Breedband Helmond Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

12 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

klantenservice is onder de maat

Helaas is de klantenservice zeer kortzichtig en weinig behulpzaam. Monteur heeft door een modemwisseling mijn NAS buiten het netwerk geplaatst en zou dit ongetwijfeld binnen enkele minuten op kunnen lossen, maar dat hoort niet bij de service, dat moet je weer door een andere externe partij op laten lossen. Mailwisseling hierover duurde al langer als de monteur nodig zou hebben om het door hem veroorzaakte probleem op te lossen. Ik verwachtte service dicht bij huis, maar helaas. Echt jammer

Enkele minuten voor op te lossen is teveel, dan liever een klant kwijt

13 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Klant vanaf het eerste uur

Klant vanaf het eerste uur. Problemen met de wifi. Bleef problemen geven maar werd goed opgelost service is ook service bij hun. Gratis monteur die tot het uiterste ging om de zaak op te lossen is ook echt gratis. Ik ben en blijf een tevreden klant

24 de março de 2026

Trap er niet in

Trap er niet in! Onbetrouwbaar! Bij wanprestatie doen ze of hun neus bloedt en ondertussen kan je wel blijven betalen.

1 de novembro de 2025

Tevreden klant.

Wij zijn al jaren klant.
Zelden of nooit problemen.
Als je belt dan sta je niet uren in de wacht maar wordt je meteen geholpen.
Mijn uitgaande email deed het niet meer nadat ik een nieuwe telefoon had . Het lukte niet om het zelf te installeren. Kon langs komen en het werd meteen voor me gedaan. Echt super blij mee!

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super stabiel internet, en een top klantenservice!

In 3 jaar tijd 1 keer een storing gehad.
Dit was in het weekend rond 23:30.
Meteen gebeld omdat ik nog aan het gamen was.
Een half uur later stond er een monteur in de wijkcentrale en 15 min later deed alles het weer.
Super vriendelijke klantenservice die met je mee denken, ook als je iets aan je pakket wil veranderen.
En super snel en stabiel internet.
Mijn ouders hebben ook breedband helmond.
Mijn vader wilde zijn audio aansluiten maar dat lukte niet meteen.
Hij belt de klantenservice en kon meteen gratis het onderdeel ophalen waarmee hij het wel op zijn manier kon aansluiten.

13 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Al 10 jaar tevreden klant!

Wij zijn nu al 10 jaar klant bij deze internetprovider en nog nooit teleurgesteld. Onze tv, telefoon & internet hebben nooit storingen gehad. Als er een keer onderhoud nodig is (wat zelden voorkomt), ontvangen we keurig een e-mail.

Heb je vragen? De helpdesk is vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

We zijn zó blij dat we ooit voor deze provider heb gekozen en niet voor Ziggo – daar hadden we altijd gedoe!

7 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Na vele storingen in het glasvezel…

Na vele storingen in het glasvezel internet en tv van 1gb internet opgezegd en weer op de vdsl wel veel langzamer maar wel storings vrij .alleen ze blijven zeggen dat ik nog tot half februari moet betalen terwijl in mijn contract helemaal geen jaar termijn staat. dus op dit moment dubbele lasten.
Dus bedenk mensen voor dat je bij breedband helmond begint.
Niet stabiel internet zegggen dan dat het aan mijn apparatuur ligt nu ben al weer een maand online zonder problemen met de zelfde apparatuur.

10 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Fair bedrijf…

Sinds oprichting heb ik het basispakket van BBH. Af en toe wel eens wat storinkjes maar die had ik bij UPC later Ziggo ook.
Benaderbare helpdesk. Abonnement sinds 2020 voor het eerst verhoogd in 2024.
Wel met 6,5% in mijn geval. Maar overall toch netjes. Tussentijds ook een gratis verhoging van snelheid gehad.

9 de maio de 2024

Prima bedrijf!

Breedband heeft een prima en deskundige helpdesk. Op hulpvragen wordt snel gereageerd en meestal zijn problemen snel opgelost.
Vergeleken met andere providers is dit een verademing!

12 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

ongelooflijk slecht bedrijf probeert op…

ongelooflijk slecht bedrijf probeert op allerlei slinkse wijzen geld te verdienen, door onduidelijk te zijn dat je € 25 moet betalen voor je 4K tv kastje. ik heb mijn tv abonnement opgezegd en hebben ze stiekem ( kleine lettertjes ) het abonnement opnieuw verlengt.

BLIJF WEG BIJ DIT BEDRIJF

update: 28-5-2026
Leuke update, je hoeft voortaan geen breedband Helmond meer te pakken, als je Freedom pakt of een andere provider, maar Freedom internet is werkelijk de beste provider ooit en breedband Helmond verdiend er niks meer aan, omdat ze een eigen netwerk hebben, waardoor je dit irritante bedrijf breedband Helmond niet meer hoeft te kiezen, BLIJF VER WEG VAN DIT BEDRIJF EN NETWERK ALLEEN MAAR PROBLEMEN. Dit geld ook voor glasvezel Helmond dit is hetzelfde irritante bedrijf, dit is ook e-Quest dat is dan weer de eigenaar van deze bende.

16 de março de 2022