QARS Opiniões 16

3. Loja de tratamento de superfícies automóveis
  4. Oficina de reparação automóvel

Sobre QARS

Escrito pela empresa

Om QARS – Professionel autolakering og bilskade-reparation med fokus på kvalitet og effektivitet

QARS er Danmarks største netværk af professionelle skadecentre og autolakererier, der siden 2003 har leveret førsteklasses reparationer og lakeringer til både private og erhvervskunder. Vi er specialister i alt fra små parkeringsbuler til større karosseriskader og samarbejder tæt med andre pladeværksteder, bilimportører, leasingselskaber og forsikringsselskaber for at sikre en effektiv og transparent skadeshåndtering.

Fast Track-koncept – hurtig og effektiv reparation

Vores Fast Track-koncept er udviklet til hurtigt at håndtere hverdagens småskader som parkeringsbuler og ridser i lakken. Mange af disse skader kan repareres uden at involvere forsikringsselskabet, da de ofte ligger under selvrisikogrænsen. Med fokus på hurtig levering og kvalitet sikrer vi, at din bil er tilbage på vejen i perfekt stand på kort tid .

Vores mission og vision

Hos QARS udfordrer vi status quo i bilbranchen ved at se eksisterende løsninger i et nyt perspektiv og inddrage mennesker og IT i nye løsninger. Vi tilbyder transparente, kvalitetssikrede bilskadereparationer, store som små. Som landsdækkende kæde af autolakerer og skadecentre giver vi vores samarbejdspartnere den bedste totaløkonomi gennem innovative værdiskabende serviceydelser, stordriftsfordele og fokus på effektivisering og optimering. Vores vision er at være den mest attraktive lak-, karosseri- og klargøringskæde for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vores kunder og samarbejdspartnere skal vælge os, fordi vi samlet set giver den bedste løsning og totaløkonomi.

Værdier og samarbejde

Vores fælles værdier i kæden er at være passionerede, innovative og ambitiøse. Vi leverer ensartede kvalitetsydelser og yder en personlig og nærværende service – hver gang. Og frem for alt leverer vi et trygt, nemmere og mere effektivt samarbejde til vores samarbejdspartnere .

Fast Track – hurtig, bæredygtig og kvalitetssikret reparation af små bilskader

Parkeringsskader, Bilkabuler og andre småskader. vi hjælper dig hurtigt på vejen igen!

Hos QARS tilbyder vi Fast Track – et landsdækkende koncept til hurtig og effektiv håndtering af mindre lak- og karrosseriskader som mindre buler, ridser og plastreparationer. Skaderne udbedres typisk på én dag, med fast pris, høj kvalitet og minimal CO₂-udledning. Vores partnerværksteder arbejder efter stramme proceskrav og kvalitetssikres løbende. Du får statusopdateringer gennem hele forløbet – og vi tilbyder gratis lånebil, hvis du har brug for det.

Fast Track gør det nemt, hurtigt og trygt at få din bil tilbage på vejen.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog min bil hvor fugle havde skidt…

Modtog min bil hvor fugle havde skidt på den mens de havde den, Der var ridser i folie (folieret bil), Nøgle (kreditkort til tesla) var bare smidt i forrude i solen, så alle kunne tage den, Bilen var stadig i service mode. De nægter at forholde sig til de ridser de har lavet osv. Der får jeg ikke lavet bil igen...

12 de junho de 2025

Kære Dan,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og tager din feedback meget alvorligt.

Det ligger os meget på sinde, at alle kunder får deres bil tilbage i den stand, de med rette kan forvente. De forhold, du beskriver, lever ikke op til vores standarder, og vi ønsker naturligvis at undersøge sagen nærmere.

For at kunne gå til bunds i forløbet og få afklaret, hvad der er sket, har vi brug for flere oplysninger – herunder hvor bilen er blevet repareret. Vi vil derfor bede dig om at kontakte os direkte på 7025 0002 eller info@qars.dk, så vi sammen kan finde en løsning.

QARS kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

hold jer langt væk fra Qars…

hold jer langt væk fra Qars Centervejens Autolakering frederikssund de holder ikke den pris man aftaler skulle have malet min bil vi aftalte 11.000kr men da jeg kom med bil ville det koste 14.000kr så jeg fandt en anden som kan male den og det vil max koste 10.000kr som Qars Centervejens Autolakering skulle have 14.000kr for

11 de junho de 2024

Kære Christian

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en præcis og retfærdig prisvurdering, og vi beklager dybt, hvis der er opstået en misforståelse omkring det aftalte tilbud. Når vi giver et overslag uden at have set bilen fysisk, kan der desværre opstå forskelle, hvis bilens stand, skader eller tidligere reparationer viser sig at være anderledes end først antaget.

Vi forstår din frustration over prisændringen og tager din feedback alvorligt. Det er vigtigt for os at forbedre vores kommunikation, så vi undgår lignende situationer i fremtiden.

Vi håber, du har fået et godt resultat hos den anden maler – og skulle du ønske en ny dialog eller få afklaret sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Qars Centervejens Autolakering
Frederikssund

Kan stærk anbefales Centervej

Kan stærk anbefales Qars Centervej autolakering Frederikssund, fik virklig god service af Helle Plum sød, forstående og hurtig til at svare, gi pris og hjælpe. Sku have lakeret rust men hun hjalp med at finde en god pris på at få rusten ordnet og en god pris på at de lakerede det efter. Super søde medarbejder der forklarede alt rigtigt fint og forklarede hvor dit og dat. Super god oplevelse!!

8 de março de 2024

Kære Patricia
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan slet ikke anbefale qars slagelse…

Kan slet ikke anbefale qars slagelse til nogen! 4 fælge skulle ta dem 3 mdr at male ( havde aftalt 2 - 3 uger) - hvor jeg måtte aflevere dem tilbage 2 gange med fejl på , plus at nu når jeg troede de var færdig , opdager jeg at det ene fælge slet ikke er i nærheden af samme farve! Virkelig dårlig kundeservice , får ingen opkalde eller noget som helst , jeg skal selv ringe og spørge ! Jeg kan ikke anbefale dem!

1 de agosto de 2022

Kære Simon
Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om den oplevelse, du har haft i Slagelse.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Qars Slagelse ikke længere er en del af vores kæde. Derfor har vi desværre ikke haft mulighed for at følge op på forløbet eller sikre, at vores standarder for kvalitet og kundeservice blev overholdt.

Vi tager din feedback alvorligt og håber, at du i fremtiden vil opleve den service og det håndværk, som Qars-navnet ellers står for hos vores øvrige afdelinger.

Qars – Kædekontoret

Qars Holbæk kan klart anbefales

Har brugt dem nogle gange. De leverer altid et pænt resultat og en god service.

29 de junho de 2022

Resposta da QARS

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Qars centervejens autolakering

Qars centervejens autolakering, Frederikssund. Fik tilbud på rustarbejde på bagklap på Hyundai i10. Det blev udført som aftalt, til tiden og prisen. Rigtigt flot arbejde. Bilen fremstår som ny.

23 de setembro de 2021

Resposta da QARS

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet, prisen og tidsplanen. Det glæder os især, at din Hyundai i10 nu fremstår som ny – det er netop det, vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fået en kæmpe bule og ridser på…

Havde fået en kæmpe bule og ridser på siden af min nye Mercedes. Qars Holbæk gav mig en god pris som var betydelig bedre ene de 2 venne tilbud jeg havde fået. Resultatet blev perfekt.
nu har jeg fået ny bil og smider den derop om et par dage.

26 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hammer godt resultat og service…

Er rigtigt tilfreds med servicen og hvor flexible Aars/Vesthimmerlands Qars er

19 de fevereiro de 2021

Resposta da QARS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både resultatet og vores fleksibilitet – det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner
Team QARS Aars/Vesthimmerland

Classificada 3 em 5 estrelas

QARS Frederikshavn

QARS Frederikshavn. Havde bestilt tid til bilpleje. En del af arb var blevet rigtig godt udvendigt, men i cabinen måtte jeg efterf støvsuge bilen og tørre den af indvendigt. Der er virkelig plads til forbedring.

10 de novembro de 2020

Resposta da QARS

Tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige oplevelse med os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med det udvendige arbejde – men vi beklager, at den indvendige rengøring ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke det serviceniveau, vi stræber efter, og din feedback giver os en vigtig mulighed for at blive bedre.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op og sikre, at du får den fulde oplevelse, du har betalt for.

Team QARS Frederikshavn

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service jeg har haft længe

Bedste service jeg har haft længe med en medarbejder der virkelig gider sig arbejde og har lysten til at hjælpe!!!!!

3 de novembro de 2020

Hej Kennie
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Arrogant ejer.

Bistrup Autolakering.
Arrogant ejer.
Han havde lovet en lånebil, men havde ikke reserveret den da vi kom om morgenen. Da jeg gav udtryk for min ærgrelse, blev han sur og smed min kone og hendes bil på porten. Den lille prins tåler åbenbart ikke kritik.

27 de fevereiro de 2020

Kære Niels Henrik

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Det er naturligvis beklageligt, hvis der er opstået misforståelser omkring lånebilen – vi bestræber os altid på at opretholde klare aftaler og god kommunikation. Vi er også kede af, hvis situationen udviklede sig på en måde, som efterlod jer med en dårlig oplevelse. Det er aldrig vores hensigt.

Vi tager din feedback til efterretning og ser det som en anledning til at forbedre både service og dialog fremover.

QARS - Bistrup Autolakering

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais