebben kunnen oplossen en dat je er nu veel plezier van hebt!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima service

Prima service. Lijkt me een starter, met deze website. In ieder geval alles netjes geleverd en geregeld.

29 de janeiro de 2021

Beste Frederik,

Bedankt voor je review 😄!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekend

Uitstekende service

1 de janeiro de 2021

Beste An,

Dankjewel 😀!

Classificada 5 em 5 estrelas

heel goede service

heel goede service, geven goede informatie
snelle levering
goede kwaliteit

3 de dezembro de 2020

Beste Inge,

Fijn om te horen, bedankt voor je review 😄!

Diferza.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.