Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg følte mig hørt ift. konfiguration og ønsker, men fik også kompetent modspil ift. de tanker jeg havde gjort mig. God service, og løbende information efter bestillingen. Selve sofaen er vi også utr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Escrito pela empresa

Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt den fineste CUPMUG…

Jeg har købt den fineste CUPMUG Egetræshylde fra Make Nordic. Virkelig smuk og lækker kvalitet. Jeg har lyst til at købe 2 mere.

30 de março de 2026

Kære Anne-Mette

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak.

CUPMUG er nemlig virkelig skøn og alsidig, så det forstår vi virkelig godt :)

God oplevelse

Elsker vores basecamp sofa. Super siddekomfort, og så er den bare virkelig enkel og pæn.

15 de abril de 2026

Kære Stephanie

Hvor er det skønt at høre – tak for din anmeldelse.

Det lyder som om, BASECAMP har fundet sin helt rette plads hos jer, både i komfort og udtryk.

Jeg håber i får stor glæde af jeres nye sofa de næste mange år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre Møbler - Super service!

Vi havde en god oplevelse med Make Nordic i Nordhavnen, som var super fleksible i forbindelse med købet af vores spisebordsstole. -Det samme viste sig med levering, som vi fik klaret hjem til hoveddøren. -Vi er kun blevet gladere for vores køb siden, da det er nogle fantastiske stole vi har fået os.

-Christian

22 de dezembro de 2025

Kære Christian

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både i Nordhavn og i forbindelse med levering.

Og hvor er det skønt, at glæden ved stolene kun er vokset med tiden – det er præcis sådan, vi håber, vores møbler bliver en del af hjemmet.

Tusind tak fordi du deler det med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Make Nordic i forbindelse med køb af vores sofa. Sjældent har vi mødt så venlige, imødekommende og kompetente medarbejdere – både i rådgivningen før købet og i processen efterfølgende.

Da vi efter levering måtte erkende, at stoffet på den første sofa alligevel ikke passede ind i vores hjem, blev håndteringen af returneringen gjort ekstremt professionelt og uden bøvl. Der var forståelse, fleksibilitet og en tydelig vilje til at finde den rigtige løsning for os som kunder.

Hele vejen igennem har dialogen været tryg, ordentlig og præget af høj faglighed. Det har gjort en ellers potentielt besværlig proces til en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale Make Nordic – både for kvaliteten og for servicen.

15 de janeiro de 2026

Kære Heidi,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at læse, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen – især i en situation, hvor tingene ikke helt blev som først tænkt.

At finde den helt rigtige løsning til jer er præcis det, vi ønsker – og det gør os oprigtigt glade at høre, at processen har føltes tryg og ordentlig.

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at dele jeres oplevelse med os – det sætter vi virkelig stor pris på.

Hurtig levering og flot vare

Hurtig levering og flot vare

Kære Helle,

Det glæder mig at høre, at både leveringen og produktet levede op til dine forventninger.

Tusind tak fordi du deler det med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse i showroom i…

Fantastisk oplevelse i showroom i Aarhus. Rigtig god vejledning og vi er så glade for vores nye sofa, hvor der er plads til hele familien 🙏🏻😊

15 de fevereiro de 2026

Kære Freja

Tusind tak for din anmeldelse.

Det lyder som om, sofaen allerede har fundet sin plads hjemme hos jer, især når der er rum til hele familien - det er rigtig skønt at høre!

Tak fordi du tog dig tiden til at dele det med os.

Classificada 2 em 5 estrelas

Vores runde holmen spisebord er så…

Vores runde holmen spisebord er så ustabilt, man skal spænde til nærmest hver uge. Vi fik nogle større skiver, men dette har slet ikke hjulpet.
Mon der er andre der har oplevet dette?

14 de abril de 2026

Kære Maja

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Det er ikke sådan, vores spiseborde skal opleves.

Som vi har været inde på i vores maildialog, har vi i første omgang forsøgt med spændeskiver, og arbejder nu videre på at finde en løsning, da det er utrolig vigtigt for os, at du ender med et bord, som du bliver glad for i mange mange år frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service i butikken

Virkelig god service i butikken. Hun snakkede os igennem sofaen uden at være anmassende. En perfekt balance.

1 de março de 2026

Kære Maja

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er utrolig glad for at høre, at du fik en god service, og oplevelse, i en af vores butikker.

Rigtig lækker sofa 5/5 ⭐️

Rigtig lækker sofa 5/5 ⭐️
God kommunikation og service, både i butik og efterfølgende ved bestilling.
Kan 100% anbefales

11 de abril de 2026

Kære Simon,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Jeg er rigtig glad for at høre, at du både er tilfreds med sofaen og oplevelsen hele vejen igennem.

Tusind tak for anbefalingen.

God service ved køb

19 de fevereiro de 2026

Kære Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med servicen i forbindelse med dit køb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Kvalitets sofa

Vi fik god vejledning i make Nordics showroom i Aarhus. Tydeligt at både se og mærke at det er kvalitets produkter. Sofaen kom som planlagt og er som forventet lækkert stof og god sidekomfort. Den holder de næste mange mange år👌🏼

25 de março de 2026

Kære Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Det er en fornøjelse at høre, at I fik god vejledning i vores showroom i Aarhus, og at sofaen lever op til jeres forventninger.

Jeg håber at i bliver glade for jeres nye samlingspunkt de næste mange år frem.

Jeg følte mig hørt

God service, og løbende information efter bestillingen. Selve sofaen er vi også utroligt glade for, vi kan mærke at stoffet er kvalitet, og håndværket er godt - og så til en god pris ift. tilsvarende produkter på markedet.

8 de abril de 2026

Kære Jens

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du både har følt dig lyttet til – og samtidig fået kvalificeret sparring undervejs. Det er præcis den balance, vi ønsker at skabe i vores rådgivning.

Det glæder mig også, at I er tilfredse med sofaen. Jeg håber i får mange gode stunder i den fremover.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.

Flot sofa

Fantastisk oplevelse med Make Nordic Sofa!

Jeg har fået virkelig god service – både online og i butikken, hvor personalet var hjælpsomme og imødekommende hele vejen igennem processen.

Leveringen forløb helt problemfrit, og produktet lever fuldt op til forventningerne. Sofaen er i rigtig flot kvalitet og passer perfekt ind.

7 de abril de 2026

Kære Anders

Tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig værdsat.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både online og i butikken.

Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har oplevet rigtig god kundeservice

Vi har oplevet rigtig god kundeservice. Vi købte de dejligste stole og nyder dem hver dag.

20 de março de 2026

Kære Rene

Hvor er det dejligt at høre, at stolene allerede er blevet en del af jeres hverdag, og at i har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Make Nordic.

Jeg har købt en sofa hos Make Nordic og er meget glad for mit valg. Sofaen er både smuk og behagelig, og kvaliteten er rigtig god. Lige som ønsket. Jeg oplevede venlig og hjælpsom service. En rigtig god oplevelse – kan klart anbefale Make Nordic.

30 de março de 2026

Kære Sophie

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg er virkelig glad for at høre, at sofaen føles helt rigtig hos dig – både i udtryk og komfort.

Vi lægger meget i, at hele oplevelsen skal være god fra start til slut, så det gør os ekstra glade at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Jeg håber du får mange gode stunder i din nye sofa i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sofaen har et virkelig flot og…

Sofaen har et virkelig flot og gennemtænkt design med et moderne og tidløst udtryk. Materialerne koster lidt ekstra, men føles eksklusive og lever helt op til vores forventninger.

Kære Jingjing

Tusind tak for dine fine ord.

Det glæder mig virkelig at høre, at du både værdsætter designet og materialerne – det er netop den balance, vi arbejder meget bevidst med.

At skabe noget, der både føles tidløst og gennemtænkt, er helt centralt for os, så det betyder meget, at det også opleves sådan hos dig.

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig flot sofa i rigtig god…

Virkelig flot sofa i rigtig god kvalitet. Vi var i deres showroom i Aarhus forinden hvor vi mødte god service og fik en del stofprøver med hjem. Levering også upåklagelig.

Kære Pernille

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for mig, at I både har haft en god oplevelse i showroomet i Aarhus og er glade for jeres nye sofa.

Og hvor er det godt at høre, at både stofprøver og levering fungerede, som det skulle – det er netop den helhedsoplevelse, vi ønsker at give.

Jeg håber at sofaen danner rammen om mange gode stunder hjemme hos jer fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilling samt levering gik rigtig…

Bestilling samt levering gik rigtig fint :-)

20 de março de 2026

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at både bestilling og levering forløb godt – det betyder meget for os alle.

Fantastisk kvalitet og service

Meget god og kompetent service i showroom, levering til tiden, fantastisk sofa i top kvalitet!

26 de março de 2026

Kære Mathilde

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du både har haft en god oplevelse i showroomet, og at sofaen lever op til dine forventninger.

Jeg håber, du får stor glæde af sofaen i mange år fremover.

Super oplevelse

Super oplevelse. Vi er så glade fra begge vores sofaborde fra MakeNordic.

25 de março de 2026

Resposta da MAKE nordic

Hvor er det skønt at høre, at I er glade for jeres nye sofaborde – det er vi utrolig glade for!

Jeg håber, de bliver en del af mange gode stunder hjemme hos jer fremover.

Tusind tak fordi i ville dele jeres oplevelse med os.

MAKE nordic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais