A empresa respondeu
A empresa respondeu
1000 tak for en fantastisk modtagelse da vi bestilt vores vielse ringe. De er lige som vi har ønsket os dem. Kan varmt anbefale jer ♥️
DinVielsesring.dk er Danmarks største webshop med vielsesringe. Vi har pt. over 10.000 forskellige modeller. Priser fra 800 kr. pr. par. Gratis gravering og gratis levering. Nem og overskuelig webshop opdelt med vielsesringe til max. 5000 kr. og eksklusive vielsesringe over 5000 kr. Vi designer også gerne jeres vielsesringe. Kig forbi på www.dinvielsesring.dk Kundeservice alle dage fra kl. 8 - 22.
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 64% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vi købte et par super flotte guldbelagte ringe, de var virkelig flotte da vi fik dem og graveringen var præcis som vi havde håbet. MEN under 24 timer efter vi havde taget dem på var de meget risede og endda med dybe mærker. Vi kontaktede omgående firmaet og sagde at der måtte være tale om en produktion fejl og vi anmodede om en ombytning. MEN vi blev affejet med at det måtte være os der ikke havde behandlet dem ordentligt og at det var vores egen fejl. På under 24 timer? med spisning ? og en nat på hotellet???
Min søn er glade for sine titanium ring men lad vær med at købe guld ring her -Min kones guldsmykker fra Temu holder guldbelægningen bedre.

Resposta da DinVielsesring.dk
Vi fik en utrolig god og venlig vejledning til desing af vores vielsesringe. Vi kan varmt anbefale DinVielsesring.
Kan varmt anbefale jer ♥️
Super smukke og flotte ringe er meget glad for dem.
MEN de er begge to for store, faktisk 1-2 størrelser for store, fik af vide over email at det var standard størrelse som de bruger ved guldsmeden, jeg var nede ved guldsmed og prøve, den blev bestilt i størrelse 57 og ved guldsmeden er den målt til størrelse 58. Min mands ring er endnu større.
Lidt ærgerligt vi skal ud og bruge over 3000kr for at få den gjort mindre når man har fået "godkendt" det er standard størrelser😅
Jeg anbefaler man køber deres ringmål.

Resposta da DinVielsesring.dk
Vi købte vielsesringe sidste år, oplevelsen med købet var rigtig god. Og leveringen var hurtig.
Men… vi sidder alligevel tilbage med en dårlig oplevelse i sidste ende, vi valgte sorte ringe, vi spurgte specifikt til hvorvidt ringene ville fortsætte med at være sorte. Fordi jeg tidligere har haft sorte ringe som var oxideret og dermed mistede det sorte look.
Vi fik oplyst at materialet var gennemfarvet så det ville ikke ske. Men det er ikke tilfældet, ridserne der allerede er kommet er tydeligt sølv.
Så vi frygter at vi indenfor maks ét år står med grimme ringe der er halvt sorte og halvt sølv pga. misinformation ved købet. Vi har undersøgt materialet og kan se det ikke er gennemfarvet, så det har ikke været et ærligt salg når man fortæller kunderne det er gennemfarvet.
Redigeret efter svar fra virksomheden.
Jeg har skrevet på mail og fået et meget standard svar på at ridser normale. Da jeg så til det svare tilbage at det ikke stemmer overens med hvad der er blevet sagt ved salget har jeg intet hørt tilbage.

God service og levering som lovet . Sender de varmeste anbefalinger 💍
Tak for det! Ringene er ligesom vist på siden, venlig og hurtig kundeservice respons, 5 stjerner herfra!
Det var nemt at bestille på hjemmesiden. Graveringen var korrekt, størrelsen passede. God information løbende og hurtig leveringservice.
Carina har været meget hjælpsom fra start til slut. Jeg kan klart anbefale at købe herfra, det er været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Resultatet er også blevet rigtig godt, vi er meget tilfredse, det er præcis som vi ønskede.
God oplevelse. Fik set og prøvet en del ringe indtil vi fandt de "rigtige". God information om de forskellige typer og hvad de kunne tåle af håndtering. Kan kun anbefales. Rart at kunne føle og prøve og ikke bare bestille over nettet når man er usikker på sin ring størrelse.
Vi blev godt taget imod og guidet så vi fik lige de ringe vi ønskede.
Vi bestilte ringe om mandagen og fik at vide at det går 2-3 uger men vi fik dem med posten allerede 6 dage efter. Man kunne se og mærke at de var pakket ind med kærlighed.
Vi kan kun varmt anbefale andre at handle her.
Den bedste oplevelse længe! Utrolig professionel betjening. Hun sporede sig lynhurtigt ind på hvad vi ønskede. Meget flot udvalg. God service. Vi er meget tilfredse med vores ringe. De varmeste anbefalinger her fra.
Det er simpelthen de smukkeste ringe jeg noglesinde har set, vi er så helt enormt, glade
Det var en ren fornøjelse at kigge på hjemmesiden. Nem og overskuelig.
Kan godt li at det ikke koster en formue.
Fandt lige det jeg og manden ville have.
Og så hurtig de ringe blev lavet. Havde ikke regnet med det ville gå så hurtig.
Og da de ankom var det som at se dem på billederne. En tro kopi af billedet.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.