Domene AS Opiniões 272

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sikkert generelt flinke folk! Men nærmer seg nærmeste svindel det de driver med. Viser én pris og etter ett år øker de prisene med mange hundre prosenter! Mitt råd er å finne utenlandske leverandører... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 89% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

ulovlig telefonsalg

domene.no er noen svindlere som driver med ulovlig telefonsalg og venter akkurat 14 dager før dem sender regning. Nekter å slette fakturaen og påstår å ha sent ordrebekreftelse som jeg ikke har fått!

Ikke bra!!

31 de outubro de 2024

Kjære Are,

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt og vil gjerne hjelpe deg med å løse saken. Vi har forsøkt å finne din informasjon i systemet, men har dessverre ikke lykkes. For at vi skal kunne bistå deg videre, ber vi deg ta kontakt med meg direkte på amina.magnusson@missgroup.com.

Uprofesjonell håndtering av salg

Etter en telefonsamtale, som jeg absolutt ikke oppfattet at det foregikk et salg i, har det blitt sendt aktiveringslinker til EyeON ID. Jeg har etterspurt mer informasjon om produktet og fikk heller en faktura som svar og beskjed om at den måtte betales, fordi angrefristen var gått ut. Firmaet oppstår som uprofesjonelle og lite troverdige når de må lure på kunden produktene sine og fakturaen bør annulleres hvis jeg skal fortsette med å bruke domene AS

7 de novembro de 2024

Kjære René,

Fullstendig useriøs

Ble oppringt av en svensk selger fra Domene som ville selge EyeonID, forstod ikke helt hva han ville selge så ba om å få tilsendt informasjon på mail. Fikk en faktura på 5036 kroner på et domene som jeg ikke benytte. Fikk også en ordrebekreftelse på et annet domene, ordrebekreftelse sier ingenting om hva som er bestilt. Når jeg sender mail sier de at angrefrist er utløpt! Hvordan kan man angre noe man ikke har bestilt?? Fullstendig useriøst, total manglende respekt for sine kunder. Hjelpeløst !!!!

5 de novembro de 2024

Kjære Bente,

Ergerlig opplevelse - nå løst

OPPDATERING: Jeg ble oppringt av kundeservice til domene AS i går. Viktor, som ringte, beklaget veldig situasjonen, og forsikret meg at de skulle ha en intern opprydding. Fakturaen er nå slettet, og alt har løst seg på en god måte.

Jeg har vært kunde hos domene AS i mange år, og har alltid vært fornøyd - særlig teknisk support (trengte den 1 eller 2 ganger, og da var de veldig hjelpsomme) fram til nå.
Men nå har jeg opplevd akkurat det samme som flere andre her. Jeg ble oppringt av noen fra EyeOnId. Han snakket svensk og var vanskelig å forstå.
Han sa noe om nettsikkerhet og oppgradering, og at jeg skulle få en epost fra Domene.no hvor jeg skulle klikke på en lenke. Jeg ble ikke opplyst om at dette gjaldt bestilling av en tjeneste, og det ble heller ikke nevnt noe pris. Jeg bestilte i hvert fall ikke noe, eller sa "ja" til noe. Det eneste jeg sa var, at jeg skulle ringe til domene AS. Alt i denne telefonsamtalen virket på denne måten merkelig og useriøst, at jeg var overbevist om at dette var en fakecall. Jeg hadde nettopp (5 minuter før anropet) fått en trussel-epost fra en anonym avsender om at de hadde hakket PCen min. Så jeg gikk ut ifra at de nå også hadde fått tilgang til telefonnummeret mitt, og at dette hang sammen. Men så kom etter bare noen minutter en oppdragsbekreftelse fra Domene AS, og 2 minutter senere kom fakturaen over 5188 kr. Etter at jeg ikke fikk tak i kundeservice, gikk jeg inn på Minside - og fikk helt sjokk da jeg så at fakturaen la her og at tjenesten EyeOnId (angivelig) var bestilt og aktiv. Jeg skrev nå to ganger til kundeservice for å klage på fakturaen, men har fortsatt ikke hørt noe.

1 de novembro de 2024

Hei,

Takk for at du deler oppdateringen med oss, og vi beklager virkelig den frustrasjonen du har opplevd. Vi er glade for at Viktor har vært i kontakt med deg og fått løst saken ved å kreditere fakturaen.

Vi forstår at situasjonen rundt telefonsamtalen var ubehagelig og forvirrende, og vi beklager at du ikke ble tilstrekkelig informert om hva som faktisk ble bestilt og kostnaden for tjenesten. Dette er ikke i tråd med våre rutiner, og vi tar tilbakemeldingene dine på alvor for å forbedre hvordan vi håndterer slike henvendelser i fremtiden.

Vi er glade for at vi kunne rette opp i denne situasjonen, og vi håper at du føler deg trygg på at vi jobber kontinuerlig med å forbedre både våre rutiner og kommunikasjon for å unngå slike hendelser i fremtiden. Det er viktig for oss at du som kunde alltid har en god opplevelse, og vi setter pris på at du har vært en lojal kunde i mange år.

Hvis det er noe mer vi kan gjøre for å hjelpe, eller hvis du har flere spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Takk igjen for at du ga oss muligheten til å rette opp i saken.

Scam alert !!

Opplevde det samme som de andre her. Ble ringt opp av en svensk som tilsynelatende ga informasjon on noe EyeOnId, noe som var helt gresk for meg, men jeg ville ikke være frekk og legge på så jeg hørte på. 1 uke senere kommer det en faktura på over 5000 kroner, jeg blir ganske irritert og sender mail for å få begrunnelse. De svarer veldig uprofesjonelt, og frekt tilbake, med referanser til lovverk og angreretten, noe som fikk meg til å tro at dette er en scam. Akkurat som om de var forberedt med alle referansene til lovverk. De hadde også tatt opptak av samtalen uten å få samtykke til å gjøre det. Jeg har mailet med Neviin fra Domene i over 1 uke nå, og de nekter å kansellere faktura. De svarer frekt, uprofesjonelt tilbake. Helt utrolig! det er min første erfaring av noe slikt. Siste mail fra Neviin sier fortsatt at faktura ikke vil bli slettet fordi angrefristen er utgått. Irriterende. Om ikke dette ordner seg, vil saken bli anmeldt. Skal med det første bytte selskap.

26 de outubro de 2024

Hei Ahmed,

Takk for at du deler din erfaring, og vi beklager virkelig den frustrasjonen du har opplevd. Vi forstår at denne situasjonen har vært både forvirrende og ubehagelig for deg.

Når vi ble oppmerksomme på ditt tilfelle, tok vi umiddelbart kontakt med deg for å rydde opp i situasjonen. Vi beklager at du følte at kommunikasjonen var både uprofesjonell og frekk – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha. Vi har nå kreditert fakturaen og ønsker å forsikre deg om at vi tar tilbakemeldingene dine på alvor for å forbedre våre rutiner fremover.

Vi forstår at du følte deg usikker på telefonsamtalen og at det var mangel på informasjon, og dette er noe vi vil jobbe med for å unngå i fremtiden. Vi vil også gå gjennom hvordan vi håndterer kommunikasjon og oppfølging for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Vi setter stor pris på at du har gitt oss muligheten til å rette opp i feilen, og vi håper at saken nå er løst på en tilfredsstillende måte. Vi ønsker deg alt godt videre og håper du vil gi oss en sjanse til å vise at vi kan levere den servicen du fortjener i fremtiden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst dårlig kundeservice og svindel.

Som så mange andre under skriver blir du lurt av en svensk selger som skal selge deg Eyeonid. Jeg bekreftet ikke noe som helst på telefon men fikk en faktura på over 5000,-.
Sendte en rasende mail til domene.no og etter mye om og men ringte selgeren meg opp igjen og jeg var ikke mindre rasende på henne. Jeg fortalte om og om igjen at denne tjenesten er noe jeg som en liten bedrift ikke trenger og spør også gjentatte ganger om dette er en tjeneste man MÅ ha siden hun ordlegger seg på den måten. Nei sier hun man MÅ ikke men alle har det. Jeg svarer da at jeg skal ikke ha denne tjenesten uansett. Det var greit sa hun surt.

Nå har jeg sendt sikkert 5 mail for å bekrefte at denne tjenesten er slettet fra mine sider men får stadig nye mail fra eyeonid om at jeg må huske å aktivere tjenesten. De på kundeservice (mail) på domene.no bruker veldig lang tid på å svare meg og virker som de sender ut en automatisk mail der de sier de kommer tilbake når saken har blitt sett på bare for å drøye til fakturaen har forfalt for så å kreve penger for dette?? Jeg vet ikke, men dette oppfatter jeg som svindel rett slett. Kommer til å bytte domeneleverandør etter dette.

2 de novembro de 2024

Hei Vilde,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager på det sterkeste for situasjonen og eventuelle ulemper dette har medført.

Vi har vært i kontakt med deg og tatt bort fakturaen som ønsket. I tillegg har vi tilbudt deg kompensasjon som et forsøk på å rette opp i opplevelsen du har hatt. Vi håper dette gir en god løsning på saken.

Dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å sikre at du får den hjelpen du trenger.

Svært useriøst selskap

Oppringt av en svensk representant for domene.no 11. oktober, som forklarte litt rundt noen oppgraderinger de måtte gjøre pga EU direktiv. EyeOnID. Prater på inn, og utpust, før han avslutter med at han skal sende informasjon og at vi alltid kan kontakte kundeservice dersom vi har spørsmål. 28. oktober deiser det inn en faktura på litt over 5000,- for en tjeneste vi aldri har bedt om. Har en pågående epost utveksling med vedkommende nå, men forstår at denne uredelige fremgangsmåten danner grunnlaget for store deler av bedriftsstrategien. Useriøst selskap.

11 de outubro de 2024

Hei Stig Roar,

Faktura

Nokre dagar sidan fekk eg telefon fra Victor som jobbar på kundeservice. Han beklaga hendinga og snakka om kreditering av fakturaen og liten kompensasjon. Ventar fortset på e-post som i skriftleg form stadfestar det som vart sagt i samtalen. Bra at dette vart handtert og løyst.

Eg har det same problem som alle skriv. Ei vekke sidan fekk eg faktura på ca. 5000 kr. til å betale for nokon teneste (ID-beskyttelse) som har eg ikkje sagt ja til. Det var nokon mann frå Domene som ringde meg i begynnelse av oktober og snakka om e-post frå august som eg fekk. Det vart e-post fra Domene om gratis ID-eskyttelse. Eg har ikkje nytta denne e-posten for å bruke denne teneste. Då har eg sagt til slutt i samtalen at eg skal sjå på denne e-posten. Men eg har aldri stadfesta eller logga meg inn til denne teneste. Dette er stadfesta slik at eg fortsett får e-post om at eg må logge meg inn og stadfeste dette. Mannen snakka rart norsk ( kanskje det var svensk). Men eg synest ikkje at ein kan avtale nokon kjøpekontrakt når ein veit ikkje at det kjem til å bli gjort og får ikkje vite om vilkår av kjøpekontrakten. Dette gjer ikkje ei solid bedrift vanleg.

25 de outubro de 2024

Kjære Eva,

Takk for at du delte din erfaring og for oppdateringen av omdømmet ditt. Vi beklager virkelig for opplevelsen du har hatt, og vi er glade for at vi kunne finne en løsning for deg. Vi kan bekrefte at fakturaen nå er kreditert og at du har fått kompensasjon som avtalt.

Vi har også sendt en skriftlig bekreftelse til deg på e-post, slik at du har alt dokumentert. Takk for din tålmodighet og muligheten til å rette opp dette. Vi er her for å hjelpe dersom du har flere spørsmål eller om det er noe mer vi kan bistå med.

SVINDEL EyeonID

Oppdatering:
Etter mye krangling med support ble jeg oppringt av Viktor som løste saken.

OBS! EyeonID svindel.

Ble oppringt av en selger som informerte om at det var en endring på vei vedrørende domenet og sikkerhet. Dette var kun til info forklarte han.

Senere fikk jeg en mail med link til å opprette bruker på portalen. Ingen annen info i mailen enn at dette var EyeonID. Deretter kom faktura på 5200 kr.

Ingen tilbud, ingen bestillinger, ingen ordrebekreftelser, bare faktura.

Sender mail for å forsøke og kansellere tjenesten jeg ikke har bestilt. Blir brått forklart at det er ingen ting de kan gjøre da systemet ble aktivert og fakturert da jeg trykket på linken til portalen deres.

Tar saken videre selvfølgelig, dette er jo ren svindel.
Har lest mange andre anmeldelser med samme erfaring. Helt sykt hvordan de holder på.

STYR UNNA, det finnes mange alternative aktører som leverer samme tjenester. Disse folka er ikke til å stole på.

30 de outubro de 2024

Kjære Christoffer,

Vi beklager virkelig at du har hatt denne opplevelsen med oss. Vi forstår din frustrasjon og tar dine tilbakemeldinger svært alvorlig. Vi har allerede vært i kontakt med deg for å løse situasjonen og har kreditert fakturaen samt gitt en kompensasjon som takk for din tålmodighet.

Vi setter pris på at du delte dine erfaringer, da dette hjelper oss med å forbedre våre rutiner og sikre tydelig kommunikasjon fremover. Hvis du har ytterligere spørsmål eller behov for mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Domene v/Victor rydder opp

Domene tar tak, rydder opp. Det er bra, men skulle bare mangle!
Saken min er løst på en tilfredsstillende måte. Hvis du trenger hjelp, spør etter Victor hos Domene!

30 de outubro de 2024

Hei,

Tusen takk for oppdateringen og for at du har gitt oss muligheten til å rette opp situasjonen. Vi beklager igjen for ulempene du har opplevd. Vi er glade for å høre at saken din nå er løst på en tilfredsstillende måte, og at Victor kunne bistå deg.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner og prosesser for å sikre at slike situasjoner ikke oppstår i fremtiden. Vi har også besluttet å ikke lenger tilby denne typen produkter via salgssamtaler, nettopp for å unngå misforståelser.

Dersom det er noe mer vi kan gjøre for deg, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg!

Classificada 2 em 5 estrelas

EyeonID - oppdatering

Fikk telefon fra Victor som jobber på kundeservice. Han beklaget hendelsen og kreditert faktura. Bra at de håndterte dette.

Jeg ble også som andre oppringt av selger fra EyeonID. Uten å ha takket ja til tilbudet fått jeg faktura på 5188kr. Uten min samtykke, uten skriftlig tilbud eller avtale. Jeg tok kontakt på e-post og ønsket forklaring og kreditnota. De svarer ikke. Svindelbedrift! Jeg skal sikkert ikke betale dette. Hvis jeg ikke får kreditnota skal jeg anmelde saken til politiet.

22 de outubro de 2024

Hei Jakub,

Takk for at du deler din erfaring, og vi beklager de utfordringene du har opplevd. Vi er glade for at Victor kunne kontakte deg og få kreditert fakturaen, men vi forstår at dette ikke skulle ha skjedd i utgangspunktet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer, og vi er glade for at saken er løst. Vi håper at du vil oppleve bedre kommunikasjon og service i fremtiden.

Takk igjen for din tålmodighet og forståelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Håpløs samarbeidspartner EyeonID

UPDATE 30.10.2024.
Fikk telefonsamtale fra en hyggelig kar (Victor) som jobbet på kundeservice backoffice og han beklaget hendelsen og at de tar tak interne rutiner og hvordan selgerne jobber. Ryddet opp på en fin måte og sletter ordren og fakturaen. Fortsatt utrolig at dette kan skje, men fint at de ordner opp på en ryddig måte.

Har hatt domene her siden august 2023. Ble som mange andre her ringt opp av selger fra EyeonID. Han snakket svensk og jeg forsto ikke alt han sa og ba om å få tilbudet på epost, fikk plutselig en faktura på over 5.000,- som jeg overhode ikke har akseptert. Har også ved flere anledninger skrevet mail til support for å få kreditert fakturaen på grunnlag at jeg har aldri har bestilt tjenesten. De svarer meg ikke, og jeg må si det er helt utrolig at de har samarbeid med en så dårlig partner. Ikke ble det sendt med angrerettskjema heller, som skal foreligge ved telefonsalg.

18 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hadde nedgradert webhotellet flere uker…

Hadde nedgradert webhotellet flere uker før autofornyelse da jeg hadde valgt å beholde webhotellet

Da det var tid til en faktura på autofornyelsen ringte en de fra domene.no som var utrolig vanskelig å skjønne hva sagde og som var ekstrem dårlig til norsk , fortalte at de kunne sende det på epost så jeg kunne lese hva de ville da jeg som nevnt før ikke skjønte mye av hva der ble sagt.

Rett etterpå kom en faktura på over 5000 krone.
Har prøvd å skrive til dem at det er ikke nået jeg har bestilt og de skal kreditere den faktura og sende meg rigtig på rundt 1000 kr, men intet svar så langt.

Så med mindre de svare meg og for ordnet opp kan jeg overhoved ikke rekomendere domene.no og kommer til å anmelde domene.no og daglig leder Benny Samuelsen for svindel og bedrageri.

Hei Michael,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi beklager virkelig for forvirringen som har oppstått rundt fakturaen og utfordringene med kommunikasjonen.

Basert på beskrivelsen din, ser det ut til at fakturaen kan gjelde en tilleggstjeneste for vårt ID-beskyttelsesprodukt, som vi normalt tilbyr kunder som en ekstra sikkerhetstjeneste. Denne typen faktura sendes ut når tjenesten er aktivert etter samtale med en av våre selgere. Vi forstår imidlertid at det kan ha oppstått en misforståelse, og vi ønsker selvfølgelig å løse dette på best mulig måte for deg.

Vi har dessverre ikke kunnet identifisere deg i systemet basert på informasjonen i tilbakemeldingen. For å hjelpe deg videre og få klarhet i fakturaen, ber vi deg derfor om å kontakte oss direkte på amina.magnusson@missgroup.com, så vi kan finne en rask løsning sammen.

Takk igjen for at du gir oss muligheten til å rydde opp.

Kundeansvarlig

Classificada 1 em 5 estrelas

37 av 141 er 1 stjerners ratet her,nå…

Nå er det 1 til fra meg, ta den domene.no :P

25 de outubro de 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, selv om vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med oss. Vi ønsker å forstå hva som har gått galt og hva vi kan gjøre for å forbedre oss.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på amina.magnusson@missgroup.com, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning og rette opp i det som har skjedd.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, da de hjelper oss å bli bedre.

Kundeansvarlig

Classificada 1 em 5 estrelas

Opplevelse av både SVINDEL og bedrageri!

Oppdatering: Saken er løst ved hjelp av Victor i Domene AS.

Jeg har fått faktura pålydende 5000 kr, på et produkt jeg verken ønsker eller har bestilt. Dette etter at jeg fikk en telefonsamtale for 3-4 uker siden, som jeg absolutt ikke oppfattet som noe annet enn informasjon, som jeg i tillegg synes var vanskelig å forstå. Det var veldig beleilig at både ordrebekreftelse og faktura ble sendt ut etter "oppsigelsestiden" var gått ut. Dette oppleves som fullstendig svindel og gjort med overlegg! Domene AS tar hemmelige lydopptak av telefonsamtalene, og de opplyser ikke om angrerett. Kan de virkelig være så desperate, at de faktisk må LURE folk inn i en tjeneste? Det kan jo ikke være lovende for deres rennomme eller fremtid.
Domene v/ Neviin gir meg kun standardsvar på mine henvendelser, og jeg har bedt om at noen andre skal se på saken, uten hell. Jeg har sendt en siste e-post, og om dette ikke blir ordnet opp i, har jeg ikke noe annet valg enn å ta saken videre til advokat med tilhørende anmeldelse, samt bruke media for å advare andre.

Hei,

Takk for at du oppdaterte oss, og vi beklager for at opplevelsen har vært så frustrerende. Vi forstår at denne situasjonen har skapt usikkerhet, og vi tar tilbakemeldingene dine på største alvor.

Vi er glad for at Victor kunne bistå deg og finne en løsning som forhåpentligvis har gitt deg en bedre opplevelse. Vi ser samtidig at vi må være ekstra tydelige i vår kommunikasjon for å unngå misforståelser, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner for å gi kundene en trygg og positiv opplevelse.

Om det er noe mer du ønsker å diskutere, eller om vi kan hjelpe med noe annet, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Svindel & bedrag

Midt i arbeidstiden ringte en svensk telefonselger, som jeg oppfatter skal informere om noe ifm. Mitt abonnement hos Domene.no. Det var svært vanskelig å forstå hva som ble sakt i telefonen, grunnet uklar tale.
Han fortsetter bare å prate i vei uten at jeg får komme til ordet. Jeg spurte om han heller kunne sende informasjon på email, da jeg ville lese meg opp på det han snakket om, istedenfor kom det en faktura på over 5000kr.
Jeg bekreftet ikke noe kjøp av produkt, og har vært i dialog med flere via email og telefon hos Domene og Eyeonid, men de nekter å kansellere fakturaen. Skylder på at angrefristen er gått ut og de ikke kan gjøre noe.

Dere følger ikke Norske lover og regler for telefonsalg. Når dere i tillegg sender meg opptak av telefonsamtalen, uten å ha gitt informasjon eller fått samtykke til dette. Da krysset dere enda en grense, for hva som er lov.
Oppdatering:

Etter mye irritasjon og mail frem og tilbake, ble jeg oppringt av Victor. Han tilbydde ett år gratis Domene
( som jeg takket nei til) da jeg har sagt opp.
Men slettet fakturaen min til EyeonId.

24 de setembro de 2024

Hei Ine,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi beklager at samtalen opplevdes forstyrrende, og vi forstår frustrasjonen du har hatt rundt dette.

Vi ser at fakturaen nå er fjernet, og vi beklager at denne situasjonen førte til unødvendig bryderi for deg. Vårt mål er å gi tydelig informasjon, og vi tar tilbakemeldinger som dine seriøst for å forbedre oss.

Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi setter stor pris på din tålmodighet og håper å kunne gi en bedre opplevelse i fremtiden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dere langt unna domene.no

EDIT: Ble kontaktet av Victor fra kundeservice som ordnet opp. Kreditert faktura og tilbudt gratis abonnement i ett år. Heldigvis er det noen som har hodet skrudd riktig på hos domene.no.

————————————————
Hold dere langt unna domene.no! Jeg er så eitrande forbanna…!!
Har hatt akkurat samme opplevelse som mange andre her hvor jeg blir tilsendt en heftig faktura på en tjeneste jeg aldri har bestilt, og som de ikke har noen dokumentasjon på at jeg har bestilt/bekreftet. Akkurat fått mail fra Neviin om at de ikke kan slette fakturaen. Går selvsagt videre med saken.

Hei Anna,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi er veldig lei for at du har hatt en så frustrerende opplevelse, og vi forstår hvor irritert du må være.

Vi er glade for at Victor har vært i kontakt med deg og fått ordnet opp i saken, med både kreditert faktura og et tilbud om gratis abonnement i ett år. Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor og vil bruke denne situasjonen til å forbedre våre rutiner fremover.

Vi beklager på det sterkeste at dette oppstod, og vi ønsker å forsikre deg om at vi jobber kontinuerlig med å forbedre både våre kommunikasjons- og salgsprosesser. Vi håper at situasjonen nå er løst på en tilfredsstillende måte og at vi kan få muligheten til å vise deg den servicen du fortjener.

Hvis det er noe annet du trenger hjelp med, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

svindel og ulovelig virksomhet

Jeg er kunde hos Domene AS, men har nylig mottatt en faktura på 5000 kr for noe som heter Eyeonid, som flere andre anmeldere også har opplevd. Ved kontakt med domene AS ble jeg informert om at fakturaen må betales, til tross for at jeg ikke er kjent med produktet de hevder å ha solgt meg. Dette oppfatter jeg som svindel. Domene AS hevder å ha lydopptak av en telefonsamtale der jeg skal ha godkjent kjøpet, men de nekter å gi meg tilgang til dette opptaket. Dette er problematisk av flere grunner: Jeg var ikke klar over at samtalen ble tatt opp og har heller ikke gitt mitt samtykke til dette. Videre var verken pris, produkt eller informasjon om angrerett tydelig for meg under samtalen.
I henhold til angrerettloven § 21, skal angreretten være på 12 måneder når slike forhold ikke er opplyst. Et raskt Google-søk viser at denne praksisen har vært utbredt over lengre tid. Det ser ut til at selskapet tilbyr lave priser på domenenavn, men deretter fakturerer for andre tjenester til uforholdsmessig høye priser.
Til tross for gjentatte forsøk på å kontakte domene AS via e-post, har de sluttet å svare meg. Jeg ønsker å advare andre mot denne praksisen og håper selskapet vil revurdere sine metoder. Dersom fakturaen ikke kanselleres innen forfallsdatoen, vil jeg vurdere å anmelde saken til politiet.

22 de outubro de 2024

Hei Alexander,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager på det sterkeste at dette har skjedd og for den frustrasjonen det har medført.

Vi har fjernet fakturaen knyttet til EyeonID, og vi har også tilbudt kompensasjon som et uttrykk for vår beklagelse. Etter tilbakemeldinger fra våre kunder har vi valgt å avslutte samarbeidet med EyeonID og vil ikke lenger kontakte kunder angående denne tjenesten.

Vi ønsker å forsikre deg om at vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Dersom du fortsatt har spørsmål eller ønsker ytterligere oppfølging, er du velkommen til å kontakte oss direkte.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mye frem og tilbake endte godt til slutt

Ble kontaktet av en selger for en tid tilbake som hadde informasjon om EyeOnId som er en ny tjeneste dem har begynt med.
Selger var påtrengende og vanskelig å komme til for å gi tilbakemelding om at tjenesten ikke er ønsket. Selger tok heller ikke et nei for et nei når jeg sa jeg ikke var interessert.
Jeg tillatte dermed å motta informasjon på e-post, som jeg valgte å ikke følge opp.

Ut av det blå mottar jeg faktura på over 5000,- som flere andre her. Ikke har jeg valgt tjenesten og ikke har jeg signert eller bekreftet noe ønske om tjenesten.

I dialog med Domene AS forsøker jeg å få trukket tilbake faktura og tjenesten, men som blir avkreftet på grunn av reklamasjonsfrist og bla bla..

Dersom saken ikke blir ordnet opp i, blir saken sendt videre til Forbrukertilsynet med bakgrunn av det jeg opplever som svindel.

Oppdatering:
Videre dialog med Domene AS fører ingen vei. Neviin, Josefina og Freyja er ikke behjelpelige og saken vil gå videre med politianmeldelse.
Domene AS burde vært svartelistet for lengst, slik som dem holder på.

Oppdatering 04.11.2024:
Endrer fra 1 stjerne til 3 stjerner på bakgrunn av service fra magiske Victor som kom inn i bildet. Faktura slettet og er blitt kompensert med 1 år fri tjeneste for domenet.

Lang korrespondanse med Domene AS førte ingen vei.
Min omtale hos Trustpilot ble flagget som lite troverdig opplevelse av Domene As, som førte til at omtale ble fjernet. Jeg responderte med informasjon som sannsynliggjorde min opplevelse som deretter aktiverte min omtale igjen.
Jeg håper Domene AS rydder opp og at andre med samme opplevelse får samme bistand.

23 de outubro de 2024

Hei Marius,

Takk for at du delte din opplevelse. Vi beklager virkelig at kontakten med oss ikke har levd opp til dine forventninger, og vi ønsker å hjelpe deg med å løse situasjonen på best mulig måte.

Vi har forsøkt å komme i kontakt med deg for å få mer informasjon som kan hjelpe oss med å identifisere saken din, men dessverre har vi ikke fått svar og heller ikke klart å finne dine opplysninger i vårt system. Vi setter stor pris på om du kan ta kontakt med oss og oppgi kundenummeret ditt eller annen informasjon slik at vi kan følge opp og hjelpe deg videre.

Ikke nøl med å kontakte oss på amina.magnusson@missgroup.com – vi er her for å hjelpe deg.

Domene AS

Classificada 1 em 5 estrelas

Id-avtale som ikke er ønsket til en stor sum!

Hei.
Etter mye frem og tilbake med kundeservice, så fikk vi en tlf fra Victor i firmaet som beklaget og sa vi kunne se bort fra fakturaen. Dette er bra og takk for det, men det skal være unødvendig å krangle så mye. Sender med en del vi fikk fra forbrukerrådet i dag ang telefonsalg. Dette er noe alle firma bør kunne, og følge, og som evt kommende kunder bør være obs på:

For at det skal bli inngått en bindende avtale ved uanmodet telefonsalg må den næringsdrivende bekrefte tilbudet skriftlig etter at telefonsamtalen er avsluttet. Forbrukeren blir ikke bindet før tilbudet er akseptert skriftlig, noe som må opplyses om i det skriftlige tilbudet.

Dersom dette ikke er gjort, er det ikke inngått en bindende avtale.

Du har uansett angrerett de første 14 dagene etter du inngikk avtale om tjenesten, videre blir denne fristen utvidet til 12 måneder dersom du ikke har fått informasjon om angrerett.
Min sak kommer under:

Nå har jeg sendt flere mail ang å få sletta faltura på over 5000,- på ei tjeneste jeg ikke ønsker! Vi har og prøvd å ringe, noe som resulterer i null svar. Står på plass to i en time.
Ser at det er flere som har hatt og har samme problemet som meg når jeg leter her, og jeg har den samme oppfattelse som de. Den tlf.samtalen ang id-beskyttelse virket ikke som et salg som skulle ende med ei regning på over 5000,-.
Dessuten har det kommet mail fra dere om gratis id-beskyttelse flere ganger dette året. Hvordan kunne jeg koble at det skulle bli 5000,- rett etter en tlf der en person snakker deg i senk uten at jeg legger merke til summen?
Jeg har ikke mottatt noen ordrebekreftelse etter samtalen og jeg har ikke logga meg inn på linken i mailen som ble sendt for å aktivere konto.
Jeg får til svar via mail at jeg har godtatt avtalen pr tlf og at det er 1 års bilding. Etter at jeg huka av på domenes sider at jeg ikke ville fornye tjenesten fra de, så fikk jeg en mail der det sto at jeg kunne ta kontakt via mail om jeg ønsket en oppsigelse med en gang. Da trodde jeg det ordnet seg,men det gjorde det ikke!

Jeg kan se at det er en person hvertfall de siste dagene som fikk sletta fakturaen. Det kan gjøres det samme hos meg og.

Jeg setter meg nå ned og sender forbrukerrådet mail, og i neste omgang går jeg til politiet om det ikke ordner seg.

Therese Sørensen

23 de outubro de 2024

Hei Therese,

Takk for at du deler din erfaring, og vi beklager virkelig den frustrasjonen du har opplevd i denne saken. Vi forstår at dette har vært en tidkrevende og frustrerende prosess, og vi setter pris på at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Det er godt å høre at Victor har fått kontakt med deg og at fakturaen har blitt kansellert. Vi er glade for at vi kunne rydde opp i situasjonen, men vi er også fullt ut klar over at det aldri skulle ha kommet så langt i utgangspunktet. Vi beklager at kommunikasjonen ikke har vært tydelig nok og at du ikke har fått den hjelpen du hadde rett til.

Som du påpeker, er det viktig at selskapet følger korrekt praksis når det gjelder telefonsalg og angrerett, og vi tar dette på alvor. Vi setter stor pris på at du har delt informasjon fra Forbrukerrådet, og vi vil gjennomgå våre rutiner for å unngå at slike situasjoner skjer igjen i fremtiden. Vi skal også se nærmere på hvordan vi kan forbedre vår kundeservice, så vi kan være mer tilgjengelige og hjelpe våre kunder raskt og effektivt.

Vi ønsker å forsikre deg om at vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi takker for din tålmodighet i prosessen. Hvis det er noe mer du trenger hjelp med, eller hvis det er andre spørsmål, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi håper at denne saken nå er avsluttet på en tilfredsstillende måte, og vi setter pris på at du gir oss muligheten til å rette opp i feilen.

Domene

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais