Hadde utfordring med transportør som ikke kunne levere til avtalt tid. Etter korrespondanse fra dogshop til transportøren ble pakken levert samme dag! 😀
Leia as opiniões dos outros
Fornøyd med selve dogshop 😃 Ble sendt samme dag som jeg bestilte (eller dagen etter 🤔). Synes det bare var litt merkelig at den ble sendt så kjapt, estimert levert 6 dager (26.04) etter den var se... Ver mais
A empresa respondeu
Vært kjempefornøyd med alle produktene jeg har bestilt til nå, både på kvalitet og pris. Hunden er også storfornøyd med godisutvalget og vi kommer til å fortsette å bestille herfra ☺️ Kjekt bonus... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dyrebutikk på nett med service og hurtig levering som fokus. Vi setter kunden i fokus til enhver tid. Dogshop.no har alltid det nyeste og beste for kundene våre. Vi har kjente merker som Kong, Trixie, Carnilove, Chuck-it med mer. Innen hundefôr har vi valgt fôr vi kan stå inne for, og vi har kunnskap om hundeernæring. Vi er nr1 på kaldpresset hundefor og har både Bellfor og Farm Food i vårt sortiment.
Informações de contacto
Skjebergveien 9, 1738, Borgenhaugen, Noruega
- kontakt@dogshop.no
- dogshop.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ikke hyggelig svar når en opplyser opå en hyggelig måte m at størrelseref. er veldig feil
Bestilte tispetruse som skulle passe cocker spaniel, da den kom var det mini-størrelse, passe event en liten havanaiser. Da jeg tok kontakt med dogman var svarer bare at det står mål, så sånn er det…. Jeg kjøpte så tispetruse fra Musti i størrelse til cocker spaniel og den passer perfekt, nesten litt stor. Dårlig «attitude» når en kunde gir beskjed om at størrelsereferansen er helt feil, går an å tilby bytte, beklage osv., men heldigvis er det mange andre gode serviceinnstilte leverandører på hundeutstyr, så da velger jeg bort Dogshop fremover
10/10 Anbefales!
Godt utvalg av produkter, rask med å levere pakke og gode produkter! Anbefales!!😊
Kjempefornøyd!
Kjekt bonusprogram, superrask ordrebehandling og levering (produkter er også som regel kjapt tilbake på lager hvis de er utsolgt).
Kjap levering men dyrt.
Fikk leveringen fort så det er bra, men at jeg måtte betale for hjem levering når jeg handlet mat for over 1000,- syntes jeg ikke var bra.
Jeg veit andre steder hvor det ikke gjøres.
Også syntes jeg det var dyr mat hos dere.

Rask levering
Rask levering, bra produkter og stort utvalg. Valpen elsker godbitene som ble kjøpt 😊
Bra priser og kjapp levering
Bra priser og kjapp levering!
Bikkja digger varene🤩
10/10 i score 😎
Fordi prisene på det meste er innafor…
Fordi prisene på det meste er innafor så sånne som meg som lever på trygd får kjøpt inn nytt halsbånd og ny sele osv til valpen ettersom han vokser! Eneste som gjør at det ikke ble 5 stjerner er fordi tyggebein faktisk er dyrere kiloprismessig enn i veldig mange andre dyrebutikker! Selv om det er mye mer å velge i her totalt sett så derfor velger jeg å handle her fordi jeg har liten hund så han bruker uansett lang tid på å spise opp tyggebeina.

Resposta da DOGSHOP.NO
Fikk ikke forklaring på manglende vare
En av varene fikk jeg ikke levert, og jeg har ikke fått en forklaring på hvorfor. For øvrig fornøyd med leveringen og de varene jeg fikk.

Resposta da DOGSHOP.NO
Det var lett å bestille og jeg fikk…
Det var lett å bestille og jeg fikk produktet tilsendt hjem
Rask levering og billigere på nett enn…
Rask levering og billigere på nett enn hos dyrebutikken vi tidligere handlet til
Veldig gode priser og rask levering
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.