Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Directfloor heeft een pvc vloer gelegd bij ons en ik kan hun aan iedereen aanraden. Ze hebben een showroom in Almere waar je uit allerlei vloeren kunt kiezen. Van laminaat tot pvc vloeren maa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bijzonder scherpe prijs voor topkwaliteit vloer! In overleg snel gebracht (zelfs in de huiskamer gezet) door heel vriendelijke bezorgers. Zijn meer dan tevreden! 2 keer besteld (de eerste keer voor de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In ons nieuwbouw appartement nu al 2 mensen geholpen met tillen omdat hun vloer bij levering beneden werd gedumpt. Mijn vloer daarentegen werd door de bezorger naar mijn woonkamer op de 10e gebracht.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos
  2. Designer de interiores
  3. Loja de azulejos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Online laminaat kopen? ✓ Online shop ✓ Snelle Levering 48u ✓ Zondag bezorging ✓ Veilig & snel betalen ✓ Offerte op maat ✓ Legservice ✓ Bijpassende plinten.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

415 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering; binnen een paar dagen. Bezorger was erg vriendelijk. Minpuntje: we hadden specifiek gevraagd om van te voren geïnformeerd te worden over het levertijdstip. We werden op de dag van levering ineens gebeld dat ze eraan kwamen. Gelukkig waren we thuis.

13 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden over de service…

Ik ben super tevreden over de service van Directfloor. Elders hadden we een vloer gekocht, maar was last-minute niet meer leverbaar wat ons in stress bracht. De vriendelijke jongens van Directfloor.nl hebben ervoor gezorgd om alles binnen 1 dagen te regelen voor ons inclusief het leggen. Ook ben ik paar honderd goedkoper uitgekomen bij hen. Kortom super tevreden over hun service!

12 de fevereiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Klik pvc vloer van Tarkett is keurig…

Klik pvc vloer van Tarkett is keurig volgens afspraak geleverd. Ben met het leggen ervan bezig. De verwerking gaat prima na aanpassing van de werkwijze.
Op bijgevoegde instructies wordt gesproken over snijden met stanleymes, dat is niet te doen met deze “harde” pvc
Ik heb daarop besloten om het afkorten met de decoupeerzaag te doen. Gaat prima

7 de fevereiro de 2022

Alles prima geleverd

Alles prima geleverd. Ziet er ook allemaal goed uit. Duurde even voordat er duidelijkheid was over lever moment. Overigens was ook aangegeven dat het druk was, dat zal de oorzaak geweest zijn.

Aanvulling: inmiddels heb ik het laminaat gelegd. Prima spul!

5 de fevereiro de 2022

Snel en mooi

Hele snelle levering van een hele mooie en makkelijke vloer. We hadden een beton look laminaat en het lijkt net echt. De vloer was zo gelegd.

29 de janeiro de 2022

Goede service ervaren

Goede service ervaren, Laminaat is in prima staat afgeleverd op de dag dat ik gevraagd had! Zou zo nogmaals bij ze bestellen!

14 de janeiro de 2022

Super service

Ik heb super mooi laminaat hier besteld ik vond het best spannend omdat een plaatje altijd anders is dan in het echt maar het is echt mooi en het werd 2 dagen later al bezorgd (gelukkig) ze hebben mij een nummer gegeven van iemand die laminaat kon leggen en deze man kon 1 dag na bezorging al leggen super fijn aangezien wij echt last minute gingen verhuizen

19 de dezembro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.