Super smukke og flotte ringe er meget glad for dem. MEN de er begge to for store, faktisk 1-2 størrelser for store, fik af vide over email at det var standard størrelse som de bruger ved guldsmeden... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
1000 tak for en fantastisk modtagelse da vi bestilt vores vielse ringe. De er lige som vi har ønsket os dem. Kan varmt anbefale jer ♥️
God oplevelse. Fik set og prøvet en del ringe indtil vi fandt de "rigtige". God information om de forskellige typer og hvad de kunne tåle af håndtering. Kan kun anbefales. Rart at kunne føle og prøve... Ver mais
Den bedste oplevelse længe! Utrolig professionel betjening. Hun sporede sig lynhurtigt ind på hvad vi ønskede. Meget flot udvalg. God service. Vi er meget tilfredse med vores ringe. De varmeste anbefa... Ver mais
DinVielsesring.dk er Danmarks største webshop med vielsesringe. Vi har pt. over 10.000 forskellige modeller. Priser fra 800 kr. pr. par. Gratis gravering og gratis levering. Nem og overskuelig webshop opdelt med vielsesringe til max. 5000 kr. og eksklusive vielsesringe over 5000 kr. Vi designer også gerne jeres vielsesringe. Kig forbi på www.dinvielsesring.dk Kundeservice alle dage fra kl. 8 - 22.
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 64% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Det er nogen virkelig pæne ringe, som kom til tiden og det var nemt at bestille.
Jeg vil sige at den oplevelse jeg har haft har ikke været andet end fantastisk hos dem <3
Helt fantastisk oplevelse. Vi kom til showroom med forskellige ønsker og Carina hjalp med at designe vores ringe ligesom vi ville have det og så inden for vores budget. Ringene kom også inden for den forventede tid. Kan varmt anbefale :)
Det er en super smuk og flot hjemmeside og der er rigtig mange flotte ringe at vælge imellem og hvis man vil have en fantastisk oplevelse med at vælge de perfekte vielsesringe så book en tid til deres butik i Bella Centeret. Personalet er super søde og man får tilbudt et lille glas bobler
Bedste service jeg længe har oplevet fra en webshop. Den herrering vi havde bestilt var for stor og kunne desværre ikke ændres i størrelse grundet det materiale den var lavet af men indenfor 1 1/2 dag har vi fået bestilt en ny. Carina som jeg har skrevet med har været hjælpsom og hurtig til at svare hele vejen igennem.
God service og det gik hurtigt så kan kun anbefales herfra
God service, da vi havde særlige ønsker til vores ringe. Fair leveringstid og virkelig flotte ringe, ligesom vi havde ønsket, som vi modtog i den fineste æske 🤗 Vi skulle give det dobbelte for samme design og karat mm. Hos en guldsmed - så bestemt også meget fair priser 😊
Vil til hver en tid anbefale dinvielsesring.dk.
Vi har skrevet frem og tilbage på mail, og har fået en fantastisk “hjælp” - kundeservice. Vores ringe ankom efter små 3 uger, de passer perfekt og er meget smukke.
Tak 🙏
Fantastisk service da vi var presset på tid!
Realistiske priser og virkelig smukt produkt vi modtog 🥰
Meget tilfreds med ringene og de kom til tiden
Ringene ankom ikke på den aftalte dag, men kontakten med firmaet var perfekt, de besvarer alle e-mails hurtigt, og selve ringene er smukke 🤩 🤩🤩
Meget tilfreds 😊
Fin og overskuelig hjemmeside. Selvom der stod at der ville gå 2 til 5 uger fra bestilling til levering, gik der kun ca 5-6 dage inden vi havde varen. Fin og personlig kort med fra forhandler.
Alt i alt en super oplevelse.
KH. Charlotte og Jørgen. 😊❤️
God nem service og hurtig levering og flotte ring
Vi bestilte d.11/4 et sæt forlovelsesringe og har i dag d.15/4 modtaget de smukkeste ringe og de passer perfekt.
Tusind tak for hurtig levering og smukke ringe ❤️
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.