Bedste Dőner god service fuld med glade smilende med arbejder Altid godt humøret Kan klart anbefales herfra 5 stjerner er ikke nok der burder være 10 stjerner Lige hvor meget hvor travlt det... Ver mais
Doaa Zaher
Leia as opiniões dos outros
Først og fremmest var servicen dybt forfærdelig, medarbejderne var ekstrem langsomme og deres hygiejne var meget ringe - brugte sammen handsker gennem alle kunder, og man modtog fedtede drikkevarer. A... Ver mais
Kan helt klart ikke anbefale denne person som ansvarlig for din kost eller for den sags skyld noget andet. Virkelig dårlig service absolut ringe kan IKKE anbefales. Kig på andre anmeldelser og se på... Ver mais
Dårlig service, medarbejderne kører deres eget show, kødet er dårlig kval og elastisk, og ellers fyldt med 3 forskellige dressing så du ik kan smage kødets dårlige kvalitet. Brødet var godt men alt an... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Mit navn er Doaa Zaher og jeg er uddannet personligtræner og kostvejleder. Jeg har over 8 års erfaring med træning, og har allerede hjulpet over 500 klienter med at komme i mål, hvad enten det gælder vægttab, muskelopbygning eller livsstilændring. Jeg er der for dig 24/7. Står du overfor en udfordring vil vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov. Derudover vil jeg en gang om ugen følge op på dig i forhold til din træning, kost og motivation. Jeg vil være der for dig, for at vejlede, hjælpe og give feedback konstant. Du behøver ikke at have erfaring med træning for at komme i et forløb med mig, da jeg netop skræddersyer træningsprogrammer og kostplaner alt efter dine behov og mål. Med mig som din personlig træner er jeg utrolig motiverende og energisk. Jeg går meget op i mine klienter når deres mål og er derfor 100% ærlig og pakker ikke noget ind. Skal jeg hjælpe dig? Ønsker du en personlig træner der kan garantere dig resultater? Så er jeg den rette for dig, uanset om det vægttab, fedttab, muskelopbygning eller en ændring af din livsstil. Få hjælp fra en professionel træner, til at opnå dine mål!
Informações de contacto
Gothersgade 11 , 1123, København K, Dinamarca
- info@doaazaher.dk
- doaazaher.dk
Lesbisk crashout
Jeg kom helt roligt til the døner, og der var en person, hvis køn var lidt svært at afgøre. Vedkommende havde en lidt usædvanlig stemme og et maskulint udseende. Hun puttede alt for meget dressing i. Pludselig begyndte hun at synge en meget mærkelig sang. Mine ører gjorde næsten ondt af at høre på det. Jeg skyndte mig væk, og så begyndte hun at råbe efter mig og ødelægge ting i køkkenet. Det var så dér, jeg fandt ud af, at det var, fordi hendes TikTok-konto var blevet suspenderet. Det var lidt af et optrin! Hun havde virkelig meget energi. 🧿🧿🧿
Død Af Træning
Min 60 årige far døde af hjerteanfald efter at begynde med at træne, det var doaa som fik ham til at træne så hårdt som han gjorte.
Et sandt sanseangreb af det mest maligne slags
Jeg må med den dybeste forfærdelse tilkendegive, at mit nylige besøg hos The Döner var en auditiv prøvelse af en sådan grusomhed, at selv de mest hærdede stoikere ville vakle. Mens jeg forventede en simpel kulinarisk oplevelse, blev mine stakkels øregange udsat for en kakofoni af dissonant og hæmningsløst auditive udgydelser, der må være opstået i Helvedes mest forpinte afkroge.
Musikken — hvis man overhovedet kan benævne denne infernalske støj således — var så gennemtrængende og uværdig, at jeg mistænker, at selv de mest lidenskabelige musikanalfabeter ville afvise den med foragt. Det var en samling af disharmoniske klange, som syntes målrettet skabt for at desintegrere enhver form for mental stabilitet.
Som følge heraf må jeg med uudslettelig alvor betvivle, hvorvidt jeg nogensinde vil kunne høre fuglesang uden at mindes denne dybt traumatiske lydmæssige overlast. Det føles som om, at selve min øresnegl har udviklet en cancerøs vækst i forsøget på at beskytte sig mod den umenneskelige tortur, der blev udøvet på dens sarte strukturer.
Jeg appellerer til de ansvarlige hos The Döner: Skån fremtidige gæster for denne brutale auditiv-overgreb, før flere arme sjæle må lide samme skæbne.
Med den dybeste foragt og ørekvaler,
En forpint, men dog stadig hørehæmmet gæst.
Luk the donor
Luk the donor ! Forfærdeligt sted fyldt med hår i maden.
Ubehagelig oplevelse!
Jeg betalte 120 kr. for en doner, som nok var det mest intetsigende jeg nogensinde har brugt på mine penge på Hverken kødet, brødet Eller salaten var til Ove hurra for. Udover det fandt jeg en knækket falsk negl i maden! Jeg er selv en mand så derfor kan det ikke være mig der har tabt den. Dette er meldt til Fødevarestyrelsen og i skal nok forvente et besøg fra dem i den her fremtid.
Ubeskrivelig køkkentilstand/sundhedsrisiko
Jeg har prøvet the doner i cph og det var ikke en oplevelse der er værd at komme tilbage til. Personalet var ikke noget at råbe hurra for jeg bestilte en doner Uden chili til min søn og en helt normalt til mig selv, da jeg bede om den ene uden chili blev personalet næsten helt fornærmet over min bestilling.
Jeg ville også lige Pointere at jeg har meldt “the doner” til fædrestyrelsen da hele køkkenet ød flød i madrester og affald, personalet brugte ikke handsker (hvilket der ikke er noget galt i så længe man vasker Sine hænder indimellem) hvilke personale heller ikke gjorde og derfor har jeg meldt det til Fødevarestyrelsen.
gertemissen havde ikke nogle handsker…
gertemissen havde ikke nogle handsker på da han lavede min doner. jeg så ham klø sig selv agrasivt i røvhullet og der efter begynde at skralde mit kød af kebeben helt uacceptabelt. min kebab smagte som om doa havde lagt en pølle i min doner
120 kr?!? For hvad?
120 kr. for en doner du kan sammenligne med en shawarma fra det lokale Pizzaria til 75kr det er fuldstændig absurd og tage den mængde penge for produkter.
BARE LUK BIKSEN!
Absolut absurd.
At Doaa Zaher som ejer “The doner” Kan åbenbart godt tillade sig og stå og spille fandango og skabe sig på diverse sociale medier over at hendes TikTok kanal “the doner” er blevet banned/udelukket fra TikTok på grund af de brugte mindreårig til at reklamere deres produkt.
The doner havde en sang der var lige til at få hjerne cancer og det der var værre af at høre på den mængde autotune der er brugt i sangen er fuldstændig ud at skide. 💩
Udover det påstod hun også at hun havde den bedste doner I København vidste ikke hele verden, hun har lavet flere videoer hvor hun prøver forskellige doner rundt omkring i København og Europa hvor hun åbenlyst nedgøre og kritiserer hendes modstander produkt selv om det er præcis det samme hun bruger.
Nu påstår hunde at det er fuldstændig absurd at TikTok har udelukket hendes konto på grund af hun bruger mindreårig i hendes video.
Hendes programmer hjalp ikke…
Hendes programmer hjalp ikke overhovedet, hun svarede mega langsomt på sene timer. Alt i alt spar jers penge
Ekstrem dårlig oplevelse kødet virkede…
Ekstrem dårlig oplevelse kødet virkede som om det var for gammelt
Diarre på tilbud (120kr)
Ville ligefrem kunne samligne det her fandango fis med at tygge sig selv i endetarmen det skal lukkes omgående og den skallet kvinde bag kassen sprøjter ud over det hele med alt det dressing.
LUK DIARRE BIKSEN ENGANG FOR ALLE!!!!
Jeg synes the doner er virkelig dårlig…
Jeg synes the doner er virkelig dårlig jeg fik rå
kød og jeg fik en hård gammel brød
og service var minus -3 ud af 10 Netto kebab er bedre
end det her piss jeg ventede i kø i en 1 time
Meget god ramte mit vægt mål
ikke acceptabelt
Det er simpelt hen ikke acceptabelt det her jeg har givet alt for mange penge for en doner der smager af udstrukturæret sædcelle og jeg tror sku der nogen der har klattet i den
Altid professionel og altid skøn
Altid professionel og altid skøn og positiv. Elsker din energi i alt hvad du gør og du kæmper for at skabe alt det bedste for dine kunder! Tak for dig !!!! Vi burde have flere mennesker så engageret som dig derude !!! Tak🫶🏼😁
Det her er rigtig vigtigt - til dig der sidder derude og har det mindste dårlige at sige og skrive. Så tænk dig rigtig godt om fordi det påvirker virkelig alle mennesker det du gør. 1. Du får intet ud af det. 2. Det motivere kun Doa endnu mere. Doa har skabt det hun har med alt hvad hun har at give af og derfor skal det respekteres. Fair hvis du har mening omkring noget specifikt, du kan altid tale om det med hende eller bringe det op på andre måder. Og self skrive det her! Men med måde !!! Husk på det her er levebrød! Det skal man ikke lege med! Vi skal have respekt for hinanden. Tænk før du skriver tak!!!
Aura
værste döner nogensinde
Først og fremmest smagte den såkaldte “döner” virkelig dårligt, troede den ville gøre med schöner som de reklamere med, men er tættere på at gå ned med depretion og få selvmordstanker efter denne forfærdelige oplevelse. Kebaben, smagte mere af våd forhud, så ikke noget jeg kan anbefale igen.
Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det
Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. Hun står ikke indenfor at få refunderet beløbet hvis ikke man opnår målet man har sat

Resposta da Doaa Zaher
Vægttabsgaranti overholdes ikke
Jeg henvendte mig til Doaa efter et større vægttab, med et ønske om at tabe de sidste 5 kg.
Doaa vurderede, at det var et realistisk mål indenfor de 4 måneder, vi havde sammen, og hun nævnte endda, at vi ville bruge den sidste måned på at vedligeholde vægten. Dette var en meget klar, skriftlig aftale og den forventningsramme, jeg gik ind til forløbet med.
Jeg fulgte Doaas anbefalinger til punkt og prikke. Jeg har vitterligt aldrig været mere disciplineret i mit liv. Jeg trackede ALT: min mad, mine mål i cm, og jeg investerede i en Vellafit smartvægt, som kunne tracke vægttab, fedttab og muskelmasse.
Da vi nåede til de 3 måneder, hvor vi skulle begynde vægtvedligeholdelse, havde jeg tabt 2 kg ud af de aftalte 5 kg. Jeg havde også ændret min kropssammensætning en smule med et fedttab på 3 kg og en muskelmasseøgning på 1 kg – hvilket alt i alt stemmer meget godt overens med de tabte 2 kg.
Da jeg henvendte mig til Doaa for at gøre brug af den vægttabsgaranti, hun stiller, nægtede hun fuldstændigt at forholde sig til de faktiske tal. Ifølge hendes subjektive vurdering af mine før-og-efter-billeder mente hun bestemt, at jeg havde tabt de 5 kg.
Problemet er bare, at der ikke findes nogen objektive målinger, der understøtter hendes subjektive skøn.
I stedet for at opfylde hendes vægttabsgaranti blev vi enige om at afbryde forløbet, og jeg fik refunderet penge for den resterende tid i forløbet.
I min optik er det useriøst ikke at tage stilling til objektive fakta og i stedet basere et resultat på en subjektiv vurdering af et før-og-efter-billede.
Doaa har en sprudlende energi og et positivt væsen – måske så positivt, at hun gennem disse positive briller ser et vægttab, der reelt set ikke er der.
Hendes forløb lærte mig meget lidt nyt i forhold til det, jeg vidste i forvejen. Jeg oplever Doaa som en positiv motivator mere end en person, der er reelt vidende og seriøs omkring kost, træning og vægttab.
Er man en type som mig, der dykker ned i detaljer, kigger på tallene, og ønsker andet end peptalks og basal viden om vægttab, så kan jeg ikke anbefale et online forløb med Doaa.

Resposta da Doaa Zaher
Anbefaler ikke
Jeg er ked af at sige det, men jeg føler ikke jeg har opnået det jeg søgte hos Doa. Som jeg også skrev i min sidste besked i appen til dig, så følte jeg ikke du var der for mig det var altid mig det skulle kontakte dig osv. desværre var det kun pengespild har ikke fået det jeg søgte selvom jeg fortalte godt og grundigt i vores telefonsamtale hvad jeg søgte, men fik ikke den hjælp jeg blev lovet. Det blev kun tilsendt mail inden du skulle have pengene fra mig dvs ca 2 dage før man modtager løn. Håber du ændre dig og hjælper folk på den rigtige måde da jeg desværre har hørt at du har gjort dette jeg har været igennem mod mange andre.
4 tusind kr er MANGE penge for os enlige forældre.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.