DreamBalloon.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, flot overblik, dygtig pilot, havde god plads i kurven.Helt suveræn landing. Måske man skulle overveje kun 3personer i hvert rum , der kan ikke stå 4 ved yderkanten

Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk tur, hvor vi gled langsomt og stille hen over et landskab, vi kender så godt. Eminent dygtig pilot, som lige dyppede kurven i Gudenåen (næsten), til stor fryd for alle. Meget imponerende altsam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var simpelthen en helt fantastisk oplevelse at være ude og flyve i luftballon. Særligt kaptajn og hjælpere var perfekte! God forklaring, meget jordnære og man følte sig virkelig i gode hænder.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For mig var det mit største ønske til min 75 års fødselsdag som jeg fik opfyldt at min dejlige familie. Turen levede fuldt ud til mine forventninger. Jeg var sammen med nogle søde mennesker og en rig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de passeios de balão

Escrito pela empresa

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Betagende og ekstraordinært

Efter at ha’ ventet på den rette dag i balloonflyvning i 2 år, så var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sædvanlige.

28 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeanette og jeg fik en helt igennem…

Jeanette og jeg fik en helt igennem fantastisk oplevelse med en flyvetur i ballonen den 22.5.26 - vejret og oplevelsen var helt perfekt med de bedste styrmænd - og som vi oplevede var sikkerheden helt i top. De får helt sikkert 10 af 10 herfra
Ruth

22 de maio de 2026

En uforglemmelig oplevelse

Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsætning og nedpakning. Der var styr på alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortælle en masse spændende historier.
Alle burde prøve at flyve med luftballon.

22 de maio de 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk hjælp ved kontakt. Meget og rettidig information i forbindelse med flyvning og ved aflysning. Meget behageligt personale og dygtige folk.
Storslået oplevelse under trygge forhold.

19 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til DreamBalloon.dk for en skøn tur…

Tak til DreamBalloon.dk for en skøn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kørte snorlige, og ingen var utrygge eller følte ubehag ved turen. Vi havde endda en med højdeskræk med, og han endte med at stå ved rælingen og kigge ud. Vores skipper John Almeida var helt igennem kompetent og rolig og havde fuldstændig styr på flyvningen.
Der er kun én ting, at sige til det i en anmeldelse: fem blinkende, funklende stjerner for en oplevelse, som vi alle vil bære med os resten af livet.

17 de maio de 2026

En mega fed oplevelse

En mega fed oplevelse. Selvom prisen er lidt dyr og man skal være lidt heldig og tålmodig med få en tid, pga vejret selvfølgelig.
Men når man kommer der op, så er det hele værd og crew var super dygtig og gode til guide og forklare

19 de maio de 2026

Dygtig ballon skipper

Dygtig ballon skipper.
God oplevelse at se landskabet glide langsomt forbi under mig i en afstand til jorden, hvor jeg kunne følge dyreliv og vekslende vegetation

17 de maio de 2026

Fantastisk ballontur

Klar information
Philip fortalte meget præcist hvad der skulle ske og på en sjov måde.
Tryg måde at få en super oplevelse i 500 meters højde.

8 de maio de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais