Inloggen op tv gaan dagelijks meerdere keren fout waardoor ik niet op tv kan kijken. Ondanks een mooi aanbod van films en series is de dienst die ze leveren ruk. Laatste poging en zeg daarna mijn acco... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
The app is tacky, cheaply made and has alot of bugs for example the screen being just black and only sound playing, or the subtitles being unreadable and bold, etc.
Leuk een tijdje een abonnement op Disney Plus genomen maar als je het wil opzeggen is het godsonmogelijk. Volgens hun site zou het onder je Abonnement moeten staan, maar daar kan je alleen maar verl... Ver mais
Streamen via iphone naar apple tv helemaal niet fijn, elke keer als ik mijn film verder wil kijken speelt hij ineens helemaal vanaf het begin. En door- en terugspoelen gaat helemaal niet soepel. Loop... Ver mais
Wat er mis ging ga van 7,50 Dat is 89…
Wat er mis ging ga van 7,50 Dat is 89 euro per jaar naar 140 euro per jaar echt waardeloos lekker makkelijk geld verdienen nou niet voor mij heb me abonnement opgezegd
Disney Plus Extra Account does not work
Disney Plus recently started offering the option to invite an additional user to your account who can use your Disney Plus plan for €5.99.
The entire procedure turned out to be broken, and we reported it after spending half an hour in the chat. I had to try again after a few days, but this time it worked, and the person who had been invited received an email. They had to create a Disney Plus account, but it turned out they hadn't received the same Disney Plus plan.
They couldn't continue and had to choose an expensive Disney Plus plan themselves. The whole procedure simply doesn't work. After another 30 minutes of frustrating chat, they offered to refund our money.
wat een slechte dienst is dit begonnen
wat een slechte dienst is dit geworden. al die reclames die er inzitten is echt te veel. nu snap ik dat ze met prijzen stunten.
Disney + is zonde van het geld
Meer reclame dan kijkplezier, ik dacht laat ik de goedkope versie van twee 99 proberen, maar bij elke aflevering van Prison Break zit ik 3 × 2 minuten reclame te kijken. Snel weer terug naar Netflix.
Meer reclame dan kijkplezier
Heb altijd Disney plus gekeken via…
Heb altijd Disney plus gekeken via account van vriendin (reclame vrije abonnement). Nu zelf een account aan gemaakt, deze mét reclame gezien de hoge prijs. Met streamen op Samsung TV (via Airplay) nu constant storing wanneer er reclame voorbij komt. Hierdoor moet je de app eigenlijk afbreken en opnieuw opstarten na elke afzonderlijke reclame (bij het starten van aflevering zijn dit er een stuk of 6…. Dus kun je nagaan hoe vaak je dit moet doen) anders kun je niet meer verder kijken(!) Echt belachelijk en hierdoor wordt je geforceerd om een duurder abonnement te nemen zonder reclame, je zult haast denken dat ze dit expres doen… ik vind reclame helemaal geen probleem als het allemaal soepel loopt en niet zoals het nu gaat. Heel slecht Disney! Jullie kunnen nog heel wat leren van Netflix
Net zo waardeloos als Amazon Prime al…
Net zo waardeloos als Amazon Prime al is het aanbod ietsje minder karig.
Vooraf gezocht en op de site staat dat een serie (Army wives) in z’n geheel te bekijken is. In werkelijkheid blijkt er maar 1 seizoen te zijn. Ik zeg m’n abonnement weer op.
LATEN NI EENS TOE OM COMMENTS TE…
LATEN NI EENS TOE OM COMMENTS TE PLAATSEN OP YT KANKRPEDSBEDRIJF
Vastlopen na reclame
Bijna na elk reclameblokje loopt het streamen muurvast. Echt super irritant.
Alle andere stream diensten die ik gebruik hebben hier geen last van.
Te vaak storingen geen oplossingen
Ik heb met regelmaat geen verbinding met internet ondanks dat al het andere wel werkt.
Het aanbod/aanvulling is matig, en de prijzen blijven te hoog voor t aanbod
ben erg tevreden over Disney plus
ben erg tevreden over Disney plus, leuke aanbod films. Kijk wel elke dag wel iets leuks. Voor Disney films hoef je eigenlijk niet naar de bios want het staat snel op deze streamingdienst. 1 ding kunnen ze alleen wel verbeteren. Ik word constant eruit geknikkerd en het is een hele tour om weer in te loggen. Bij geen elke eeen streamingdienst word ik uitgelogd maar bij Disney wel heel gek
Eigenlijk is het geen ster meer waard
Eigenlijk is het geen ster meer waard. Betalen voor een dienst, waar je zelfs in series tussendoor reclame moet kijken???
Dan dus gewoon weg bij Disney +.....Disney ----- zo raakte je me kwijt! Doei! Ik kan wel zonder, zelfs door op de knop te drukken. Betalen ga ik niet meer voor dit aanbod. Mensen afpersen om geen reclames meer te hoeven zien is ook ethisch incorrect.
Vele fouten en slecht beeld
Full screen is niet full screen. Nog steeds grote balken onder boven, links en rechts. Waarom...! Dit is in de app en in een browser.
Bij vele films flitst er wat doorheen. Het is maar 1 frame ofzo maar super irritant. En de hele film door. alsmaar foute frames. De kwaliteit is ook niet om van te genieten. Zeer granerig en vaak zwart blokkerig. En dat ligt niet aan mijn 1000mb/s internet want andere providers kunnen het wel. Haal die compressie eraf!! Geluid slecht. Prijzen alsmaar omhoog. Nee niet tevreden.
Ik kan steeds niet streamen omdat er te…
Ik kan steeds niet streamen omdat er te veel mensen tegelijk streamen (zegt de app). Ik kijk tussen mijn apparaten en ik zie dat er maar 1 apparaat actief is. Ik moet nu voor de zoveelste keer allemaal codes aanvragen om apparaten te verwijderen die ik later weer moet inloggen om een serie te kunnen kijken. Meest onhandige streamings dienst ooit
Thuis blijven, anders werkt het niet
Ergens anders kijken lukt niet. De niet thuis code heb ik twee keer kunnen gebruiken en daarna kreeg ik een melding dat het niet meer kan. Ik betaal ervoor maar moet wel thuis blijven 😂 SCHANDALIG
Mijn Disney plus werkte niet meer op de…
Mijn Disney plus werkte niet meer op de tv dus contact opgenomen met Disney zij zeiden dat het aan de ipv6 van mijn internet lag en dat ik contact moest opnemen met mijn provider dat gedaan die zeiden dat kan niet want jij hebt dit al 3 jaar ipv6. Dus weer contact met Disney opgenomen en ze zouden het doorsturen naar de technische kan van hun en zou de dag erna terug gebeld worden. (heel de dag thuis gebleven omdat ik bij de tv iets moest doen maar geen belletje) na een paar dagen zelf contact opgenomen en weer konden ze niet doen lag aan mijn internet zeiden ze. Toen kreeg ik een jongen aan de lijn die heeft me goed geholpen maar toch deed Disney het niet op mijn tv. Hij zou ook terug bellen en weer niet gedaan toen heb ik na 3 weken weer contact opgenomen toen kreeg een meid aan de telefoon die begon al over een nieuwe abonnement dus ik zei al meteen als dit niet opgelost word dan wil ik helemaal geen abonnement meer van jullie nu zij zei ik bel je morgen terug (weer niet gebeurd) nu belde ze gisteren 1 week na de belafspraak om te zeggen dat het niet lukte maar dat ik wel een abonnement bij KPN of Ziggo kon afsluiten en toen werd ik toch pissig.
online opzeggen niet mogelijk. slechte zaak
Ik wilde het abonnement opzeggen naar aanleiding van een flinke tariefverhoging (was 70 euro, nu 140 euro) en dit blijkt alleen telefonisch mogelijk. Daarvoor moest ik een keuzemenu door in 7 stappen en hing ik 14 minuten aan de lijn voordat er een medewerker aan de telefoon kwam. Toen moest ik nog een hele vragenlijst door, waardoor het meer dan een half uur duurde. Dit mag in Nederland helemaal niet. Als je online aanvraagt, moet je ook online kunnen opzeggen. Disney wil je alleen laten wijzigen, maar niet laten opzeggen. Ik ben blij dat ik weg ben.
De ondertiteling is superslecht
De ondertiteling wordt waarschijnlijk met AI gedaan. Waardeloos! Je kan beter de ondertiteling uit zetten en het geluid harder. Hier betaal je toch niet voor? Superslecht!!!!!!
Chat met Disney+ zinloos
Chat met Disney+ via hun app is zinloos.
Na het aanmelden moet ik toch alle gegevens opnieuw doorgeven aan Suzan E (chatbot?)
De reden van het chatten: opzegging ging vreemd.
Abonnement opgezegd op 18 april. Normaliter zou ik kunnen kijken tot het einde van al betaalde periode (15 mei). In bevestigingsmail staat dat de service is vanaf 15 april niet meet actief
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.