Jeg havde brug for en tilstandsrapport hurtigt, da jeg havde en køber til huset. Fik anbefalet TP Design & kontaktede dem. De kom utroligt hurtigt, grundet min situation. De var meget grundige med... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var meget imponeret over servicen jeg fik fra den byggesagkyndige. Vi havde snakket med flere byggesagkyndige, men fik den bedste pris fra TP-Design. Han vrkede meget proffesionel og hjalp mig god... Ver mais
A empresa respondeu
TOP professionelt til vore 2 ejendomme Grundigt med mange relevante spørgsmål. Havde god tid og satte sig ind i alle problemer omkring ejendommene. Serviceminded og hurtig med fremsendelse af rap... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hurtig og god service.
God priser.
God kommunikation.
TP Design er et firma man kan stole på jeg har brugt dem på 3 ejendomme over en periode på 8 år til tildstandsrapport og energimærke, og vil bruge dem igen hvis jeg en gang skulle sælge igen altid hjælpsomme hurtig og billigere end alle de andre, kan varmt anbefales herfra.
Michael

Resposta da TP Design
Hurtig, professionel og fleksibel hjælp med pakkeløsningen energimærke/ tilstandsrapport/ el-installationsrapport i forbindelse med hussalg.

Resposta da TP Design
Top ærlige, effektive og gør alt for for at give dig en god og hurtig vurdering, så huset kan blive klar til salg hurtigt og ikke skal vente flere uger.🤩💪
Skarpe priser, men mest af alt gode og hjælpsomme mennesker du kan stole på 🤩🤩🤩🤩🤩💪👍

Resposta da TP Design
Kan kun medgive dette firma vores bedste anbefalinger. Venlige, hurtige og meget effektive. Vil helt klart bruge dette firma fremover, og anbefale dem til venner og familie.

Resposta da TP Design
Jeg havde brug for at få udarbejdet en tilstands rapport meget akut / haste sag ifht til salg af mit hus. Jeg kontaktede firmaet og de var ude ved mig dagen efter kl. 08.00
Det gik bare så fint, både i telefonen og personligt blev jeg mødt med professionelle fagfolk der tog opgaven seriøst !
Kan stort anbefales . Tak for god service ! ♥️

Resposta da TP Design
De vendte hurtigt tilbage med en pris på opgaven. Eksekverede hurtigt og 1-2 dage efter jeg havde haft syn på min bolig, modtog jeg mine rapporter, så jeg kunne komme videre med boligsalg.

Resposta da TP Design
Vældig flink mand, som var meget grundig og vidste en del om byggeri( selvfølgelig) det bedste var at de havde en hurtig tid til mig, da det var det sidste jeg manglede til salg af mit hus. Jeg vil helt klart anbefale Jer til andre..

Resposta da TP Design
Skulle bruge en tilstandsrapport og elsyn hurtigt, og dette blev klaret på få dage. God, grundig og hurtig service. Kan anbefales.

Resposta da TP Design
Den sagkyndige kom til tiden, efter gennemgang af spørgsmål vedr. ejendommen, gik han straks igang med gennemgang af huset inde og ude, virkede meget professionelt.
Kan kun anbefale dette firma.

Resposta da TP Design
Kan absolut ikke anbefales.
Ejendomsmægler valgte TP design i forbindelse med salg af dødsbo. Aftalen var indgået med boet, ligesom fakturaen var udstedt til boet, hvilket TP design ikke respekterede.
Den chikane TP design har udsat de efterladte for har været fuldstændig forfærdelig. Det er en oplevelse vi ikke ønsker for andre i samme situation og derfor denne anmeldelse.

Resposta da TP Design
Vendte hurtigt tilbage på vores henvendelse om et haste huseftersyn, kom ud og efterså huset i samme uge og weekenden efter havde vi rapporten klar.
Effektive, venlige og hjælpsomme!

Resposta da TP Design
Hurtig service søde og imødekommende kun godt at sige herfra

Resposta da TP Design
Meget professionelt firma - super hurtig udførelse af rapport - mødt med venlighed og imødekommenhed -
Altid nemt at komme i kontakt med firmaet og hurtig respons

Resposta da TP Design
Jeg modtog et godt tilbud på alle rapporter, som jeg accepterede. Da personen skulle på ferie var jeg meget fleksibel med at få lavet tilstandsrapporten hurtig. Så gik der 14 dage, hvor jeg INTET hørte fra elektrikeren. Jeg mailede og ringede til TP Design, men forgæves. Jeg har nu betalt med et nedslag svarende til merprisen, men jeg synes det er svineri, at de afgiver et favorabelt tilbud, som jeg accepterede, og så leverer de ikke som aftalt. Havde jeg kendt den rigtige pris på forhånd havde jeg valgt en anden leverandør.

Resposta da TP Design
Christoffer tog over vores byggesag på kort varsel og fik os i hus på bedste måde. Professionel, rimelig og hyggelig. Det kan ikke blive bedre.

Resposta da TP Design
Fuld tilfredshed fra mig. Dialog og personale utroligt hjælpsomme i en situation hvor det hele var lidt frem og tilbage i forhold til at salg var opstået over natten. De løste opgaven hurtigt og tilfredsstillende. Alexander var utroligt forstående over for jeg måtte aflyse første aftale og fandt hurtigt ny dato.

Resposta da TP Design
De var meget grundige med tilstandsrapport & energirapport. Det samme var elektrikeren.
Det sidste plus, var medarbejderen der kom ud. Utrolig behagelig fyr.
Tak for god service.

Resposta da TP Design
hjælpsom og venlige folk. Der var en chance for at jeg ikke skulle bruge deres ydelser, men de brugte alligevel lidt tid på at finde ud af om de kunne hjælpe mig. Tusind tak

Resposta da TP Design
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.