DinVielsesring.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Super smukke og flotte ringe er meget glad for dem. MEN de er begge to for store, faktisk 1-2 størrelser for store, fik af vide over email at det var standard størrelse som de bruger ved guldsmeden... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

1000 tak for en fantastisk modtagelse da vi bestilt vores vielse ringe. De er lige som vi har ønsket os dem. Kan varmt anbefale jer ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse. Fik set og prøvet en del ringe indtil vi fandt de "rigtige". God information om de forskellige typer og hvad de kunne tåle af håndtering. Kan kun anbefales. Rart at kunne føle og prøve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste oplevelse længe! Utrolig professionel betjening. Hun sporede sig lynhurtigt ind på hvad vi ønskede. Meget flot udvalg. God service. Vi er meget tilfredse med vores ringe. De varmeste anbefa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

DinVielsesring.dk er Danmarks største webshop med vielsesringe. Vi har pt. over 10.000 forskellige modeller. Priser fra 800 kr. pr. par. Gratis gravering og gratis levering. Nem og overskuelig webshop opdelt med vielsesringe til max. 5000 kr. og eksklusive vielsesringe over 5000 kr. Vi designer også gerne jeres vielsesringe. Kig forbi på www.dinvielsesring.dk Kundeservice alle dage fra kl. 8 - 22.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 64% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Venlig betjening

Venlig betjening,
Dot blev man lidt bekymret da der ikke kom en bekræftigelse som lovet og at vi måtte rykke for den.
Nu hvor ringene er kommet skal det dog siges, at de er helt som forventet, super smukke😊
Betina og Mads

13 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

1 stjerne – dårlige ringe, elendig kundeservice

Faktura (Nr. 7589)

Vi gav præcise størrelser, baseret på målinger fra en guldsmed – som vi altid gør ved onlinekøb. Alligevel modtog vi to vielsesringe, der var alt for små. Vi forsøgte i månederne op til vores bryllup at kontakte DinVielsesring for at få hjælp, men fik aldrig noget svar.

Det betød, at vi stod på vores store dag med ringe, som slet ikke kunne bruges – hvilket var både stressende og meget skuffende.

Jeg kan derfor absolut ikke anbefale DinVielsesring til andre.

5 de maio de 2025
logótipo da DinVielsesring.dk

Resposta da DinVielsesring.dk

Hej Kenneth.

Tak for jeres anmeldelse, trods alt.

Jeg kan se at vi har en enkelt mail liggende fra dig tilbage i maj måned, og det er selvfølgelig dybt beklageligt, hvis du ikke har fået svar på den mail.
I skulle endelig blot have sendt en rykker for svar, mails kan desværre smutte, vi er kun mennesker.

I har bedt om at få begge ringe et enkelt nummer større - i din anmeldelse skriver du at begge ringe var alt for små..

Vores størrelser er fuldstændigt de samme, som andre guldsmedes størrelser, standart EU størrelser.

De ringe i har bestilt er 8 mm bredde. Det er helt normalt at man går 1-2 ringstørrelser op, når ringene er så bredde i forhold til de størrelser i har fået målt hos den lokale guldsmed.
Det er en ting, der er rigtig vigtig at vide, og det ligger oplyst på vores hjemmeside under vejledning til størrelser, guldsmeden i har været hos, burde også have informeret jer om dette, samt vi vejleder også gerne om størrelser ved køb. Og det passer så desværre med den ene størrelse, som I har bedt om at få ringene større.

Du skriver endvidere at ringene er dårlige, hvorfor nævner du ikke?
Levering er desuden sket på 12 dage tilbage i maj. Så vidt jeg kan se på jeres dato, har brylluppet været her i august, og der har derfor været rigtig god tid til at finde en løsning på problemet.
Din anmeldelse kommer også først 3 1/2 måned efter levering, hvilket er enormt ærgerligt.

Vi vil meget gerne hjælpe Jer og finde en løsning sammen med jer, som alle er tilfredse med, så i har et sæt vielsesringe i selvfølgelig kan passe.

De bedste hilsner
DinVielsesring.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Lavede vores egne ringe

Lavede vores egne ringe. Det virkede perfekt. Og de ser rigtig godt ud og lever op til vores forventninger. Dog blev de først leveret i uge 6 efter bestilling. Dette uden at vi blev adviseret om en forsinkelse.

15 de julho de 2025

Virkelig flotte ringe

Virkelig flotte ringe , kom virkelig hurtigt efter vi havde bestilt dem , de var lige som vi ønskede ❤️ virkelig nemt at bestille , fin æske de kom i , hvilke bare lige gjorde prikken over i’et

Tak …….

15 de julho de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais