När jag hade tre paket att välja mellan så rekommenderade Peter det minsta paketet trots att jag va inställd på den mellanstora batteriet. Redan där visste jag att han vill ge kunden det som passar... Ver mais
Snabb leverans och installation av batteripack i en golfbilarna vi använder i verksamhet på skärgårdsö. Efter att batteriet efter första säsongen gått sönder av vad det verkar fabrikationsfel... Ver mais
Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. Väger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde, Bättre ax,superstark och framförallt underhållsfritt. Har bara kört nå... Ver mais
Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jämfört med gamla blybatterier. Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hål och sen hem igen på samma laddning. Dock bara 18 hål hösten när det är... Ver mais
Vi konverterar golfbilar med Litiumbatterier. Du slipper allt underhåll såsom kontroll av batterivatten och underhållsladdning under vintern. Dessutom håller de 5 gånger längre med mellan 3-5 000 laddningar/laddcykler. Nästa batteribyte om 30 år?
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Mycket hjälpsam och bra på att hitta rätt lösning för mig. Snabb och mycket trevlig. Rekommenderar starkt!
Så var det då dags att ersätta batterilösning i vår EZGO RXV (48V) från 2012. De 4 blybatterierna sjöng på sista versen. Jag såg det inte som ett alternativ att fortsätta med den gamla tekniken utan sökte en modernare lösning. Tog kontakt med EagleGo och fick snabb och förtroendeingivande assistans av Peter.
Det var smidigt att få assistans med installation hemma i det egna garaget. På bara några timmar ersattes blybatterierna med ett Litiumbatteri och ny laddare.
Jag ser positivt på hela processen så här långt. Allt funkar enligt förväntan. Jag hoppas och tror att lösningen kommer att funka bra under många år.

Resposta da EagleGo
Reservdelar och beskrivningar enl ök samt muntliga kontakter som var otroligt bra att få bolla problemen med en som har mer kunskap av golfbilar än jag.Återkoppling till mig om allt fungerar som det ska mycket nöjd.

Resposta da EagleGo
Världsklass på snabb rådgivning och hjälp av Peter när våran golfbil inte ville starta

Resposta da EagleGo
EagleGo levererade en otroligt bra service och gick verkligen “above and beyond” för mig då de kom och installerade med kortvarsel.

Resposta da EagleGo
Vilken bra service och suport när jag installerade ett litium batteri.
Hel nöjd kan rekommendera eaglego alla dar i veckan. Tack Peter för hjälpen.
//Pelle Larsson..

Resposta da EagleGo
Peter from EagleGo gave our golf club fantastic service from start to finish. 100% happy with the product and we will continue to update all our golf carts with lithium batteries from EagleGo in the future. Highly recommend to anyone that wants to update their golf car to the latest in lithium technology.

Resposta da EagleGo
Bra support under ombyggnaden förenklade installationen
Jimmie Berglund

Resposta da EagleGo
Bra service och information om skötsel av litiumbatteri.

Resposta da EagleGo
Beställde nytt lithium batteri till vår Club Car genom Peter Tillman i Rälla på Öland som Peter på EagleGo levererade snabbt.
Fantastisk service med leverans och montage. Det blev som en ny bil

Resposta da EagleGo
Bra kontakt och trevlig med bra tips och med ett bra klimatåtgärder helt fossilt fritt 😃👍

Resposta da EagleGo
Är supernöjd med batteribytet i min golfbil, bilen blev lättare och mycket piggare. Proffsigt jobb med installation på plats hemma, Peter kan sina saker :-)

Resposta da EagleGo
Riktigt bra och proffsig service, rekommenderar starkt!

Resposta da EagleGo
Mycket bra och personlig service. Utförde leverans och installation exakt som jag hade tänkt mig.

Resposta da EagleGo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.