Elendig service. Ber om at firmaet kontakter meg da de er umulig å få tak i. Jeg ønsker ikke å betale for varer jeg ikke skal ha. Ser under her at de tar seg tid til å svare på hyggelige tilbake... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har sendt dere utallige mail uten å få svar i over en uke. Ønsker å returnere orderen min så ber om at firma kontakter meg snarest. Sånn kundeservice går ikke ann da dere heller ikke har di... Ver mais
A empresa respondeu
En helt grei side. Jeg blir alltid litt skeptisk når en side har språk som mikser litt norsk, svensk og dansk i seg. Men selskapet fremstår allikevel som en seriøs aktør. Prosessen med å fullføre et k... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig raskt behandlet. Bestilte på torsdag, og dagen etter var den ankommet. Anny-X-selen er vakker, og sitter perfekt på min hund
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hundesele som er lett å ta på. Slipper å tre den over hodet .👍🏻😊

Resposta da Doggie
Rask og grei levering og produktet er som forventet.
Jeg bestilte egenprodusert-navneskilt til hundesele.

Resposta da Doggie
Skygg unna. Sånn useriøs bedrift skal en lete lenge etter...
Bestilte flytevest 27.juli, fikk bekreftet på mail samme dag at den skulle sendes straks. 3 august, fremdeles ingen bekreftelse, så jeg etterlyste jeg varen og ble lovet at den skulle sendes ila uka.
Pr idag 9 august er den bekreftelsen ikke mottatt.
Altå, i morgen er det 2 uker siden varen ble bestilt og fremdeles er den ikke sendt!!?
De skylder på lagerflytting, men det har de jo vært klar over og er ingen unnskyldning.
De setter sine kunder i beit med slik oppførsel.
Blir aldri å handle her igjen...

Resposta da Doggie
Have ordered my order 2 weeks ago! Still have not received it! When i tried to contact the company trough e-mail... they started to share me a problems that they are moving warehouse and orders are late.
2 weeks have passed and they have not even shipped my order. Even though on their website it says that they ship it out exactly on a same day as you buy. Very disappointed! Very unreliable!

Resposta da Doggie
Aldri hatt så dårlig opplevelse med en nettbutikk før. Ventet først noen uker på varene før jeg sendte mail og lurte på hvor de ble av. Fikk som svar at de holder på å flytte lager og at varene skulle bli sendt samme uke, noe de ikke ble. Står ingen steder på nettsiden at de holder på å flytte lager og at leveringstiden er økt betraktelig. Sendte en ny mail en uke senere og lurte igjen på hvor varene ble av, og ble igjen lovet at de skulle bli sendt den uka. Etter over en måned uten å ha sett snev av bestillingen min, avbestilte jeg alt. Jeg ble da lovet at jeg skulle få tilbakebetalt pengene, og dette skulle kun ta noen få dager. Nå en måned etter jeg ble lovet penger tilbake, har de enda ikke gjort det. Nå sitter jeg her, uten varene jeg faktisk har betalt for.

Resposta da Doggie
Min første opplevelse av doggie.no:
-Grei nettside
-Lang leveringstid
-Greie priser
-Feilplukk på ordre. Manglet den dyreste varen. Sendte en mail siden tlf ikke var lett tilgjengelig. De ba meg se etter en gang til, til tross for liten eske og at det skulle være umulig at de sendte ut feil da alle varer blir scannet før utsending. Med dette påstår kundebehandler at jeg ikke har sjekket over leveringen. Fiks det kjapt, det fins flere butikker der ute som yter bedre service.
-Oppdatering på ordren underveis var dårlig(fraværende).
-7.8.: Bestillingen fra 15.7. er fremdeles ikke levert fullstendig. Kundeservice svarer ikke.
Kjøpte et dekken for over 3 uker siden, enda ikke sendt..

Resposta da Doggie
Utrolig misfornøyd med de. Bestille varen min for 2 uker siden og enda har de ikke sendt den. Når jeg kontakter de får jeg beskjed om at den sendes denne uka både forrige uke og denne uka, så de holder ikke det de lover.

Resposta da Doggie
Anbefaler å holde kunder oppdatert når det er forventet lenger leveringstid enn normalt, å flytte lager er ikke noe som skjer plutselig så dette har dere visst om lenge.
Få det inn på nettsiden deres i utsjekk, send en Mail til kundene som har bestilt og gi beskjed om at leveringstid er forlenget. I dette tilfellet fra 24-48t til 2 uker før pakken i det heletatt var pakket. Da fortjener kunden beskjed.
Ellers var alt veldig bra, men ting som dette kan være grunn nok til at jeg bestiller fra en annen webshop neste gang jeg trenger noe til min hund..
Ellers var kundeservice bra, fikk kjapt svar :)

Resposta da Doggie
Veldig fornøyd. Enkelt å finne produkt, enkelt å betale, rask oppdatering og rask levering. I tillegg så er produktet supert.

Resposta da Doggie
Alt gikk kjemperaskt og for én gangs skyld klarte postnord å holde følge med hva leverandøren holder (men bytt til et annet logistikkfirma allikevel, Postnord er søppel)

Resposta da Doggie
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.