Doaa Zaher

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste Dőner god service fuld med glade smilende med arbejder Altid godt humøret Kan klart anbefales herfra 5 stjerner er ikke nok der burder være 10 stjerner Lige hvor meget hvor travlt det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Først og fremmest var servicen dybt forfærdelig, medarbejderne var ekstrem langsomme og deres hygiejne var meget ringe - brugte sammen handsker gennem alle kunder, og man modtog fedtede drikkevarer. A... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan helt klart ikke anbefale denne person som ansvarlig for din kost eller for den sags skyld noget andet. Virkelig dårlig service absolut ringe kan IKKE anbefales. Kig på andre anmeldelser og se på... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service, medarbejderne kører deres eget show, kødet er dårlig kval og elastisk, og ellers fyldt med 3 forskellige dressing så du ik kan smage kødets dårlige kvalitet. Brødet var godt men alt an... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador pessoal

Informação fornecida por diversas fontes externas

Mit navn er Doaa Zaher og jeg er uddannet personligtræner og kostvejleder. Jeg har over 8 års erfaring med træning, og har allerede hjulpet over 500 klienter med at komme i mål, hvad enten det gælder vægttab, muskelopbygning eller livsstilændring. Jeg er der for dig 24/7. Står du overfor en udfordring vil vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov. Derudover vil jeg en gang om ugen følge op på dig i forhold til din træning, kost og motivation. Jeg vil være der for dig, for at vejlede, hjælpe og give feedback konstant. Du behøver ikke at have erfaring med træning for at komme i et forløb med mig, da jeg netop skræddersyer træningsprogrammer og kostplaner alt efter dine behov og mål. Med mig som din personlig træner er jeg utrolig motiverende og energisk. Jeg går meget op i mine klienter når deres mål og er derfor 100% ærlig og pakker ikke noget ind. Skal jeg hjælpe dig? Ønsker du en personlig træner der kan garantere dig resultater? Så er jeg den rette for dig, uanset om det vægttab, fedttab, muskelopbygning eller en ændring af din livsstil. Få hjælp fra en professionel træner, til at opnå dine mål!

Informações de contacto

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Kan helt klart anbefale Team Doaa!

Kan helt klart anbefale Team Doaa. Det bedste team man kan ønske sig! Teamet er super gode til at motivere og altid klar til at hjælpe. Ikke nok med det, får man en lækker kostplan og træningsprogram! Anbefaler helt klart TEAM DOOA, for at opnå en livsstilsændring!💪🏾

23 de fevereiro de 2023

Doaa Zaher er generationens mover

Doaa Zaher er ikke bare et dejligt menneske men en sjæl af stål, med et hjerte af guld.
Trods af al det pres af samfundet i en kultur som fx. min, er det lidt svært at rokere i vores generation. Jeg synes selv jeg har rokeret den lidt ved at melde mig ind i et fantastisk team. Der er altid smilende læber og hjælpende hænder, der hvor man mest har behov for det. Om det så er træning, kost eller helt det tredje you name it.
Man er slet ikke bange for at melde, selv en dårlig uge man har haft. Man bliver ikke trampet på eller bliver beskyldt. Derimod bliver eder lyttet, forstået dermed en plan som kan gøre det bedre eller bedst. Et lille spark i rumpen. Helt klart en anbefaling herfra, dejligt team.

Til dem der synes det er dyrt, tænk jer godt om gør du det for andre eller for dig selv. Hvem prioritere du mest? ❤️

12 de fevereiro de 2023

Dejligt fællesskab og massere af motivation

Dejligt fællesskab og massere af motivation

Allerede i starten bliver man kastet ud i et fantastisk fællesskab med super seje kvinder. Doaa og teamet er en kæmpe hjælp og de har hjulpet mig en del når tingene går ned ad bakke. Anbefaler hvis man ønsker et skub samt et fællesskab.

7 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det fedeste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Min oplevelse her hos Doaa og teamet har været fantastisk. Jeg har lært utrolig meget på denne rejse både om mig selv og om kost og sundhed- teamet har været tilgængelig 24/7 og klar med både kostplan, træningsprogram mm. Doaa har formået at skræddersy lige præcis det JEG ville ha samtidig med at holde mig inden for bestemte rammer. Selvom det er online er Doaa altid hos en! Af hjertet tak for denne selvudviklings rejse Doaa!

5 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Team doaa er det bedste team man kan…

Team doaa er det bedste team man kan ønske sig! Super motiverende og altid klar til at hjælpe. Derudover får man en lækker kostplan og træningsprogram! Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Anbefaler helt klart team doaa Zaher hvis man vil være en del af et hyggeligt fællesskab samt opnå en livsstilsændring 🙈😍

30 de janeiro de 2023

Et fantastisk team

Et fantastisk team, som er villig til at gå hele vejen med en. De er med til at motivere og er gode til at forstå, og tager hensyn til de udfordringer man får eller kommer igennem under forløbet.. Doa og hendes team har været gode til at tilpasse kostplanerne og træningsplaner efter mine behov og ønsker. Jeg har været glad for den kamp Team Doaa har valgt at tag sammen med mig, og har gjort mig stærkere under mit forløb.

31 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedst coach ever 💪🏼 Det er en…

Den bedst coach ever 💪🏼 Det er en bedste beslutning jeg nogensinde har taget 😃Doaa er en super motiverende,og kommer med lækreste opskrifter,og træningsplaner.Jeg har udviklet mig meget på det sidste par måneder, både med at jeg tænker over hvad jeg spiser, men jeg har også fået meget mere energi i hverdagen😃

KAN KLAR ANBEFALES DOAA ZAHER OG HENDES TEAM 👍🏻

MVH
Meriem

29 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Doa og teamet er ekstremt dygtige og…

Doa og teamet er ekstremt dygtige og behagelige mennesker.
God og nem kommunikation via appen. De har også dit mentale helbred ind over forløbet, hvilket er alt afgørende for at komme i mål.

Fantastisk team

Jeg har længe ikke rigtig kunne tage mig sammen til, at få omlagt min livsstil, selvom det med tiden blev værre og værre. Jeg havde nul energi og overskud. Et forløb hos Doaa, har virkelig hjulpet mig. Hun er sindssyg skarp og super motiverende. Og så er teamet bare super søde og hjælpsomme. De skifter gerne madplanerne og træningsprogrammerne, når man har brug for variation. Det er det bedste, som jeg har gjort for mig selv.
Hvis man er interesseret i løsninger og metoder, der virker og som rent faktisk holder, så er det team Doaa der rykker.!

29 de janeiro de 2023

Bedste Team Doaa 💪💪💪

Bedste Team Doaa 💪💪💪

Jeg er lige nu i et forløb hos Doaa, Jeg startede på 100,5 kg og er nu på 88,2 kg hvilket var målet 86 kg , Derudover er der gået 50 dage hos team , jeg har flere postive oplevelser med den her livsstilændring, der er med til at booste min selvtillid og mentale sundhed endnu mere!!!!🤩

Jeg er taknemlig for jeres hjælp som Team i fantastisk mennesker og virkelig dygtig til jeres arbejde 😊 til hver en tid vil anbefale jer 💪💪

26 de janeiro de 2023

Rigtig godt forløb hos Doaa

Rigtig godt forløb hos Doaa. Hun er meget hjælpsom og god til, at vejlede hendes klienter. Kan klart anbefale hendes forløb, da hun er god til at motivere og man klart ser fremskridt! Forløbet er ikke som en kur, men som en livsstilsændring. Dette gøre det nemmere ift vedligeholdelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god personlig træner, der vil noget med ens resultater 🤩

Doaa er en super god personlig træner med masser af erfaring og god stemning! Udover det, er hun også lige på røret og lytter til ens behov! Hun indfører sjove udfordringer, der bringer alle hendes medlemmer sammen, hvilket er super fedt! 😃
Plus man lærer, hvordan man kan spise slik med masser af omhugge og bevidsthed !
Tak for en super fed oplevelse! Jeg skal helt kontakte Doaa igen, hvis det stikker helt af med min vægt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil aldrig nogensinde fortryde

Jeg vil aldrig nogensinde fortryde, at være i et forløb hos vores allesammen skønneste dodo!
Det eneste jeg fortryder er, at jeg simpelthen ikke kom igang noget før.
Udover mit vægttab, har jeg lært sammen med dodo i mit forløb med, at elske mig selv, prioritere mig selv, give mig selv ros, styrke min selvværd og selvtillid! Ikke nok med det, fik jeg redskaber i rygsækken til, hvordan jeg kunne fortsætte uden, at være i et forløb længere. Med dodo har jeg tabt mig lidt over 10 kg, men med de redskaber jeg har nu i rygsækken, takket været doaa, så har jeg ydeligere tabt mig ekstra 4 kg! ❤️
Af hjertet tak dodo!

Ønsker i jer, ikke kun en coach men en følgesvend, som altid er der for jer og aldrig nogensinde vil presse jer til tårrer men istedet, løfte jer op med en helvedes masse motivation, omsorg, forståelse, ros og empati.. så skal i helt klart komme under dodos vinger! ❤️

2 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i fuld gang med et forløb hos…

Jeg har i fuld gang med et forløb hos team Doaa!
Doaa og Saniyah er sååå dygtige, sjove og EKSTREM motiverende.
De brænder virkelig for at hjælpe og motiverer! De er sindsyg gode til deres arbejde :)
De leverer træningsplaner og kostplaner ud fra dine ønsker og behov.
Jeg har seriøst ændret på min livsstil siden jeg startede et forløb hos Doaa . Nu er jeg i uge 11 ud af 28 og har tabt 7,6 kg:))))
Jeg har været på ferie, hvor jeg var mega nervøs om jeg kan køre efter min forløbsplan. Doaa og Sanyah har været i kontakt med mig næsten hverdage og vi aftalte, at jeg hverdag skal sende billeder af mine måltider til dem, så de kan guide mig om hvilke mad er bedst for mig at spise. Med deres professionelle hjælp har jeg tabt 1/5 kilo under ferie, selvom jeg spiste ikke nøjagtig efter min kostplan .
Amen alt i alt Daa og hendes team er bombe energi.
KÆMPE ANBEAFALING HERFRA

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for at være i forløb hos…

Jeg er så glad for at være i forløb hos Team Doaa !! Har indtil videre tabt mig næsten 10 kg og stadig spist det jeg har lyst til! Det bedste ved det hele er at det ikke er kedeligt at tabe sig med Doaa! Du kan spise præcis hvad du vil og kun tænke på mængden og kalorierne og der syns jeg hun adskiller sig fra den typiske coach! Vil helt klart anbefale dig et forløb, hvis du går og har nogle kg efter jul og nytår, som du gerne vil smide og opnå mere energi til din hverdag. Madplanen er rigtig god og inkluderende for hele familien og hun lytter til dine ønsker og behov. 5 stjerner herfra! Var en smule skeptisk over at det var et online forløb, men er kun blevet positiv og glad for det 🦾

Classificada 5 em 5 estrelas

Doaa & Saniyah leverer 10/10!

10/10
Jeg er i fuld gang med et forløb hos team Doaa!
Doaa og Saniyah er virkelig dygtige, opmærksomme, sjove og ekstrem motiverende.
De leverer en service i top-klasse 👍🏼
De har formået at skabe et team, hvor de virkelig brænder for at hjælpe og motiverer, og så er det enda noget der VIRKER!
De har skabt et rum, hvor man føler sig tilpas, accepteret og anerkendt.
De leverer nøje træningsplaner og kostplaner ud fra DINE ØNSKER OG BEHOV!
- Gemmen et forløb hos TEAM DOAA får man alt hvad man har brug for, for at skabe rammerne for et sundere LIV.

Inden jeg startede et forløb hos team Doaa, så jeg mig selv som svag, opgivende, træt osv..

Nu står jeg 16 uger senere - 11 kg lettere!
Meget mere overskud, energi, og lyst til at fortætte og udvikle mig selv.

TAK ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været i gang hos duaa i 9 uger…

Jeg har været i gang hos duaa i 9 uger med et vægttabs forløb. Jeg har allerede tabt mig 5,3 kg 😍. Jeg er super glad for doaas vejledning i form af kost, træning og ikke mindst motivation. Det har været et meget lærerigt forløb indtil videre og jeg kan ikke vente med at komme i mål. Doaa zaher kan helt klart anbefaledes💪🏽

Hilsen Sumaya

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais