Bule Rep udført på min Polestar 2, Flink medarbejder med humoristisk sans der ikke var død i øjnene, som så mange andre i 2026. God stærk kaffe i det fine venteværelse, lige noget for en far til 2... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg skulle aflevere min leasingbil og opdagede ved rengøring en bule på undersiden af forreste kofanger. Skyndte mig at få anmeldt til forsikringen og havde brug for hurtig service, da der var kort t... Ver mais
Very helpful and kind stuff. Excellent and fast service. Waiting room is also super nice, great place in case you have to do some work. Warmly recommend:)
Fin service, flinke mennesker og god betjening. Fint venteværelse til at kunne arbejde mens jeg ventede. Reparation af skramme i bildør fra bildør på en times tid.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
IRS Denmark er specialist i autolakering, Fastlane‑reparationer og fælgeløsninger. Som en del af IRS Group leverer vi kvalitet, præcision og pålidelige services til professionelle kunder i hele landet.
Informações de contacto
Trianglen 12 , DK-6000, Kolding, Dinamarca
- +45 70 108 108
- info@irs-group.dk
- dk.irs-group.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super nemt!
Super nemt!
Ankommer 30 min før tid, intet problem, bilen er færdig præcis 2 timer senere! Dejligt venteværelse, og super flinke medarbejdere..
Helt sikkert et sted jeg bruger igen!

Resposta da IRS Denmark
Great Great work 100% satisfied and…
Great Great work 100% satisfied and recomand.

Resposta da IRS Denmark
Virkelig god service man får hos…
Virkelig god service man får hos fastlane i Avedøre. Jeg ventede knap 2 timer mens bilen fik lavet en bule, og fik ny maling. De har en fint vente værelse hvor man får kaffe, og kan se tv hvis det lyster. Jeg måtte tilbage dagen efter, da min bilrude i den dør der var lavet ikke ville rulle ned. Det viste sig ikke at have noget at gøre med skaden, men de var så søde, at de hjælp med dette på stedet. Jeg kan kun anbefale fastlane. Jeg kører nu hjem glad, og rigtig tilfreds med den service de flinke fyre hos fastlane har givet mig. Klart dem jeg vælger hvis min bil skulle komme ud for flere uheld. Kæmpe tak 🥰 Mvh Carina.

Resposta da IRS Denmark
professionelt service over hele vejen.
Da man træder ind af døren, og til man forleder stedet.
oplever man en professionel service over hele vejen.
jeg kan kun varmt anbefale stedet plus at man venter i deres vente værelse men kaffe og vand.
fjernsyn om man ville det, så er der også den mulighed, men i stille og roligt miljø.

Resposta da IRS Denmark
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service.
Flinke og kompetente medarbejdere som tog godt imod en.
Flot venteværelse med WiFi så man kan arbejde mens man venter.
Kom med en ridset bil og små 2 timer efter kørte jeg derfra med et rigtig flot resultat

Fantastisk service
Fantastisk service, venlig og imødekommende og meget serviceorienteret modtagelse af en super sød og venlig mand på værkstedet. Gode ventefaciliteter, hvor jeg kunne arbejde. Kan varmt anbefales. 👍😀

Resposta da IRS Denmark
Under hele forløbet har der været en…
Under hele forløbet har der været en kanon service, først fra Daniel på kontoret da jeg skulle kontakte IRS Fastlane for reparation af min venstre forskærm på min bil! Det gik lynhurtigt og fik tilsendt et link til booking af tid og jeg fik allerede lavet min skade seks dage efter. Og her er så næste kanon oplevelse! Da jeg kom som aftalt blev jeg mødt af en frisk, sød og rar fyr ved navn Nick der tog imod min bil... Jeg ventede i behagelige tilstødende lokaler i nogle timer og Nick kom så til mig efter at han havde tryllet med skærmen! Og afleverede så min bil, og den stod som ny! Fantastisk reparation af min forskærm... Hele forløbet har bare spillet fra kontakt, booking og så det vigtigste i min verden er det dygtige håndværk. Så der er kun stor ros herfra 😎💪🏻
Mvh Nikolaj Møller.

Meget tilfreds
Super god service og fint arbejde. Meget tilfreds!
En rigtig god oplevelse
Super god service og så overholdte de den tid de sagde det ville tage.
Samtidig var der et godt rum, med kaffe og vand hvor jeg kunne side og arbejde mens jeg ventede.
Så alt var en rigtig god oplevelse
Veludført reparation!
Veludført reparation af bilkabuler. Jeg kan slet ikke se, at der har været noget. Ingen toneforskel, helt glat overflade. Hurtig booking, gode svar på spørgsmål, rigtig flink autolakerer som jeg følte mig helt tryg ved.
God oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse og servicen var i top. Personalet var imødekommende og rare at snakke med. Reparationen blev udført professionelt og til perfektion. Alt i alt en god oplevelse. Tak til det søde personale!
5 ud af 5
Venlig og imødekommende personale. Skade fuldstændig udbedret og bil færdig til aftalt tid.
God service tak for jer 😊
Super behandling hele vejen
Super behandling hele vejen, hurtig tid for udbedring af skaden.
Super fine forhold hvis man venter mens skade/malearbejdet udføres.
Jeg synes
Jeg synes, det er det værste firma i Danmark. De opkrævede betaling for at lakere bilen, da jeg fik den. Jeg så ingen forskel, da den ikke var lakeret. Jeg kontaktede straks VW Ringsted og sagde, at jeg ikke var tilfreds. De sagde bare, at de ikke kunne hjælpe mig. Så jeg føler mig snydt.
Der findes kun en pierre
Jeg fik malet min Renault Megane ved…
Jeg fik malet min Renault Megane ved pierre i Sønderborg. Jeg fik malet en bagdør, kørte min bil til bil og co i Sønderborg dagen efter fik jeg min bil igen super flot arbejde 👍 her fra
Havde jeg kunne give minus 10 stjerner…
Havde jeg kunne give minus 10 stjerner - er det præcis hvad jeg havde givet dem.
De har smadret min bil fuldstændig. Ikke nok med at bilen blev returneret med en bule i døren - er deres malerarbejde simpelthen ufatteligt dårligt udført. Min bil er fyldt med syreskader og komplet rug af klarlak. Inde i bilen har de sågar også formået at ødelægge med klarlak.
Ubegribeligt at virksomheden overhovedet kan eksistere.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.