Når man tilføjer en ny bil i appen, melder den forkert bilmærke ud. Der er INGEN mulighed for at rette bilmærket! Når man så henvender sig til Easypark får man blot et dumt AI genereret svar, hvor... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har netop igen oplevet at automatisk parkering ikke stopper automatisk, denne gang ved Fields. Det var som typisk lidt et tilfælde at jeg opdagede det.Det sker jævnligt og det på trods af at nummerpla... Ver mais
Har lige været på FRB center. Den læste fint ind og startede automatisk, som den skulle, da jeg kørte ind. Men da jeg kørte ud, vil appen ikke stoppe og fortsætter med at vise, som om jeg er parkeret... Ver mais
En norsk bilist har samme reg no. som jeg. Dette aktiverer kameraer opsat på div P-pladser. Jeg oplever en imødekommende og hjælpsom håndtering fra EP’s side. Vh Svend
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.
Informações de contacto
, Dinamarca
- +4570221208
- info@easypark.net
- easypark.com/da-dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 72% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Man tror det er løgn
Man tror det er løgn. Havde en kameraparkering som ikke var blevet "slettet". Var taget på ferie i udlandet og her 16 dage efter ringer jeg til Easypark. Kommer igennem inden for 1 minut og taler med en virkelig servicemindet herre. I løbet af 30 sekunder havde han klaret opgaven. Og ikke noget med at betvivle min forklaring. Topklasse Easypark. Fortsæt med det.

Kæft det er ringe......
Kan se, at det ikke er den første dårlige anmeldelse, I får…
Jeg har et problem med EasyPark: Jeg bliver trukket for parkeringer, jeg aldrig har foretaget. Derfor prøvede jeg at være hurtigt ude og kontaktede jer allerede fra morgenstunden kl. 8:30, da I åbner. Men hver gang jeg bliver stillet igennem, lægger jeres såkaldte kundeservice bare røret på.
Det er fuldstændig uacceptabelt og ekstremt ringe service. Nu har jeg forsøgt tre gange – og alle tre gange bliver der bare lagt på.

My vehicle was blocked
My vehicle was blocked. The app referred me to customer care. The chat did not understand the issue and referred me to customer care. No telephone number on app or website.

Mangelfuld info
Åbner appen, er i det blå felt jeg parkerede i. Vælger klokkeslæt, bil og trykker start.
Den har så valgt et andet område, og jeg får en bøde.
EasyPark vurdere det er min egen fejl.

Application à fuire,
Application à fuire,
Ils font plusieurs prélèvements sur un même stationnement. Je ne comprend pas pourquoi ????
J'abondonne cette application est retourne à la méthode traditionnelle avec le parcmètre, c'est plus sur.
En plus ils répondent en anglais au avis négatif.

Resposta da EasyPark Danmark
Fik en parkeringsafgift fra EuroPark…
Fik en parkeringsafgift fra EuroPark pga en teknisk fejl I EasyPark-appen de kunne godt se det var en fejl og valgte at få parkeringsafgift annulleret hos EuroPark.
Super service fra EasyPark💪

Resposta da EasyPark Danmark
Kan ikke kontaktes pr. tlf eller live chat
Har prøvet at oprette en parkeringsapp hos Easypark, men modtog ikke den nævnte 6-cifrede verifikationskode. Prøvede at kontakte selskabet kl.12.15 via chatboksen, som meldte at live chat var uden for åbningstiden kl. 09-15.30!!! Har også prøvet pr. telefon, som også melder at det er uden for åbningstiden. Har ringet ca. kl. 12.10 en onsdag!

Resposta da EasyPark Danmark
Fungerede perfekt også i udlandet
Vi er lige kommet hjem fra en ferie på Sicilien. Af alle steder kunne vi bruge Easypark på Sicilien. Vi talte oven i købet med en virkelig sød parkerings vagt, og hun kunne nærmest med det samme se, at vi havde aktiveret vores app, det fungerede perfekt. Appen var lynhurtig til at finde hvor vi var, og det var jo bare så meget lettere end en betalings automat på italiensk.

Forslag til ny funktion.
Hej EP
jeg er rigtigt godt tilfreds med jeres app. Den gør alting meget nemmere.
Jeg har dog bare en lille bøn.
I dag fik jeg en bøde af Europark på 995 fordi jeg ikke fået trykket ‘START PARKERING’. Helt klar min egen fejl.
Men det havde reddet mig hvis appen kom med en advarsel eller alarm der handlede om, at jeg har påbegyndt en parkering jeg ikke havde trykket start til.
Altså, jeg vælger område og jeg vælger tiden. Det vil sige jeg er i gang med at registrere en parkering. Men enten har jeg glemt det eller også er min finger smuttet. Uanset hvad fik den ikke startet parkeringen.
Mit forslag er, at hvis man fx 60 sekunder efter man har valgt parkeringstid IKKE har fået trykket på start, så skal min mobil gå fuldkommen amok med alarmer fra min Easypark app, fordi så er der en stor sandsynlighed for at jeg ikke har fået trykket på start. Det er mega ærgeligt at få en dummebøde når appen faktisk kunne have reddet mig med lidt mere funktionalitet.
vh
Karsten

Resposta da EasyPark Danmark
Der er fejl i systemet og jeg kan ikke…
Der er fejl i systemet og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen, da jeg er privatkunde.
Jeg er ikke registreret for en udkørsel og nu står der at bilen har stået i et parkeringshus i 18 dage. I midlertid har jeg foretaget parkeringer andre steder efterfølgende og har fået og betalt regninger.
Den pågældende parkering varede få timer.
Der er ingen måde at komme i kontakt med Easy Park, så jeg håber at denne "sviner" vil gøre at Easy Park kontakter mig i stedet.
Jeg kan kontaktes på telefon nr. 42618821 eller mail Stjernefinans snabel a gmail.com
Venlig hilsen

områdeparkering virker ikke
områdeparkering virker ikke. Jeg kunne ikke se området omkring dgi og valgte forkerte og det koster mig 900kr plus parkeringsbetaling. Det har jeg svært ved at synes er uretfærdigt. Gør det tydligere!

Resposta da EasyPark Danmark
A company that punishes drivers for…
A company that punishes drivers for using their app correctly should have no right to exist. And they know it because they literally built a button into the app for you to push when you have a valid parking session and still get a fine. That is the clearest proof imaginable of how broken this system is. EasyPark even advises you to pay the fine. Do not do that! File the complaint directly on Q-Park’s website instead. At least then your case is set on hold, which is the bare minimum of decency. EasyPark could not even manage that.

Pas på med at lade bil ved dem
Pas på med at lade bil ved dem
Nogle af de dyreste og oven i den dyre pris ligger de så 15% ekstra i service tillæg

Resposta da EasyPark Danmark
Har du firma kan jeg ikke anbefale og…
Har du firma kan jeg ikke anbefale og indgå samarbejde med dem. De charger for noget man ikke har brugt. God gammeldags bonde fangeri, men de kræver stadig skriver man har haft god service hos dem før de vil lukke ens aftale som jeg ikke nåede og benytte før de trak mig.

Resposta da EasyPark Danmark
Parkerede i bruns galleri i århus hvor…
Parkerede i bruns galleri i århus hvor der er 1 time gratis og den selv registrere bilen køre ind og ud og vi har startet parkeringen i appen og det hele og stoppet den og så får man en parkering bøde på 125 kr hvad dælen sker der for danmark.
Og easy park

Forkerte priser oplyses
Priserne i Kalvebod brygges P-Phus er helt forkerte. Det koster minimum det dobbelte. Så betaler man dobbelt service gebyr.
Vi holdt det i 4 timer og troede det kostede kr. 25 pr. Time.
Vi fik en opgørelse på EasyPark på kr. 236.
Men da beløbet blev trukket var det kr. 296.
Derud over skal man vide at det er UMULIGT at få kontakt til Apcoa eller EasyPark.
Du kan udfylde en online blanket, der er mere end almindelig omstændig bare for at høre fra dem.
Jeg er rystet over kommunikationen og de falske priser

Resposta da EasyPark Danmark
Vil ikke sende faktura på det trækket…
Vil ikke sende faktura på det trækket beløb
Har du flere gange skriver og forsøgt at ringe til firmaet.
Da de har trukket et beløb på mit Mastercard, men der er ingen regning på min EasyPark konto der stemmer med det beløb.. surt når jeg skal sende udlægs regninger til mit firma👎🏻
Hvis de har ren mel i posen, så oplys da hvad det beløb er for.. ?

Mest elendig skiltning
Mest elendig skiltning. Har brugt en halv time på at forsøge at betale for en parkering for at få at vide efter man har ringet til dem at man skal bruge en helt anden app. Noget at man skal gætte sig til da det ikke er skiltet nogen steder.

Resposta da EasyPark Danmark
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.