Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Var til fest med min datter som bestille en vogn igennem sin ap står og venter så kan hun se den er kørt med en anden som skal et helt anden sted prøver kontakt chaffør i apen med kunne ikke hun hav... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste service fra en taxa chauffør. Var på en kort tur fra lufthavnen til mit hjem. Jeg er dårlig gående og bruger stok, men da jeg skulle ud af taxaen, vente chaufføren sig rundt og åbnede d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fullständigt värdelös taxa, dom väljer om dom vill köra eller inte. Skulle ta en ”Drivr” sätter in min väska i bilen. När jag säger att jag ska köras ca 10 minuter. Plötsligt så vill han inte köra, h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vil du hyre en uprofessionel taxa der koster mere end taxaen? Så er det drivr. Chaufføren har nul kendskab til omgivelser, hans øjne sidder i Google maps. Der smides til sidst en tillæg... Fordi d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Táxi
  2. Serviço de transporte

Escrito pela empresa

DRIVR er navnet på en ny og innovativ app, der tilbyder kørsel med chauffør i miljørigtige biler såsom el-, hybrid- og brintbiler. Vi hos DRIVR sigter efter at nedbringe CO2 udslippet og vil være med til at gøre København til et grønnere sted hvad angår transport. Når du kører med DRIVR, er det ikke kun transporten, der er i højsædet, men også de unikke og gode oplevelser. Med lokale indsigter og høj service stræber alle vores chauffører efter at give hver enkelt kunde en fantastisk oplevelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

truende adfærd og fritaget for trafikale regler

Nummerplade AM 99 078
Køre efter egne opfundende trafikreglerne han lærte nede i mellemøsten. Hvor han er vigtigere end alle andre og skader farlig situation, og efterfølgende føre sig frem med truende adfærd overfor med trafikkanter, selvom han ellers havde meget travlt.

2 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Suk… Nu har jeg kørt med Drivr i flere…

Suk… Nu har jeg kørt med Drivr i flere måneder.. Jeg må desværre sige at det er exceptionelt dårligt. Jeg kører tre dage om ugen samme tur. Her var det meningen jeg skulle have en fast chauffør. Tre gange har Drivr lovet det, men det kan de ikke leve.
Til gengæld kan man så opleve at Drivr ikke kan finde ud af når jeg skal køres tilbage. De sidste tre dage er chaufførerne kørte forkert selvom man har fortalt det er forkert.

9 de junho de 2023

VÆLG DRIVR FRA !!!

Hvis du skal køre med en hyrevogn så vælg Drivr fra!! da de gerne vil snyde kunderne, du skal vide hvor du skal køres hen ellers prøver de helt sikkert at snyde dig og kører en lille omvej og siger det er gpsen der siger hvad jeg skal og idag nok en ubehagelig oplevelse at køre med Drivr,
VÆLG DEM IKKE!!
VÆLG DEM FRA
VÆLG DEM IKKE!!
TYDLIGERE KAN JEG IKKE SIGE DET
FUSKER FIRMA !!

8 de junho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Taxa fra lufthavnen til bopæl Amager

Vi skulle med taxa fra Københavns Lufthavn til bopælen på Amager. Da chaufføren hørte adressen, fik vi af vide, hvor lang tid han havde ventet på sin tur. Under hele turen var man ikke i tvivl om, hvor utilfreds han var. Han kørte 10-20 km under fartgrænsen. Vi betalte også et gebyr på 30 kr., som ikke fremgik af kvitteringen. 2 stjerner - kun fordi, at vi trods alt kom hjem.

5 de junho de 2023

331kr koster det at køre 8km

331kr koster det at køre 8km. Føj noget svineri. Håber taxabranchen brænder opbyg går konkurs. Ren tyveri at tage så mange penge for at køre rundt. Har lige været i Spanien og det kostede 75kr at køre 10min. Første og sidste gang jeg bruger Drivr og andre taxa pengeslugere.

3 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

I lørdags kom jeg hjem fra Portugal og…

I lørdags kom jeg hjem fra Portugal og min søn - som fløj med sit arbejde fredag- havde sat min bil tæt på hans arbejde, så jeg kunne hente den der.
Jeg tog en taxa - som viste sig at være en DRIVR bil.
Han kendte ikke adressen og ringede 2 gange op og talte med familien, så jeg måtte finde adressen på min telefon og holdt den, så han kunne se hvor vi skulle hen.
Taxameteret stod på 151 kr og jeg gav ham Visa-kortet, og bad ham runde op til 160. Han blev vildt ophidset og råbte at han ikke havde købt ny bil til 1.4 mill og siddet og ventet i lufthavnen, for at køre folk rundt og hente deres biler. Og han fik heller aldrig drikkepenge. Han ville have 200 kr.
Jeg argumenterede lidt for mine 160 kr., men synes hans fremtoning var truende og agressiv, så gav ham kortet.
Han tastede flere gange og sagde at internettet ikke virkede, så jeg måtte betale med MP. Det gjorde jeg så.
Jeg har taget billede at hans køre id med navn, hans nummerplade. Har hans mobil nr på min MP og jeg har billede af taxameteret.
Det er dårlig stil og det bør stoppes.
Jeg kører aldrig med det firma mere.

27 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle hjem fra hovedbanegården i…

Jeg skulle hjem fra hovedbanegården i fredags (31 marts). Chaufføren overskred hastighedsgrænserne flere gange. Nede ved søerne kørte chaufføren over for rødt lys uanset at, lyset forinden i nogle sekunder var skiftet til rødt.
Jeg sætter mig aldrig ind i en taxa fra Drivr mere. VH Bent

31 de março de 2023

Anbefaler ikke DRIVR !

Vi har bevilget DRIVR taxa fra kommunen og min søn burde være hentet 7:30 hver dag. SAMME TID HVER ENESTE DAG! også hver eneste dag skal jeg ringe og høre hvor er taxa hen fordi den er her næsten aldrig til tiden 😡 og hvis jeg ikke ringer dukker de ikke op. Vi venter ofte 30 min og min søn kommer forsint i skole og jeg når heller ikke til tiden på arbejde. Det hjælper ikke at jeg eller skolen eller kommunen klager. Det er utroligt!

24 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Forudbestilte en taxa til nytår

Forudbestilte en taxa til nytår, 2 timer forinden den skulle komme. 2 min inden den skulle komme blev den aflyst. Billigt plattenslagerfirma. Fint at bruge hvis du er fattig og vandt til at blive taget bagi.

30 de dezembro de 2022

Snydt af chauffør

D. 26/11-22
Hej
Jeg har lige kørt med id 9816595.
Jeg skulle fra lufthavnen til Neptun alle på Amager . Han vælger at køre mig af motorvejen helt hen til Tårnby torv , kører hele vejen via løjtegårdsvej til amagerlandevej. Og kører derefter forkert og så ned af Neptun alle. Han bilder mig ind at lufthavns vejen i indrigs er lukket. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at jeg skal betale 204kr for en rundtur på Amager . Som plejer at koste 70kr , og så lyver han også. Jeg føler mig Så uretfærdigt behandlet! Jeg ringede efterfølgende til lufthavnen for at sikre mig, at der ikke var vejarbejde. Og der var ikke vejarbejde!!! Jeg skriver med det samme til drivr’s e-mail adresse, som stod på dankort kvitteringen. Men fik ikke noget svar, skrev igen en uge efter, stadig ikke noget svar. Nu har jeg skrevet det i deres chat box på deres hjemmeside. Se om det virker. Ved det er et lille beløb vi snakker om, men bryder mig ikke om at blive løjet overfor og snydt. Kedelig måde at starte en julefrokost på.

25 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

En meget meget dårlig service

En meget meget dårlig service, jeg bestilte en vogn en uge før til kl 07:40 for min søn skal være hos tandlægen kl. 08:05 vognen dukkede frem kl. 08:02.. Faktisk de fortjener ikke en eneste stjerne

15 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

En skam man ikke kan give nul stjerner.

En skam man ikke kan give nul stjerner.

08/11 '22: forudbestilte vogn kom aldrig.
11/11 '22: to forudbestilte vogne kom aldrig, selv om bekræftet reservation pr. telefon.

Blev ringet op af uinteresseret Drivr-medarbejder, som ikke kunne forklare hvorfor vognene ikke kom.
Han virkede ligeglad.

11 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

I have been trying to get in contact…

I have been trying to get in contact with Drivr since 8 September: no replies.
On Tuesday evening 6 September, my daughter and me took a Drivr cab from Christiana to Next House Copenhagen.
Your driver dropped us at Urban House near Central Station. I told him this is not our hotel and if he could please use his GPS. He fumbled with his device and confirmed that it was Next House.

Obviously, reasoning with that driver didn't make sense, so I paid the bill and we walked to our hotel ( 11 min ).

Your driver did NOT get us where we wanted to, he made a HUGE detour that took 13 minutes drive instead of 6 minutes. I verified on Google maps. On top, your driver was watching soccer WHILST driving.

Would you not get back to me, I will not hesitate to take further steps. Your driver is robbing tourists, watching his phone whilst driving, dropping women off after dark at the wrong place.

You will find the receipt below for your reference.

6 de setembro de 2022

Upålidelig

Hvis Drivr vil lave aftale med Københavns kommune om, at køre børn og unge med Autisme, så forpligtiger de sig også til at overholde den. Hvis ikke i kan det, må i have etik nok til at sige at de pt ikke magter opgaven.

Det er ikke ok at børn og unge med autisme der er afhængig af en pålidelig afhentning efter skole, skal vente i frustration i op mod 15-20 minutter.

19 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

I have now enjoyed my 3 rides with an…

I have now enjoyed my 3 rides with an amazing drivr. She’s absolutely gorgeous, a super driver and she’s Always smiling. I have enjoyed my rides with her and saved her number for further rides. You guys should appreciate a drivr like Misbha. Amazing Girl.

18 de agosto de 2022

To gange......to gange.

To gange......to gange.. forsøgte chaufføren at køre en omvej, da vi lod som om vi sov på bagsædet, på vej hjem fra en bytur.

Første gang, ved at dreje af mod Herlev på Hillerød motorvejen, på vej mod Rundsted. Anden gang, at dreje modsat hans GPS, i Hørsholm.

Sidste gang vi bruger jeres service. Derudover er i hermed blevet fjernet som mulighed for afhentning af kunder og medarbejdere i vores virksomhed.

Chauffør ID: 513810
Tilladelse: 39048329

26 de junho de 2022
logótipo da Drivr

Resposta da Drivr

Hej Simon

Vi beklager af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Hvis du kan give os yderligere oplysninger i form af dato, tidspunkt og opsamlingspunkt/afsætningsadresse, så vil vi have alle de nødvendige oplysninger, til at kunne fremsøge den specifikke tur og følge korrekt op på den.

Du er velkommen til at sende os disse oplysninger i en mail på support@drivr.com. Så skal vi nok tage hånd om sagen.

Mvh.
DRIVR

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais