När jag hade tre paket att välja mellan så rekommenderade Peter det minsta paketet trots att jag va inställd på den mellanstora batteriet. Redan där visste jag att han vill ge kunden det som passar... Ver mais
Snabb leverans och installation av batteripack i en golfbilarna vi använder i verksamhet på skärgårdsö. Efter att batteriet efter första säsongen gått sönder av vad det verkar fabrikationsfel... Ver mais
Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. Väger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde, Bättre ax,superstark och framförallt underhållsfritt. Har bara kört nå... Ver mais
Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jämfört med gamla blybatterier. Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hål och sen hem igen på samma laddning. Dock bara 18 hål hösten när det är... Ver mais
Vi konverterar golfbilar med Litiumbatterier. Du slipper allt underhåll såsom kontroll av batterivatten och underhållsladdning under vintern. Dessutom håller de 5 gånger längre med mellan 3-5 000 laddningar/laddcykler. Nästa batteribyte om 30 år?
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Lithiumbatterier i en Polaris Ranger EV.
Nu har vi bytt ut blybatterierna i Rangern till Lithium. Vilket lyft! - rappare, lättare och med längre räckvidd och dessutom snabbare laddning.
Tack för snabb service och intressanta diskussioner.

Resposta da EagleGo
Hade 3 elbilar (typ golfbil) med blybatterier som krånglade hela tiden. Kontaktade då EagleGo via en annons på Blocket. Fick omgående ett positivt svar på en helhetslösning för samtliga bilar. Leverans och installation gjordes under en dag en vecka senare. Nu har jag 3 bilar som fungerar perfekt, förhoppningsvis under många år med minimala krav på service! Snabb, pålitlig och kunnig inga dolda extratillägg för ditt och datt!
Rekommenderas!
Terje / Herrfallets Stugby & Camping

Resposta da EagleGo
Jag gjorde en lite udda elbilskonvertering och som jag novis inom detta behövde jag mycket hjälp ,, jag fick all hjälp jag behövde och svar på mina ibland kanske dumma frågor . Jag har ett nytt projekt i tankarna och självklart blir det Eagelgo igen ! Tack för ert tålamod !

Resposta da EagleGo
Fin prestanda på batteripacket.
Snabb och bra service/dialog.

Resposta da EagleGo
Mycket tydliga förklaringar kring hanteringen av batteriet framöver. Snygg installation!
Dessutom går min John Deere E Gator mycket bättre nu.
Skönt att slippa blybatterier.

Resposta da EagleGo
Mina upplevelser och erfarenheter vid kontakter med EagleGo är bara positiva Trots misstaget med batteriladdaren åtgärdades detta omedelbart. Från mig får Ni högsta betyg. Hälsningar Thryggve

Resposta da EagleGo
Väldigt bra bemötande. Bra batterier som har underlättat vårt golfbilsägande.

Bra återkoppling. Proffsigt utfört arbete. Snabbt utfört. Mycket nöjda

Resposta da EagleGo
Otroligt snabba att svara och att vara tillgängliga för frågor.
Bra installerat och bra uppföljning.
Snabb leverans. Jag installerade själv eftersom jag har min Melex 252 36V långt ut i skärgården. Det var en del utmaningar i min bil men supporten via telefon var utmärkt och alltid tillgänglig. Nu har jag en mycket piggare bil och slipper all skötsel av blybatterier. Underbart!

Resposta da EagleGo
Efter att batteriet efter första säsongen gått sönder av vad det verkar fabrikationsfel fick vi omgående ett nytt batteri levererat helt utan kostnad.
Nu planerar vi att uppgradera batterierna även i våra andra två bilar.
Rekommenderas starkt!

Resposta da EagleGo
Vad som i vintras började med en old fashioned reklam i brevlådan blev en fantastik och modern serviceupplevelse under försommaren. Min golfbil i skärgården led under många år av en batteriuppsättning som inte gillade långa vintertider. Peter Englunds snabba och problemlösande service hjälpte oss att få en gammal golfbil klättra på öns alla branta backar. En bra produkt för många på skärgårdsöar med golfbilar som enda transportmedel och en super service. Tack Peter!

Resposta da EagleGo
Det nya batteriet från Eagelgo har gjort min golfbil betydligt kvickare och den har betydligt längre räckvidd än med de tidigare blybatterierna, den känns så mycket starkare. Har dessutom fått utmärkt service och ett bra bemötande från Eaglego vid frågor.

Resposta da EagleGo
Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jämfört med gamla blybatterier.
Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hål och sen hem igen på samma laddning. Dock bara 18 hål hösten när det är kallt
Även bra att ha laddaren med sig om man som råkade glömma ladda bilen. Bara att ladda bilen en halvtimme på golfklubben så kunde jag åka hem igen efter rundan

Resposta da EagleGo
Otroligt bra batterier, bilen blir lättare och räckvidden håller i massor. Bra service vid montage och hjälpsamma vid frågor och funderingar.

Resposta da EagleGo
Engagerat och trevligt bemötande. De kom hem och installerade batterierna hemma i garaget, väldigt smidigt! Under installationen råkade befintlig belysning gå sönder men de tog fullt ansvar för det. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera det här företaget!
Personlig och kanontrevlig support vid inköpet. Leverans och installation gick hur smidigt som helst. Men upplevelsen att gå från bly till lithium... det toppar allt! Definitivt mer respons i golfbilen överlag, och sen vetskapen att det inte kräver något underhåll, och håller i decennier framöver, gör att jag kan inte rekommendera detta varmt nog till den som ska till att uppgradera sina batterier! Slå till.
Har fått mina nya batterier från EagleGo installerade och golfbilen känns som ny. Så skönt att slippa de gamla blybatterierna och att kolla batterivatten. Bra information och fantastisk service av Peter med personal.
Riktigt bra service, inga problem med att få tag på säljaren när man har frågor👍. Mycket nöjd med mina batterier till golfbilen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.