DreamBalloon.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, flot overblik, dygtig pilot, havde god plads i kurven.Helt suveræn landing. Måske man skulle overveje kun 3personer i hvert rum , der kan ikke stå 4 ved yderkanten

Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk tur, hvor vi gled langsomt og stille hen over et landskab, vi kender så godt. Eminent dygtig pilot, som lige dyppede kurven i Gudenåen (næsten), til stor fryd for alle. Meget imponerende altsam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var simpelthen en helt fantastisk oplevelse at være ude og flyve i luftballon. Særligt kaptajn og hjælpere var perfekte! God forklaring, meget jordnære og man følte sig virkelig i gode hænder.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For mig var det mit største ønske til min 75 års fødselsdag som jeg fik opfyldt at min dejlige familie. Turen levede fuldt ud til mine forventninger. Jeg var sammen med nogle søde mennesker og en rig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de passeios de balão

Escrito pela empresa

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter rigtig mange aflysninger.

Efter rigtig mange aflysninger.
( vi kan heldigvis ikke styr vejret 😉 )
MEN 22 gang var lykkens gang ❤️
Det var en fantastisk, dejlige og uforglemmelig oplevelse ❤️
Hvis I laver nogle flyvetur i Nordsjælland,
Så ringer I bare og jeg er på igen 😘🥰❤️
Tusind tak for jer 🤗

8 de maio de 2026

Fantastisk oplevelse

Efter hvad der føltes som 117 aflysninger, lykkedes det endelig at komme op i en luftballon – og det var hele ventetiden værd! 🎈😅

Vi var afsted fredag d. 1/5-26 og fik en helt fantastisk oplevelse. Vi var i luften i 1 time og 25 minutter i det smukkeste vejr – en udsigt og ro, man ikke glemmer lige med det samme.

En stor tak til det skønne team – John, Line og Peter – som sørgede for, at alt spillede. Trygheden var i top hele vejen igennem, og deres professionalisme og gode humør gjorde oplevelsen endnu bedre 😊

Kan kun varmt anbefales!

30 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk ballontur i skønt vejr

Fantastisk ballontur i skønt vejr. Super professionel mandskab som gjorde turen både tryg og hyggelig. Kan kun anbefales - også selvom man har lidt højdeskræk😊Sjov oplevelse at være med at at gøre klar og pakke sammen.

29 de abril de 2026

En helt igennem magisk oplevelse♥️

En helt igennem magisk oplevelse♥️
Alt var mega tjekket og spillede bare. For én der egentlig har højdeskræk, gjorde crewets profesionelle, rolige og pædagogiske tilgang skyggen af al skræk til skamme. Jeg kan på det varmeste anbefale Dreamballon og kaptajn John med flere. 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️Der var intet trivielt at mærke på personalet, som har mange flyvninger bag sig- jeg oplevede også deres begejstring og arrangement for flyveturen.

1 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde aldrig været oppe at flyve før

Havde aldrig været oppe at flyve før. Så det var med en stor portion spænding.
Philip og hans Crew gav mig og alle de andre gæster en forrygende oplevelse.
Deres positive måde at tage imod os på var så fedt. Og sikke en fed oplevelse at flyve i varmluft ballon.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Dream balloon.

30 de setembro de 2025

Storslået oplevelse

John Almeida var en dygtig pilot, der forstod at manøvrere ballonen, så alle fik fine kig. Han fløj både lavt over huse og trætoppe og op i 600 m højde.
Vi var heldige og fløj i det mest fantastiske vejr, hvor vi kunne se hele Sjælland på en gang. Meget stort at se fra Kullen til Møns Klint og fra Øresunds- til Storbæltsbroen blot ved at dreje hovedet.

24 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker tur i godt vejr med en…

Lækker tur i godt vejr med en underholdende skipper i det midtsjællanske.
En ting er selve flyveturen, men at hjælpe med at pakke ballonen ud og inflate den og hjælpe med sammenpakning igen er også en oplevelse i sig selv.

24 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais