EagleGo Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

När jag hade tre paket att välja mellan så rekommenderade Peter det minsta paketet trots att jag va inställd på den mellanstora batteriet. Redan där visste jag att han vill ge kunden det som passar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och installation av batteripack i en golfbilarna vi använder i verksamhet på skärgårdsö. Efter att batteriet efter första säsongen gått sönder av vad det verkar fabrikationsfel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. Väger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde, Bättre ax,superstark och framförallt underhållsfritt. Har bara kört nå... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jämfört med gamla blybatterier. Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hål och sen hem igen på samma laddning. Dock bara 18 hål hösten när det är... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja especializada em baterias
  2. Fabricante de baterias
  3. Grossista de baterias
  4. Loja de baterias de carro
  5. Venda de carrinhos de golfe

Vi konverterar golfbilar med Litiumbatterier. Du slipper allt underhåll såsom kontroll av batterivatten och underhållsladdning under vintern. Dessutom håller de 5 gånger längre med mellan 3-5 000 laddningar/laddcykler. Nästa batteribyte om 30 år?

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

69 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kunniga och serviceintriktade

Vi på Botkyrka Golfklubb är mycket nöjda med Eagle-Go. De har med sin kunskap, bra produkter och på ett anpassat sätt hjälpt oss att uppgradera våra golfbilar med Lithiumbatterier som ger oss ökad driftsäkerhet, mindre underhåll, bättre ekonomi och nöjdare golfspelare. Vi kan lämna de bästa rekommendationer för att anlita Eagle-Go.
Fredrik Lennmalm, Klubbchef Botkyrka Golfklubb

2 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och går som en klocka

Hjälpte min farfar att hitta företag som byter batterier eftersom hans blybatterier hade blivit urusla , så hittade då eaglego där vi köpte det billigaste ink montering
Och nu går den som det skulle varit en helt annan golfbil

Skitgrymma!!!

27 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jag har sedan februari bytt ut mina…

Hej jag har sedan februari bytt ut mina blybatterier i min club car 36 v årsmodell 2000 till lidsium batteri genom eagle go den går kanon bra. Men efter 2 månader fick jag problem o ringde Petter på eagle go han kom ner till Nybro o hjälpte mig lokalisera problemet som inte hadde med batteribytet att göra utan pga ålderdom. Han hjälpte mig och så att fixa reservdelen. Fantastiskt bra service

25 de maio de 2021

Resposta da EagleGo

Tack Bo och hoppas du slipper fler konstiga problem med bilen framöver.
Bästa golfhälsningar/Peter

Grym service

Grym service! Kom hem och installerade i mitt garage!
Spelade första rundan idag. Har ca 10 min körning till klubben och 10 min hem, plus 18 hål hade ca 70% kvar i batteriet! Bilen är mycket rappare i starten och den
Bara ”tuggar” sig uppför backarna!
Grymt nöjd!!!

16 de abril de 2021

Resposta da EagleGo

Hej Joakim, tack för grymt omdöme :)
mvh/Peter

Classificada 5 em 5 estrelas

Min Melex 252 har blivit snabbare och…

Min Melex 252 har blivit snabbare och enklare att sköta. De gamla batterierna fryste lätt sönder och läckte syra, med Lithiumbatterier känns det tryggt.

8 de abril de 2021

Resposta da EagleGo

Hej, tack snälla för bra recension.
Eftersom Melex-bilarna oftast har 8 st 6V-batterier så är vårt bronspaket väldigt prisvärt.
Hoppas du kommer tillbaka om 20 år för att byta batteri :)
mvh/Peter

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fått nytt batteripack i min Clubcar…

Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt.
Väger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde,
Bättre ax,superstark och framförallt underhållsfritt.
Har bara kört några kilometer än,men batterimätaren
visar fullt.(Är ju inte det bästa vädret)
Blir roligt till sommaren./Lasse

13 de dezembro de 2020

Resposta da EagleGo

Hej och tack Lars, förväntar mig en rolig golfsäsong, både med och utan golfbil.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt nöjd med EagleGo!

Väldigt nöjd med EagleGo och Li-Ion batteriet i min golfbil. Bilen känns både rappare, starkare och sackar inte i uppförsbackar. Skönt också att slippa vattna blybatterier flera gånger per år. Och eftersom livslängden på Li-Ion batterier är så lång lär jag aldrg behöva byta batteri igen. De ställde också upp med personlig utryckning och bytte batteri utan snack när mitt batteri drabbades av en barnsjukdom som nu är åtgärdad. Sammantaget mycket bra service och information från EagleGo!

4 de dezembro de 2020

Resposta da EagleGo

Tack Hans för fint omdöme.
Jag hoppas det hjälper många som vill pröva en modern batteriteknik jämfört med den 160 år gamla blytekniken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det började bli dags igen för batteribyte

Det började bli dags igen för batteribyte i vår 18 år gamla Club Car XRT.
Påpassligt dök en broschyr från EagleGo upp i vår brevlåda. Bestämde mig för att undersöka lite närmare. Resultat, vi bestämde oss för "Silverpaketet Birdie". Installerades 2020-10-13 av kompetenta trevliga installatörer. Bilen blev som ny eller t.o.m bättre. Man monterade även en automatisk laddare plus ett instrument som visar kvarvarande energi i %.
Ett byte till nya tidigare batterityp hade kostat oss detsamma, så valet var lätt.
Nu slipper vi framtida batteriservice. Rekommenderas.

12 de novembro de 2020

Resposta da EagleGo

Hej och tack för de värmande orden.
Det betyder allt.
Hoppas bilen bara går och går.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow, som ny fast snabbare

Wow, känns som en helt ny golfbil, piggare i starten och starkare.
Lika dyrt :( som att köpa nya blybatterier gör köpet/bytet till ett enkelt val.Trevliga och kunniga killar som monterade allt. Kan bara rekommendera alla att byta till Lithium så snart man bara hinner.

23 de outubro de 2020

Resposta da EagleGo

Tack, kul att höra och att du är nöjd, även om du sa det redan då vi sågs :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.