Doaa Zaher

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste Dőner god service fuld med glade smilende med arbejder Altid godt humøret Kan klart anbefales herfra 5 stjerner er ikke nok der burder være 10 stjerner Lige hvor meget hvor travlt det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Først og fremmest var servicen dybt forfærdelig, medarbejderne var ekstrem langsomme og deres hygiejne var meget ringe - brugte sammen handsker gennem alle kunder, og man modtog fedtede drikkevarer. A... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan helt klart ikke anbefale denne person som ansvarlig for din kost eller for den sags skyld noget andet. Virkelig dårlig service absolut ringe kan IKKE anbefales. Kig på andre anmeldelser og se på... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service, medarbejderne kører deres eget show, kødet er dårlig kval og elastisk, og ellers fyldt med 3 forskellige dressing så du ik kan smage kødets dårlige kvalitet. Brødet var godt men alt an... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador pessoal

Informação fornecida por diversas fontes externas

Mit navn er Doaa Zaher og jeg er uddannet personligtræner og kostvejleder. Jeg har over 8 års erfaring med træning, og har allerede hjulpet over 500 klienter med at komme i mål, hvad enten det gælder vægttab, muskelopbygning eller livsstilændring. Jeg er der for dig 24/7. Står du overfor en udfordring vil vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov. Derudover vil jeg en gang om ugen følge op på dig i forhold til din træning, kost og motivation. Jeg vil være der for dig, for at vejlede, hjælpe og give feedback konstant. Du behøver ikke at have erfaring med træning for at komme i et forløb med mig, da jeg netop skræddersyer træningsprogrammer og kostplaner alt efter dine behov og mål. Med mig som din personlig træner er jeg utrolig motiverende og energisk. Jeg går meget op i mine klienter når deres mål og er derfor 100% ærlig og pakker ikke noget ind. Skal jeg hjælpe dig? Ønsker du en personlig træner der kan garantere dig resultater? Så er jeg den rette for dig, uanset om det vægttab, fedttab, muskelopbygning eller en ændring af din livsstil. Få hjælp fra en professionel træner, til at opnå dine mål!

Informações de contacto

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft et vægtøgnings forløb hos…

Jeg har haft et vægtøgnings forløb hos Doaa som jeg slet ikke været tilfreds med. Alt for dyrt og urealistiske måltider. Til aftensmad stod der fx 4 tortillias og til morgenmad 10 skiver kyllingepålæg til noget rugbrød eller fx 10 æggehvider til en omelet. Come on. Hun spurgte slet ikke hvad jeg kunne lide at spise, men tilføjede bare selv alt muligt som man ikke plejer at spise og nogle besværlige ingredienser.
I mit træningsprogram ønskede jeg full body trænings program med fokus på numse og ben, men der var desværre mest fokus på overkroppen.
Hun spurgte en gang i mellem hvordan det går, men når hun udemærket kan se det ikke går den rette vej, så gøre hun faktisk ikke noget ved det.
Fik intet ud af forløbet, kun spildt mine penge. Jeg fortryder jeg ikke valgte Omar istedet! Helt klart bedre og billigere.
(Skriver ikke fra min egen profil)

19 de setembro de 2021
logótipo da Doaa Zaher

Resposta da Doaa Zaher

Hej “Gabriella!” eller som du selv skriver (skriver ikke fra min egen profil).

Først undrer jeg mig enormt meget over, om du overhovedet har været klient hos mig. En ting er fordi du ikke står frem med dit rigtige navn, en anden ting er fordi mange ting du skriver slet ikke passer.

1. Mine kostplaner er altid lavet til den enkelte og man bliver konstant spurgt indtil hvad kostplanen skal indeholde. Både i spørgeskemaet man udfylder men også i chatten. Hvis du kan komme med dit rigtige navn, så vil jeg gerne dokumentere dette. At du får æggehvider, tortillias osv. som du ikke vil have - her er det dit ansvar at melde tilbage om at jeg skal ændre det (udover jeg i forvejen spørger om du er glad for det hele). Derudover lyder 10 æggehvider, 5 tortillias osv. til at være opdigtet - alt for overdreven og ville jeg aldrig tilbyde!

2. Træningsprogrammet er altid udarbejdet i dialog med klienten, og hvis klienten har været utilfreds med øvelserne, så er dette altid blevet rettet og sendt indenfor 24-48 timer. Meget forundret over hvorfor nogen har brug for at lave sådan en trustpilot anmeldelse når jeg ingen klage fra en ''klient'' har modtaget?

3. Når jeg kan se det ikke går i den rigtige retning, så gør jeg alt hvad der er i min magt for at rette op på situationen. I dialog med klienten, laver vi en struktur og en plan for den nye fremtidige målsætning. Husk et coaching forløb indebærer at klienten skal arbejde for det. Intet magi her :)

Sum og summarum - jeg er ked af at læse din anmeldelse og jeg håber vi kan tage en telefonisk samtale i tilfælde af du har været utilfreds klient!

Et forløb os Doaa 😍

Når man i er sådan forløb lærer man meget om sig selv, hvor ens forventninger og disciplin kommer på spil. I starten var det grænseoverskridende, at skulle se mine dårlige vaner i øjnene og anerkende ens usunde forhold til mad til en helt fremmed person. Men når den fremmed person(Doaa) er sød, imødekommende og på ingen måder dømmende, så er forløbet mere som en oplevelse og slet ikke så grænseoverskridende som forventet. Da Doaa skrev at jeg at skulle forkuser på at gør lidt bedre end igår og det var det der skulle til, så blev det meget lettere og overskueligt.
Jeg havde forventet at jeg skulle vende alt 180 grader for at det skulle lykkes, men sådan er det heldigvis ikke og mit liv er stort set det samme, bare med andet kost på bordet.
Jeg har ikke nået det ønsket vægt mål, men har opnået næsten ønsket spejlbillede, og hvor jeg glad for hvor langt jeg er nået og jeg har fået masser af værktøj til at arbejde videre med og nogle råde med på min vej.
Jeg forsætter også med vejning og målinger hver uge. Jeg er glad for at hvor langt jeg er nået og de sidste par kilo skal nok forsvinde med tiden. Tusind tak for alt sødest Doaa❤️❤️

28 de agosto de 2021

Skønneste coach ☺️

Jamen hvor skal jeg starte.
Jeg har haft et 4 måneders forløb med Doaa.
Jeg fik kostplan samt en træningsprogram.
Doaa var til sted igennem hele forløbet, hun var god til at motivere.

Jeg startede på 86 kg og er nu på 72 kg, hvilket var målet.
Men det vigtigste jeg har lært, er at man kan spise alt! Jeg har fået kendskab til produkter, som gør hverdagene nemmere.
Doaa tusind tak for alt ❤️

20 de agosto de 2021

Professionel og effektiv

Jeg har haft et forløb hos Dooa og kan varmt anbefale hende. Hun er super professionel og motiverende hele vejen igennem. Hun vender altid tilbage og spørger også ofte ind til en. Noget jeg var meget glad for var at Dooa oprigtig går op i hvordan man har det følsesmæssig under forløbet og er der altid for at guide og støtte en.
Kostplanen er også fantastisk og lækkert og som fornyes og justeres når man ønsker det👌🏼 Der medfølger også et træningsprogram som er skræddersyet efter ens ønsker og behov. De varmeste anbefalinger herfra♥️

20 de agosto de 2021

Et godt valg!

Et forløb med Doaa Zaher som online coach. Her går det op for dig at for at tabe dig behøver du ikke at sulte dig eller spise kedelige mad. Du kan stadig spise alt det du kan lide, men du lærer hvornår du skal stoppe! Du følger ikke bare en kostplan, som du kun skal følge under forløbet og så glemme alt om efterfølgende. Her lærer du, hvordan du kan ændre dine dårlige vaner og du lærer hvordan du kan holde fast på dine nye vaner. Vigtigst af alle, du lærer at fokusere på dig selv og bliver mindet om, hvorfor har du valgt at tabe dig. Et af de bedste ting jeg har gjort for mig selv, ved at skaffe mig et online forløb med Doaa Zaher, og derefter få en lettere og gladere version af mig selv. Jeg kan varmt anbefale Doaa Zaher til enhver, der ønsker et vægttab, som virker og holder.

4 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Med Doaa kommer man stærkt i mål

Med Doaa kommer man stærkt i mål!
Selvtilliden vokser, og ja, man gør det, ud af det bedste man har. Hos mit forløb hos Doaa, har jeg udfordret mig selv meget. Jeg har fået mere tillid til mig selv, og fået bekræftet, at jeg faktisk godt kan komme i mål! Jeg starter meget snart hos Doaa igen, for der skal bygges muskler, og det ved jeg, Doaa kan få mig i mål med! Hendes positive energi smitter meget af på en, og ved du hvad, det gør bare din dag ekstra god, og der giver dig mere selvtillid, til at opnå det du gerne vil opnå!
Tøv ikke med, at komme igang hos Doaa! 💪🏼

4 de agosto de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Mit 3 måneders forløb med Doaa

Mit 3 måneders forløb med Doaa, har givet mig lige præcis den viden jeg har søgt efter i forhold til træning og vægttab. Jeg har prøvet så meget forskelligt, men Doaa skærer det ned på et simpelt plan så en ganske almindelig kvinde/mand kan bruge det i sin dagligdag, uden kun at leve på broccoli. Og man FÅR resultater💪🏼 Doaa er lige den person/coach man skal have fat i, hvis man gerne vil investere i sin krop, hun er så dygtig👍🏽❤️

31 de julho de 2021

Mit 3 måneders forløb hos Doaa Zaher

Mit 3 måneders forløb hos Doaa Zaher, har været den bedste investering i mig selv. Doaa har været en sjov men samtidig også en dygtig coach, hun tøver ikke med at hjælpe sine klienter og skubbe et skridt længere frem. Jeg har med Doaa fået en forståelse for den rette kostplan og træning. Jeg går fra Doaa med et boost på mit selvtillid, og med kærlighed til et sundere liv. Jeg har haft de bedste 3 måneder i mit liv, jeg kan klart anbefale Doaa herfra.

30 de julho de 2021

Mine 5 måneder med Doaa Zaher

Mit 5 måneders forløb hos Doaa har været den bedste investering i mig selv. Doaa er en rigtig dygtig og inspirerende coach, der ikke tøver med at gå skridtet længere for sine klienter. Jeg har tabt mig 10 kg. og fået en kærlighed og forståelse for hvad jeg skal yde i et træningscenter for at opnå resultater. Det har været en fornøjelse at være i forløb med Doaa - kan absolut anbefales herfra.

29 de julho de 2021

Mit forløb hos Doaa

Jeg har været i et 6 måneders forløb hos Doaa.
Det har været mit bedste valg nogensinde.
Hun er helt igennem fantastisk. Lytter til ens behov , motiverende, støttende og ikke nok med det så er hun utrolig sjov🤩😁..
Hun er på hele tiden , hun svarer på beskederne indenfor et par timer og er rigtig god til, at hjælpe og give råd.

Vil helt klart anbefale Doaa Zaher som online coach .
Tak for støtte Doaa❤️..

29 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste jeg nogen sinde har gjort…

Det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv er at tage et forløb hos Doaa. Efter jeg havde født mine tre børn var krop træt og jeg havde ingen overskud til noget som helst. Efter et forløb på bare 3 mdr kunne jeg se en kæmpe forandring på mig selv både fysisk men ikke mindst psykisk også. Jeg havde fået mave muskler og de var så tydelig at folk kommenteret på min krop og hvor vel trænet jeg er.
Kan helt klart anbefale Doaa, hun er på hele tiden og supportere hele vejen til man er mål.

14 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Alle skal have en Doaa, i deres liv!

Har du brug for en energi bombe i din hverdag, en veninde som altid tror på dig, når du ikke selv gør. - SKAL DU VÆLGE DOAA!

For mig og min familie, blev hun en “del af familien”, mine børn gad smage maden og blev glad for den. Alt mad der laves er Doaa’s mad! Doaa stoppede ikke med at tro på jeg nåede mit mål, hendes tålmodighed, rummelighed og kærlighed til hendes arbejde, gør hende til noget helt særligt!

Om det handler om at elske sit spejlbillede, tabe kg eller bare cm! Jeg er stolt over hvor jeg er idag!

6 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan uden tvivl anbefale Doaa Zaher!

Jeg har haft et forløb hos Doaa i 3 måneder og Aller først vil jeg sige tusind tak for de 3 mest fantastiske livsændrende måneder. Jeg har været mere end glad for at have været i forløb med Doaa, ikke nok med at jeg har tabt mig, har jeg fået et andet syn på hvordan man skal behandle sin krop ift. mad og træning. Tak for at lytte til mine øsnker og for at være så opbakkende og energisk det hjælper så meget med at kæmpe videre når man falder. Jeg vil 2000% anbefale Doaa Zaher som din coach❤️

4 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Doaa hold nu kæft en vild oplevelse jeg…

Doaa hold nu kæft en vild oplevelse jeg har haft, hos dig det jeg troede ikke kunne lade sig gøre, kunne ligepludselig lade sig gøre med din hjælp. Det mest positive, hjælpsom, motiverende og støttende person du kan komme i nærheden af mine damer og herre Doaa Zaher det har været et fantastisk forløb hos dig og kommer helt sikker igen når jeg for mit andet barn 😝😂 tusind tak får støtten hele vejen. Jeg ville anbefale Doaa Zaher til alle jer der har brug for en sindssyg go personligtræner

15 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft et 3 måneders forløb hos…

Jeg har haft et 3 måneders forløb hos Doa, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv.. hun tilbyder det lækreste kostplan udefra ønsker samt en god træningsplan. Og det vigtigste er at hun er ALTID en tastatur væk,hvis man har brug for hjælp. Så tusind tak og knus herfra og kan klart anbefales👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 ♥️♥️♥️

31 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Doa er en super god coach og hun lytter…

Doa er en super god coach og hun lytter til hvad du ønsker at spise. Hun svarer hurtigt på alle beskeder og spørgsmål ❤️
Hvis man finder kalorietælling og mængde af mad osv. uoverskueligt kan Doa hjælpe med at give et billede af hvor meget og hvad man endelig må spise uden at få dårlig samvittighed. 😍

Man skal bare huske tålmodighed, det kan tage tid før man ser resultater.
Kan klart anbefale Doa ❤️

30 de maio de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais