DinVielsesring.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Super smukke og flotte ringe er meget glad for dem. MEN de er begge to for store, faktisk 1-2 størrelser for store, fik af vide over email at det var standard størrelse som de bruger ved guldsmeden... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

1000 tak for en fantastisk modtagelse da vi bestilt vores vielse ringe. De er lige som vi har ønsket os dem. Kan varmt anbefale jer ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse. Fik set og prøvet en del ringe indtil vi fandt de "rigtige". God information om de forskellige typer og hvad de kunne tåle af håndtering. Kan kun anbefales. Rart at kunne føle og prøve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste oplevelse længe! Utrolig professionel betjening. Hun sporede sig lynhurtigt ind på hvad vi ønskede. Meget flot udvalg. God service. Vi er meget tilfredse med vores ringe. De varmeste anbefa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

DinVielsesring.dk er Danmarks største webshop med vielsesringe. Vi har pt. over 10.000 forskellige modeller. Priser fra 800 kr. pr. par. Gratis gravering og gratis levering. Nem og overskuelig webshop opdelt med vielsesringe til max. 5000 kr. og eksklusive vielsesringe over 5000 kr. Vi designer også gerne jeres vielsesringe. Kig forbi på www.dinvielsesring.dk Kundeservice alle dage fra kl. 8 - 22.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 64% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En god oplevelse

Vi har haft en helt igennem god oplevelse hos dinvielsesring. Vi var ude i deres showroom, og blev taget imod af Carina, som viste os forskellige ringe matchet med vores ønsker. Vi fik en god pris, og ringene blev leveret lige omkring 3 uger efter. Ringene blev præcis som vi ville have dem, og nu glæder vi os bare til den store dag.
Alt i alt en god oplevelse.

23 de fevereiro de 2026

Verdens Bedste Service

Vi ringede da til Carina på en lørdag, og hun kom ned og åbnede showroom for os, således at vi kunne se og prøve nogle forskellige ringe.

Ud fra et professionelt virke kunne Carina hurtigt se hvad vores stil skulle være, og vi fik dem prøvet. Det endte selvfølgelig med at vi fandt de helt perfekte ringe med den professionelle guidance.

Selvom vi forstyrrede Carina på en lørdag var der intet tidspres, og vi følte os hørt og forstået i processen - og på samme måde fik vi også en pris som var MARKANT under markedets.

Vi havde på samme dag været 4 andre steder - og ingen kunne matche hverken udseende eller den "personlighed" som vi fandt i ringene og hos Carina.

I dag d. 18 marts 2026 fik vi ringene - og de er bare så smukke!

100000 stjerner herfra! :-)

14 de fevereiro de 2026

De kom som forventet

De kom som forventet. Lidt sent, men i Grønland ved man jo ikke hvornår bestillingerne kommer. Men mig og min mand er rigtig glade for dem <3

1 de março de 2026

Super tilfreds!

Super tilfreds med vores ringe. Det var meget nemt at bestille via hjemmeside. Vi havde købt et størrelsessæt fra samme sted inden vi bestilte vores ringe, så vi var sikre på at de passede.
Blev leveret inden for den angivne tid og de er super flotte. Meget tilfreds med det hele.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, og smukke ringe 😍
Vi ville gerne bestille prøveringe, men kunne ikke finde samme slags eller stil/tykkelse som dem vi var interesseret i, så skrev en mail, og fik hurtigt et svar tilbage om at de faktisk havde de ringe liggende, de var bare ikke på siden - så de blev sendt til os med det samme, og skæbnen var - DET VAR VORES STØRRELSE!!!
Vi har modtaget dem, de er smukke og passer så fint, tak for den gode service ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig en god oplevelse.. stor ros

Vi fik en meget varm velkomst og blev budt på lidt af drikke. Vi havde på forhånd fundet nogle ringe, som hun havde fundet frem. Undervejs fandt hun nogle ringe som kunne være alternativer. Vi fik en rigtig god behandling og ikke mindst saglig vejledning. Selvom vi valgte nogle "billige" ringe, følte vi at vi fik en ligeså fin behandling som hvis vi havde valgt nogle dyre ringe. Ringene har vi lige modtaget i en flot æske med en håndskrevet hilsen til os.... Meget professionelt og varmt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Str passer ikke med mål

Vi målet selv størrelse hjemme, og blev gjort efter anvisninger på hvordan det skal gøres .
Vi modtog vores ringe , som er meget smukke . Men de er alt for store .... så måle anvisninger og str passer ikke overens.
Da vi har valgt ringe i titanium, får vi besked om, ved alle guldsmede at de ikke kan laves mindre . Så nu står vi med et par ubruglige vielsesringe.

5 de novembro de 2025
logótipo da DinVielsesring.dk

Resposta da DinVielsesring.dk

Kære Maja.

Øv en kedelig anmeldelse ude at vi har haft en chance for at gøre det mindste.

Jeg kan se din ordre er tilbage fra oktober. Jeg kan ikke finde nogen mails fra dig, hverken på dit navn, din email adresse eller ordrenummer, vi har altså intet hørt om jeres problem med at størrelserne ikke passer.

Hvis du kigger vores andre anmeldelser igennem, vil du også se at mange andre har brugt vores ringmål og vejledning og fundet de rigtige størrelser.
Størrelserne på ringmålet og ringene er tilsvarende standart EU størrelser, så jeg ved ikke hvad der er gået galt hos Jer, men jeg kan se at I har fået leveret str. 60 og 76 som I har bestilt.
Vi kan af gode grunde ikke svare på, hvad der er sket, da vi intet har hørt fra Jer.

De bedste hilsner
DinVielsesring.dk

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi har købt vielsesringe og desværre er…

Vi har købt vielsesringe og desværre er min kærestes ring for lille. Med flere forsøg på mail sendes der endelig en retur label. Ringen kommer retur som aftalt , nu dog uden de hjerter som der er bestilt. Efter flere forsøg på kontakt pr mail, etableres der ikke kontakt. Kan ikke kontaktes telefonisk. Nu er vi blevet enige om at vi beholder ringen som den er , men handler ikke via denne side igen

11 de fevereiro de 2026

Flotte selvdesignet vielsesringe

Min forlovede og jeg fik selv designet vores vielsesringe på deres side, og efter 3 uger, fik vi dem med posten. Så tak for god levering og service, og til andre husk at bestille i god tid, så kan de Varmt anbefales.

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience and endless customization

We had a truly great experience with DinVielsesring. After looking at both physical boutiques and online options, we quickly realized we wanted to design rings that felt truly “us”. Their online ring designer made it easy, with an impressive amount of options for customization.

We also visited their showroom at BellaCenter, where Carina was incredibly welcoming and walked us through different designs, styles, materials, and the overall process. Since wedding rings are such an important purchase, being able to meet in person really removed our initial hesitation about ordering online.

Once we finalized our design and placed the order, the rings arrived within around a month - and they were exactly what we had hoped for. We also chose custom engraving (including handwriting and our own graphics), and I was honestly surprised by how beautiful the final result was. It added a really personal touch, and we absolutely love the rings - we can't wait to finally wear them!

Thank you, Carina, for the smooth process!

Highly recommended!

6 de janeiro de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais